ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,159 μηνύματα.
Στη Δύση επικρατεί συλλογική παράνοια, δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως αλλιώς. Δηλαδή, οκ, είμαστε χρόνια με ευημερία και χωρίς πολέμους και όλο αυτό οδήγησε στο να αναπτύξουμε και να πιστέψουμε θεωρίες περί μη διαφοράς μεταξύ των ανθρώπων, ενώ στην πράξη είναι στη φύση των ανθρώπων να χωρίζονται σε ομάδες. Κι εγώ να δεχτώ την υπόθεση εργασίας ότι αποτελεί ένα βήμα στο εξελικτικό μας στάδιο να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός. Το θέμα είναι ότι είμαστε απίστευτα μακριά από αυτό το στάδιο και, όχι μόνο αυτό, αλλά οι πόλεμοι των φυλών, θρησκειών κοκ φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.Εαν εσυ νιώθεις χιμπατζής, έχω πέντε μπανάνες στην κουζίνα να σου δώσω. Εγω δεν νιώθω χιμπατζής.
Κάποιος πρέπει να σου πει για το πρακτοριλίκι και πως αυτό εφαρμόζεται σε ξένο έδαφος, είτε σκόπιμα, είτε ακούσια μέσω ηπιας ισχύος. Μια έκφρασή του ειναι ο διεθνισμός και η τάση για έκκληση σε ειρήνη και παγκόσμια αγάπη. Κι αμα βγουν οι φάκελοι κι ανοίξουν, βλέπεις αλλότριους εθνικισμούς από κάτω. Στον κήπο μας κηπουροί μα στον δικό τους πολέμαρχοι.
Παλιά πίστευα ότι έχετε άγνοια για το τι εστί ανατολίτης.
Καμία άγνοια δεν έχετε και ειμαι πλέον βεβαιος γι αυτο. Γουστάρετε το τέλος των πάντων. Δεν θυμάμαι τον ακριβή όρο αν ειναι εσχατολογία ή κάτι άλλο, πάντως επειδή εσείς βλέπετε κατα βαθος τα πάντα απαισιόδοξα, θέλετε να φέρετε το τέλος της κοινωνίας όλο και πιο γρήγορα και για τους υπόλοιπους.
Όταν θα έρθουν οι ορδές των αγαπουληδων ανατολιτών, θα σε στείλουμε με σοκολατάκια και τριαντάφυλλα να τους υποδεχτείς στα σύνορα. Να δούμε αν θα σε αγαπήσουν, τουλάχιστον με τον τρόπο που εύχεσαι, ή εισπράξεις την οργή κανενός ψυχωτικού και μετα θα ζητάς απο τους έλληνες εθνικιστές να έρθουν να σε σώσουν.
Μια χαρά τα είπε ο Φώτης χτες, κι ας ειναι υπερβολικά υπερ του Ισραηλ για τα γούστα μου. Αμα βρισκόμουν σε μάχη, τον Φωτη θα ήθελα να έχω δίπλα μου.
Και αφού έχεις αυτή τη συνθήκη, μουσουλμάνους με τη χατζάρα στα δόντια και μαύρους να βρίζουν μόνιμα τους λευκούς, Κινέζους να εφαρμόζουν τακτικές διάλυσης της κοινωνίας της Δύσης (βλέπε blackrock, tiktok κ.λπ.), έχεις από την άλλη τους λευκούς να τραγουδάνε αμέριμνοι το imagine all the people του Τζον Λένον και να μιλάνε (ακόμα ρε φίλε) για ανοιχτά σύνορα. Εν τω μεταξύ, σύσσωμη η δύση θέλει να επιτεθεί στη Μ. Ανατολή, την ώρα που μέσα στην Ήπειρό μας έχουμε εκατομμύρια μουσουλμάνων! Τι θα κάνουν όλοι αυτοί σε περίπτωση εκτεταμένου πολέμου; Θα έχεις τον πόλεμο μέσα στις χώρες σου είτε σου κάνουν ντου είτε όχι. Και τότε να τους δω όλους τους woke που δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πόσο συμπαθούν τα φιλαράκια τους άθεους και λοατκι.
