Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Γενικά έχεται ανα μήνα κάποιο στάνταρ budget για τον υπολογιστή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάρα πολλά πάντως!
(παραπάνω από τον Βάλντερ σίγουρα...)

Ήταν ένα φεγγάρι που έπερνα συνέχεια πράγματα για το PC...
Σχεδόν κάθε χρόνο έκανα πλήρη αναβάθμιση...(σχεδόν καινούριο PC...)
τώρα πια μόνο αντικαθιστώ ότι χαλάει, άντε και μια φορά το χρόνο να πάρω ένα δίσκο ακόμα...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:βρήκε με 20Ε νέο κουτί;νομίζω ότι έπρεπε να δωσεις κατι παραπάνω...
Είμαι μέγας τσάτσος!Ηξερα έναν τεχνικο που λούλευε σε καποιο internet cafe ο οποιος μου έκανε την χάρη να μου δώσει κοθτί με τροφοδοτικό 350w πεντε υποδοχές για ανεμιστιράκια και μαζί ένα πλαινό ανεμιστιράκι με μπλε νεον.Ολα αυτα 20ε ακούγετε κουφό αλλά τον εξοπλισμό αυτοί το παίρνουν από αποθηκη χονδρικής και επίσης το πήρε (δήθεν) ως ανταλακτικό.
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον... 70€ για ποντίκι, 30€ για πληκτρολόγιο, 650€ για οθόνη, 220€ για το WLAN μου, 50€ για gamepad, 40€ για case εξωτερικού HDD. Αυτά θυμάμαι τώρα

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καθισα και υπολογισα οτι το πολυ να πιασει 1300? αν τον πουλησω (μιλαμε μεχρι και την τελευταια βιδα...). Σιγουρα θα δωσω αλλα 200? καποια στιγμη για δευτερο σκληρο και καλυτερο τροφοδοτικο... Αν καθομουν να σκεφτω τι pc θα ειχα παρει τωρα με αυτα τα λεφτα...Αλλα ετσι ειναι η τεχνολογια. Και το pcακι μου δεν ειναι και πολυ απ'εξω απο τα σημερινα δεδομενα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Π.χ. το δικο μου ειναι ενα :
thermaltake purepower butterfly 480w
althlon xp 1800+
DDR 1GB RAM @ 333mhz (1x 512 kingston 2x 256 noname )
Gigabyte GA-7vaxp ultra
Sapphire Ati radeon 9800se
Sound Blaster 5.1 live
Maxtor 200GB ATA 7200rpm
Maxtor 300GB SATA 7200rpm (16mb cache)
NEC 3500A (DVDRW )
NEC 9100 (CDRW)
Plextor PX-116A (DVD-ROM)
floppy sony
Logitech 5.1 x530
Και πραγματικα ποτε δεν ειχα προβλημα στις επειδοσεις ... ακομη και το need for speed 3 μου το παιζει πολυ καλα

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω πιστευω οτι ενας που δεν παιζει παιχνιδια , ενα PCακι 3ετιες ειναι υπερβολικα καλο![]()
Π.χ. το δικο μου ειναι ενα :
thermaltake purepower butterfly 480w
althlon xp 1800+
DDR 1GB RAM @ 333mhz (1x 512 kingston 2x 256 noname )
Gigabyte GA-7vaxp ultra
Sapphire Ati radeon 9800se
Sound Blaster 5.1 live
Maxtor 200GB ATA 7200rpm
Maxtor 300GB SATA 7200rpm (16mb cache)
NEC 3500A (DVDRW )
NEC 9100 (CDRW)
Plextor PX-116A (DVD-ROM)
floppy sony
Logitech 5.1 x530
Και πραγματικα ποτε δεν ειχα προβλημα στις επειδοσεις ... ακομη και το need for speed 3 μου το παιζει πολυ καλα![]()
3 ram δεν ειναι και τοσο καλό.Καλύτερες επιδόσεις θα έχεις με 2x512mb
Καλό το σύστημά σου αλλα..200GB AND 300GB HD...για πιο λόγο?(Είμαι off topic σκοτώστε με

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

dt008
Νεοφερμένο μέλος

****επάγγελμα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Εγω πάντως έχω έναν 60άρι και δεν λέει να γεμίσει.Ο ανώτερος χώρος που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου είναι 42GB.
δεν έχεις dsl γι αυτό

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Να δω τι θα λες οταν θα βάλω!!!!!Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:δεν έχεις dsl γι αυτό![]()

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψιλά πράγματα γενικώς.Προτιμώ να δίνω αλλού λεφτά

Angelos_htmlportal
Νεοφερμένο μέλος

πλακα κανω...
παντως ακομα δινω τρελλα φραγγα και οπως το βλεπω θα συνεχισω για πολλα χρονια να δινω....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.