iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

07-08-06

20:31
Λοιπον στο desktop της Michelle επειδή είναι HP φοβάμαι μήπως το cd των windows είναι τπτ recovery μόνο του στυλ των cds που δίνει η acer και οταν τρέξουν σου επαναφέρουν το μήχανμη όπως το είχες αγοράσει. Έτσι θέλω να ρώτησω κάποιον άλλον τρόπο ώστε να μπώ στην γραμμή εντολών (τρίτη επιλογή όταν bootαρουμε απο cd των ΧΠ ). Θέλω να ξανα φτιάξω λίγακι το boot manager ωστε να είναι ο προεπιλεγμένος.
Υ.γ.: Ποιος μπορεί να μου θυμίσει την εντολή να ξανα επαναφέρω το boot manager όπως όταν ένα μηχάνημα έχει μόνο XP και όχι linux
Υ.γ.: Ποιος μπορεί να μου θυμίσει την εντολή να ξανα επαναφέρω το boot manager όπως όταν ένα μηχάνημα έχει μόνο XP και όχι linux
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.238 μηνύματα.

07-08-06

23:09
η εντολη ειναι fdisk /mbr
με τα cd που ερχονται τα ΗΡ ειναι σιγουρα recovery cd's αλλα εαν βαλαεις ενα κανονικο XP Cd θα μπορεσεις να κανεις δουλεια
με τα cd που ερχονται τα ΗΡ ειναι σιγουρα recovery cd's αλλα εαν βαλαεις ενα κανονικο XP Cd θα μπορεσεις να κανεις δουλεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

08-08-06

08:19
Αρχική Δημοσίευση από Hunter:η εντολη ειναι fdisk /mbr
Μου λεει οτι η εντολη δεν αναγνωριζεται

edit: τις θυμηθικα της εντολες που ψαχνω
ειναι η fixmbr και το fixboot
Επισης τελικα τα cd που υπαρχαν για τον HP περιειχαν και ενα καθαρο cd των win xp

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...