Όλο αυτό που ζούμε σήμερα, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάβρωσης της δύσης από Μαρξιστικές και άλλες επιρροές. Για να καταλάβετε τι ακριβώς βιώνουμε και από που προέρχονται όλα αυτά τα πιστεύω των σύγχρονων ανθρωπιστών, ακούστε τον παρακάτω πρώην καγκεμπίτη:
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,979 μηνύματα.
Πριν απο ενα μηνα δεν τον ειχα βαλει τον γιούρι, μια ωρα ντοκιμαντερ; Κανενας δεν άκουσε. Μόνο εμείς κι εμείς.Στη Δύση επικρατεί συλλογική παράνοια, δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως αλλιώς. Δηλαδή, οκ, είμαστε χρόνια με ευημερία και χωρίς πολέμους και όλο αυτό οδήγησε στο να αναπτύξουμε και να πιστέψουμε θεωρίες περί μη διαφοράς μεταξύ των ανθρώπων, ενώ στην πράξη είναι στη φύση των ανθρώπων να χωρίζονται σε ομάδες. Κι εγώ να δεχτώ την υπόθεση εργασίας ότι αποτελεί ένα βήμα στο εξελικτικό μας στάδιο να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός. Το θέμα είναι ότι είμαστε απίστευτα μακριά από αυτό το στάδιο και, όχι μόνο αυτό, αλλά οι πόλεμοι των φυλών, θρησκειών κοκ φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Και αφού έχεις αυτή τη συνθήκη, μουσουλμάνους με τη χατζάρα στα δόντια και μαύρους να βρίζουν μόνιμα τους λευκούς, Κινέζους να εφαρμόζουν τακτικές διάλυσης της κοινωνίας της Δύσης (βλέπε blackrock, tiktok κ.λπ.), έχεις από την άλλη τους λευκούς να τραγουδάνε αμέριμνοι το imagine all the people του Τζον Λένον και να μιλάνε (ακόμα ρε φίλε) για ανοιχτά σύνορα. Εν τω μεταξύ, σύσσωμη η δύση θέλει να επιτεθεί στη Μ. Ανατολή, την ώρα που μέσα στην Ήπειρό μας έχουμε εκατομμύρια μουσουλμάνων! Τι θα κάνουν όλοι αυτοί σε περίπτωση εκτεταμένου πολέμου; Θα έχεις τον πόλεμο μέσα στις χώρες σου είτε σου κάνουν ντου είτε όχι. Και τότε να τους δω όλους τους woke που δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πόσο συμπαθούν τα φιλαράκια τους άθεους και λοατκι.
Όλο αυτό που ζούμε σήμερα, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάβρωσης της δύσης από Μαρξιστικές και άλλες επιρροές. Για να καταλάβετε τι ακριβώς βιώνουμε και από που προέρχονται όλα αυτά τα πιστεύω των σύγχρονων ανθρωπιστών, ακούστε τον παρακάτω πρώην καγκεμπίτη:
Τους πρώτους που θα φάνε οι ανατολίτες, ειναι οι αριστεροί και οι λοατκι. Τοσο ανεκτικοί, τόσο ειρηνικοί, τόσο φιλάνθρωποι.
Εδω δε μπορούν οι γυναίκες τους να μιλήσουν ελεύθερα, να σπουδάσουν κλπ. Κι εδω έχεις την κάθε μια που εχει θεωρήσει την ελευθερία λόγου ως δεδομένο και την έχει εξελίξει σε αθυροστομία, να της φταίει ο Έλληνας πατριάρχης αρσενικός, η χριστιανική θρησκεία, οι παπάδες, ο Χριστός κλπ.
Νταξει ρε κορίτσια, αφου σας φταίμε, θα κατσουμε σε μια άκρη στην Ταιλάνδη και θα σας αφήσουμε εσας να κοιτάξετε στα μάτια με αγάπη τους ακραίους ανατολίτες. Ισότητα κι όλας, να σας κάνει επιστράτευση ο διάδοχος του Κουλη κι όλα καλά.
Θα παλεύουμε για την πατρίδα από την Μπανγκόκ, όπως πάλευε ο "εθνάρχης" σας από το Παρίσι επι Χούντας.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
Θα δώσω μια εξήγηση: Όλα αυτά τα ειρηνικά χρόνια, προσπάθησε η δύση να πλησιάσει και να ενσωματώσει όλους τους λαούς. Ακολούθησε και ακολουθεί την τακτική, πως η μόρφωση θα εξαλείψει τους φανατισμούς. Και με την εργασία, όπως λες και με άλλες δραστηριότητες συνεχίζουμε να ελπίζουμε, πως κάποια μέρα δε θα έχουμε σύνορα. Ομαδοποιούνται, αλλά σε πλαίσια ειρηνικάΣτη Δύση επικρατεί συλλογική παράνοια, δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως αλλιώς. Δηλαδή, οκ, είμαστε χρόνια με ευημερία και χωρίς πολέμους και όλο αυτό οδήγησε στο να αναπτύξουμε και να πιστέψουμε θεωρίες περί μη διαφοράς μεταξύ των ανθρώπων, ενώ στην πράξη είναι στη φύση των ανθρώπων να χωρίζονται σε ομάδες. Κι εγώ να δεχτώ την υπόθεση εργασίας ότι αποτελεί ένα βήμα στο εξελικτικό μας στάδιο να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός.
εκεί έχουν πέσει λίγο έξω. Έστω πως δεν είναι πολλοί, οι φανατισμένοι. Είναι όμως αρκετοί, για να δημιουργήσουν πρόβλημα.αλλά οι πόλεμοι των φυλών, θρησκειών κοκ φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
αυτό δεν το βλέπω. Όχι και σύσσωμη! Μερικοί βαρεμένοι είναι!. Εν τω μεταξύ, σύσσωμη η δύση θέλει να επιτεθεί στη Μ. Ανατολή,
εκεί είναι και η προσπάθεια της δύσης. Να ξεκινήσει απ αυτούς η ενσωμάτωση. Μη νομίζεις πως ο μέσος μουσουλμάνος είναι τρομοκράτης. Μια μικρή μειοψηφία συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις. Ούτε όσοι βγαίνουν και κάνουν ειρηνικές διαδηλώσεις υποστήριξης των παλαιστινίων είναι τρομοκράτες.την ώρα που μέσα στην Ήπειρό μας έχουμε εκατομμύρια μουσουλμάνων
όχι, είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης οικονομίας. Πιστεύεις πως στη γερμανία υπάρχει μαρξισμός; Αν πεις <είμαι κομμουνιστής>, είσαι εχθρός του κράτουςΌλο αυτό που ζούμε σήμερα, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάβρωσης της δύσης από Μαρξιστικές και άλλες επιρροές.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,979 μηνύματα.
Θα σου προτεινω να διαβάσεις αυτό:Θα δώσω μια εξήγηση: Όλα αυτά τα ειρηνικά χρόνια, προσπάθησε η δύση να πλησιάσει και να ενσωματώσει όλους τους λαούς. Ακολούθησε και ακολουθεί την τακτική, πως η μόρφωση θα εξαλείψει τους φανατισμούς. Και με την εργασία, όπως λες και με άλλες δραστηριότητες συνεχίζουμε να ελπίζουμε, πως κάποια μέρα δε θα έχουμε σύνορα. Ομαδοποιούνται, αλλά σε πλαίσια ειρηνικά
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
Οξυδερκές, προκλητικό και προφητικό, όπως αποδείχτηκε, το βιβλίο του Samuel Huntington αναλύει με εξαιρετικό τρόπο την παγκόσμια πολιτική και εξηγεί ότι οι πολιτισμοί έχουν αντικαταστήσει τις ιδεολογίες ως την καθοριστικής σημασίας δύναμη σε θέματα γεωπολιτικής. Η Σύγκρουση των πολιτισμών και ο...
www.politeianet.gr
Θα καταλάβεις πολλά, τόσο για τη μη ομαδοποίηση, όσο και για τους πραγματικούς σκοπούς της Δυσης και την -μέσω του προσεταιρισμού- των ανατολιτών, ανάσχεση των χερσαιων δυνάμεων, αναχωματικός δακτυλιος κατα Σπαικμαν/Μακίντερ.
Θέμα γεωπολιτικής και συσχετισμών απέναντι στη Ρωσία και στην Κίνα είναι, όχι θέμα μόρφωσης.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
όλο το βιβλίο ; Γιατί με βασανίζεις; Ευχαριστώ πάντωςΘα σου προτεινω να διαβάσεις αυτό:
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
Οξυδερκές, προκλητικό και προφητικό, όπως αποδείχτηκε, το βιβλίο του Samuel Huntington αναλύει με εξαιρετικό τρόπο την παγκόσμια πολιτική και εξηγεί ότι οι πολιτισμοί έχουν αντικαταστήσει τις ιδεολογίες ως την καθοριστικής σημασίας δύναμη σε θέματα γεωπολιτικής. Η Σύγκρουση των πολιτισμών και ο...www.politeianet.gr
Θα καταλάβεις πολλά, τόσο για τη μη ομαδοποίηση, όσο και για τους πραγματικούς σκοπούς της Δυσης και την -μέσω του προσεταιρισμού- των ανατολιτών, ανάσχεση των χερσαιων δυνάμεων, αναχωματικός δακτυλιος κατα Σπαικμαν/Μακίντερ.
Θέμα γεωπολιτικής και συσχετισμών απέναντι στη Ρωσία και στην Κίνα είναι, όχι θέμα μόρφωσης.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Όλο και μετα θα σε εξετάσω κι όλας.όλο το βιβλίο ; Γιατί με βασανίζεις; Ευχαριστώ πάντως
Είναι πολύ καλό, ποιοτικός και ο συγγραφέας και η εκδοση και ολα, δεν ειναι κανενα "εκδοσεις ελληνοπρεπής ουγκα τσακα μας φταινε οι μεταναστες".
Και για κατι αλλο πας σε Tim Marshall - Prisoners of Geography και το Power of Geography δυο διαφορετικά βιβλία.
Απλά ο κόσμος δεν διαβάζει, δεν έχει και χρόνο δυστυχώς ετσι οπως μας πιέζουν απο παντού, και εχουμε κατσει ο καθενας στα χαρακωματα μας. Είναι κρίμα, η γνωση ειναι εκει εξω.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,123 μηνύματα.
Μμμ μην είσαι τόσο αισιόδοξη για την Κίνα. Έχει κρατήσει ουδέτερη στάση σε πολλά πράγματα και διατηρεί επαφή με όλους εκεί γύρω. Δεδομένου πως δεν είναι και ιδιαίτερα φιλικά προσκείμενη προς την Αμερική και εάν λάβουμε υπόψιν πως λιγουρευεται την Ταϊβάν καιρό τώρα, θα κράταγα μικρό καλάθι. Στα αβγά τους δεν θα κάτσουν πάντως. Είναι η τέλεια ευκαιρία να πουλήσουν όπλα στην μέση Ανατολή. Περαιτέρω δεν νομίζω να εμπλακούν(Λίβανο, Ιράκ, Συρία, Υεμένη κτλπ.).Η Ρωσία είναι ήδη μέσα. Κινεί νήματα στη Μέση Ανατολή.
Για την Κίνα, είναι ίσως μια ελπίδα σταθερότητας στην περιοχή. Περίεργο, αλλά οι κινέζοι, όσο κι αν έχουν τόσο αυταρχικό καθεστώς, πιστεύω πως δε θα εμπλακούν άμεσα ή έμμεσα σ΄αυτόν τον πόλεμο, γιατί δεν έχουν κάτι να κερδίσουν. Και οι Κινέζοι δεν είναι χαζοί ή ευκολόπιστοι με τα θεολογικά τους και τα ανόητα μίση τους. Κάνουν στοχευμένες κινησεις. Ίσως πάλι συνομοσιολογώ, αλλά ελπίζω, πως ίσως ο ΓΠΠ αποτραπεί χάρη στην Κίνα
Εκτός πια εάν πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο, που εκεί θα υπάρξει μια ξεκάθαρη συσπείρωση της Ανατολής εναντίον της Δύσης. Απέχουμε από αυτό το σενάριο αυτή στιγμή, το οποίο είναι πολύ καλό φυσικά, αλλά υπάρχει συνεχής κλιμάκωση και προκλήσεις από όλες τις πλευρές, παρά την πίεση για διπλωματία και τις προσπάθειες στρατιωτικής αποτροπής των ΗΠΑ. Το οποίο προφανώς δεν είναι καλό καθώς μιλάμε για αργή μεν αλλά σταθερή προσέγγιση ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή.
Το σίγουρο είναι οτι δεν συμφέρει το Ισραήλ να κλιμακώσει ακόμα και εάν θεωρητικά έχει το πάνω χέρι. Το Ιράν δεν είναι Χαμάς, ούτε Χεζμπολάχ. Μια σύγκρουση πλήρους κλίμακας μαζί του θα είχε ολέθριες συνέπειες και για εκείνο. Το Ιράν ίσως να μην είναι τεχνολογικά τόσο ανεπτυγμένο αλλά έχει αναπτύξει άλλους τρόπους για να ανταπεξέλθει στις αδυναμίες του(κυρίως της αεροπορίας του) όπως κυβερνοεπιθέσεις, drones, υπερηχητικούς πυραύλους κτλπ. Επίσης η απόσταση του και η φύση του εδάφους το θωρακίζουν από χερσαίες επιθέσεις. Και φυσικά επίσης δυνατό του χαρτί είναι οι συμμαχίες και η ικανότητα του να αξιοποιήσει τον άξονα της αντίστασης.
Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με το τι πιστεύουν πολλοί καυλωμένοι, δεν μπορεί να υπάρξει ακριβώς ξεκάθαρος νικητής αφού η ζημιά θα είναι τεράστια για αμφότερους. Και σε όλα τα παραπάνω δεν έθιξα καν το θέμα των πυρηνικών, που εάν γίνει χρήση τους είτε από τον έναν είτε από τον άλλον είτε ακόμα χειρότερα και από τους δύο(εάν τελικά το Ιράν όντως έχει), όχι μόνο θα εκτοξευτεί η τιμή του πετρελαίου αλλά θα επηρεαστεί το κλίμα και θα έχουμε νέα κρίση από καταστροφή καλλιεργειών λόγω του φαινομένου του πυρηνικού χειμώνα.
Μετάφραση για τα παιδάκια του Go Israel ! Go USA !...αυτή η σύγκρουση θα αφήσει μόνο πτώματα και δυστυχία για την Ανατολή και πιθανότατα για όλο τον πλανήτη. Η μόνη λύση είναι η διπλωματία. Δυστυχώς οι προσπάθειες μέχρι τώρα έχουν πέσει στο κενό καθώς και οι δύο πλευρές είναι προσηλωμένες στο να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,095 μηνύματα.
LIVE: Σενάρια τρόμου για τις επόμενες κινήσεις Ισραήλ και Ιράν - Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας ξυπνά στη Δύση
Η επίθεση του Ιράν με 200 πυραύλους κατά του Ισραήλ για τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα θεωρείται δεδομένο ότι θα λάβει απάντηση. Ο Νετανιάχου διεμήνυσε πως η
www.naftemporiki.gr
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,159 μηνύματα.
Μερικοί βαρεμένοι όπως Μπάιντεν και Μακρόν, αλλά και άλλοι πολιτικοί που συχνά πυκνά κάνουν νύξεις να πολεμήσουμε όλοι στη δύση, αρκούν. Είναι αυτή η αστική δημοκρατία της δύσης που σου έχω ξαναπεί ότι δεν δίνει δεκάρα για το τι θες, απλώς σε κάνει να νομίζεις ότι η γνώμη σου έχει σημασία.αυτό δεν το βλέπω. Όχι και σύσσωμη! Μερικοί βαρεμένοι είναι!
Δεν είναι καμία δουλειά της δύσης να εκπολιτίσει κανέναν, ήμαρτον πια. Η κλασσική αλαζονική στάση του λευκού να φτιάχνει τους άλλους (μην παρεξηγηθώ, εφόσον είναι στα εδάφη μας προφανώς και πρέπει να προσαρμοστούν στους τρόπους μας.) Τέλος πάντων, δεν υπάρχει κανένας χρόνος για ανθρωπιστικές απόπειρες. Ο πόλεμος έρχεται και τα σύνορα πρέπει να κλείσουν το γρηγορότερο. Ειδάλλως μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει.εκεί είναι και η προσπάθεια της δύσης. Να ξεκινήσει απ αυτούς η ενσωμάτωση. Μη νομίζεις πως ο μέσος μουσουλμάνος είναι τρομοκράτης. Μια μικρή μειοψηφία συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις. Ούτε όσοι βγαίνουν και κάνουν ειρηνικές διαδηλώσεις υποστήριξης των παλαιστινίων είναι τρομοκράτες.
Δεν κατάλαβες, δεν λέω ότι δεν επικράτησε ο καπιταλισμός. Ιδεολογικά μιλάω, οι διασπαστικές τακτικές του μαρξισμού μας επηρέασαν απίστευτα (αυτό το woke vs antiwoke, ο πόλεμος των φύλων, τα άγρια φεμίνια, ο αντιρατσισμός, η ελευθεριότητα στα ήθη και η αθεϊα που βλέπεις σήμερα, είναι προϊόν τους.) Η επιρροή ήταν πολύ πιο ύπουλη.όχι, είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης οικονομίας. Πιστεύεις πως στη γερμανία υπάρχει μαρξισμός; Αν πεις <είμαι κομμουνιστής>, είσαι εχθρός του κράτους
Ξεχνάς ότι κι εγώ ανατολιτισσα είμαι.Τους πρώτους που θα φάνε οι ανατολίτες, ειναι οι αριστεροί και οι λοατκι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,095 μηνύματα.
Είναι επίσημο πλέον, η Ισλαμική Hamas ευθύνεται για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Tel Aviv. Την ίδια ώρα κανένας αριστερός δεν κατέβηκε στο Σύνταγμα ώστε να διαδηλώσει για τον άδικο θάνατο του 26χρονου Έλληνα από την Hamas, άφαντοι όλοι οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί. Αν όμως ήταν κανένας Παλαιστίνιος που έχανε την ζωή του εκεί θα έκλεινε όλο το Σύνταγμα.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με τους επτά νεκρούς στη Γιάφα
Η Χαμάς ανέλαβε την Τετάρτη (2/10) την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα το βράδυ της Τρίτης (1/10), η οποία άφησε πίσω της επτά νεκρούς...
www.cnn.gr
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
Συλλυπητήρια πρώτα απ' όλα στην οικογένειά του.Είναι επίσημο πλέον, η Ισλαμική Hamas ευθύνεται για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Tel Aviv. Την ίδια ώρα κανένας αριστερός δεν κατέβηκε στο Σύνταγμα ώστε να διαδηλώσει για τον άδικο θάνατο του 26χρονου Έλληνα από την Hamas, άφαντοι όλοι οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί. Αν όμως ήταν κανένας Παλαιστίνιος που έχανε την ζωή του εκεί θα έκλεινε όλο το Σύνταγμα.
Κατά δεύτερον, για αυτό που λες, υπάρχουν διάφοροι σοσιαλιστές που δεν κρίνουν τις πράξεις, αλλά τους ανθρώπους που τις τελούν. Δηλαδή αν σε έχουν βαφτίσει καταπιεσμένο ό,τι και να κάνεις είναι οκ, αν σε έχουν βαφτίσει καταπιεστή ό,τι και να κάνεις είσαι λάθος. Δεν υπάρχει για αυτούς το καλό και το κακό ανεξάρτητα από το ποιος το πράττει.
Υπάρχουν τώρα άλλοι που θεωρούν ότι η Χαμάς, Ιράν και λοιποί καλώς απαντάνε ή τέλος πάντων ότι το Ισραήλ θέλει και τα παθαίνει.
Από κανέναν από αυτούς δεν θα δεις συλλαλητήριο ή κάτι παρόμοιο, για τους λόγους που είπα.
Εγώ πάντως γενικά για το θέμα Ισραήλ vs Χαμάς κτλ. είμαι ξεκάθαρα υπέρ του Ισραήλ, έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν το δημοκρατικό τους κράτος με ισότιμους πολίτες ενάντια στην κάθε θεοκρατία και στον κάθε ισλαμοφασίστα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καθόλου δεν το ξεχνάω, μονάχα δεν ηξερα αν ηθελες να το θίξω, γιατι δε μ αρεσει να θιγω προσωπικα στοιχεια άλλων δημοσιως οπως δεν μου αρέσει να μου το κάνουν κι άλλοι.Ξεχνάς ότι κι εγώ ανατολιτισσα είμαι.
Ειδες μπορει να στα χωνω αλλά σε σέβομαι. Μια χάδια μια σκαμπίλια.
ΥΓ1: Και που είσαι ανατολίτισσα, μυαλό δεν έβαλες, 3 εκατομμυρια μικρασιατες νεκροι και αγνοουμενοι, ακόμα τους τούρκους καλοβλέπετε, τουρκοτάξιδα, τουρκοσειρές, τουρκοτράγουδα, φάγατε την πίκρα σας και μυαλό δε βάλατε απο το 1922. Αντι να γινετε πιο εθνικιστές πιστευετε στην αδελφοσύνη με τον πρώην δυνάστη σας.
ΥΓ2: Εντωμεταξυ, ανατολίτες λεω χαριτωμενα τους ισλαμιστές για να μη χρησιμοποιώ τετοιους όρους γραπτά.
KleinosBrekias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 372 μηνύματα.
Σε λιγα χρονια θα υπαρξει εκρηξη γεννησεων σε Γαζα , Δυτικη Οχθη και νοτιο Λιβανο . Αναρωτιεμαι αν καποιο αλλο μακρινο Γιομ Κιπουρ υπαρξει ξανα επιθεση και διαβαζουμε τα ιδια παλι .
Έχω πολλές ιστορίες και πολύ σημαντικές αλλά τί σημασία έχει; Μια δική μου, μια δική σου, μια του άλλου, μια του παράλλου, they cancel each other out.Καθόλου δεν το ξεχνάω, μονάχα δεν ηξερα αν ηθελες να το θίξω, γιατι δε μ αρεσει να θιγω προσωπικα στοιχεια άλλων δημοσιως οπως δεν μου αρέσει να μου το κάνουν κι άλλοι.
Δεν είμαι με κανέναν. Θα ήθελα να είμαστε όλοι αγαπημένοι και θεωρώ οτι η πόρωση με διάφορες ιδέες δεν το επιτρέπει αυτό. Δε βρίσκω να λέω κάτι παράλογο. Αυτό για το οποίο κατηγορούμε τους ισλαμιστές, το κάνουμε όλοι. Ας μην το κάνει κανείς, αυτό λέω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ε βασικά όχι, δεν κάνουμε όλοι αυτά που διαπράττουν οι Ισλαμιστές. Μπορεί όλοι οι λαοί να είμαστε φανατισμένοι σε κάποια ζητήματα όμως δεν μπαίνουμε μέσα σε δημόσιους χώρους κόβοντας κεφάλια, ανατινάζοντας τα ΜΜΜ και βιάζοντας όπως κάνουν οι ισλαμιστές των Isis, Hezbollah, Houthi κτλ. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καλάθι λοιπόν.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,301 μηνύματα.
ανατολιτισσα αλλα γυναικα. αρα κτημα τους.Ξεχνάς ότι κι εγώ ανατολιτισσα είμαι.
ilias90
Διάσημο μέλος
Καψούρα μου πολίτισσα, Κωνσταντινουπολίτισσα» που λέμε κι εμείς (και οι ξαδέρφες)ανατολιτισσα αλλα γυναικα. αρα κτημα τους.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,683 μηνύματα.
Διαβασε την συνέντευξη του πατέρα του (καθηγητή νευρολογίας στην Ιερουσαλήμ), πολύ σωστά αποκάλεσε και τις δύο πλευρές εμετικές.Είναι επίσημο πλέον, η Ισλαμική Hamas ευθύνεται για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Tel Aviv. Την ίδια ώρα κανένας αριστερός δεν κατέβηκε στο Σύνταγμα ώστε να διαδηλώσει για τον άδικο θάνατο του 26χρονου Έλληνα από την Hamas, άφαντοι όλοι οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί. Αν όμως ήταν κανένας Παλαιστίνιος που έχανε την ζωή του εκεί θα έκλεινε όλο το Σύνταγμα.
Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με τους επτά νεκρούς στη Γιάφα
Η Χαμάς ανέλαβε την Τετάρτη (2/10) την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα το βράδυ της Τρίτης (1/10), η οποία άφησε πίσω της επτά νεκρούς...www.cnn.gr
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
View attachment 139346
Δηλαδή τι περίμενε ο κόσμος; Θα κάθονται να τις τρώνε μόνο; Προφανώς και θα υπάρξει και αντεπίθεση και δυστυχώς γι'αυτό όλοι φωνάζουν ότι οι πόλεμοι είναι άδικοι και την πληρώνει ο λαός για τα συμφέροντα εκείνων που κάθονται στην καρέκλα τους από τις βίλες τους.
Ας σταματήσει αυτή η αηδία και από τις δύο πλευρές, γιατί σαν πολύ έχει απλώσει και στις γυρω χώρες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βλέπω και γελάω σε κάτι τέτοιες δηλώσεις.τους κράτος με ισότιμους πολίτες ενάντια στην κάθε θεοκρατία και στον κάθε ισλαμοφασίστα.
Δεν υπήρχαν ισότιμοι πολιτες εκεί ποτέ.
Αλήθεια περιμένετε οι Εβραίοι να σεβαστούν άλλη θρησκεία ή οι μουσουλμάνοι να σεβαστούν άλλη θρησκεία; Ποτέ. Δεν υπήρξε ούτε μια εποχή στην ιστορία που έγινε αυτό. Και οι δύο πλευρές θεοκρατικες είναι.
Να θυμάστε απλά ότι κανένας από αυτούς τους δυο δεν σεβάστηκαν και δεν θα σεβαστούν εμάς τους Χριστιανούς, ούτε εν έτη 2024, οταν εμεις είμαστε τόσο ευνοϊκοί και μας πατάνε σαν χαλί εδώ και χρόνια.
American Economist
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Memetchi
- Libertus
- Kate1914
- American Economist
- nearos
- giannhs2001
- Wonderkid
- Scandal
- AggelikiGr
- fmarulezkd
- Jack of Spades
- taketrance
- Paragontas7000
- touvlo
- physicscrazy
- A350
- vasilis123321
- Μήτσος10
- charmander
- ROM32
- bibliofagos
- Hased Babis
- Ωρορα
- theodle
- rafaela11
- back2967
- Fernando_A
- tsiobieman
- SlimShady
- Reader
- AN.PA
- Drglitterstar
- johnsala
- jellojina
- Joji
- linuxman
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- chester20080
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- fourkaki
- Leo komm
- Ryuzaki
- AK-92
- thenutritionist
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- phleidhs
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- camil
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- DimitraA.
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Athens2002
- Viedo
- brizoulis
- snowy
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- GeorgePap2003
- Giorgkalo
- synopsis
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- nPb
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.