Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

τι παει να πει ποσους ερωτικους συντροφους θα αλλαξω??
μπορει εναν μπορει και δεκα. εξαρταται απο το ποσο καλα παει η εκαστοτε σχεση. μπορει να εισαι με καποιον απο τα 15 σου και στα 25 να τον παντρευτεις. μπορει απο τα 15 σου μεχρι τα 30 να εχεις αλλαξεις 15 συντροφους μεχρι να καταληξεις. ειναι θεμα τυχης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitral
Δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Burp
Δραστήριο μέλος

αν και χλωμό το βλέπω

Vkey
Επιφανές μέλος

Και ποτέ δεν με ενδιέφερε αν ο αριθμός μου ήταν μικρός ή μεγάλος ή κανονικός (αλήθεια στους πόσους είναι κανονικός;

Όπως και να΄χει δεν είναι ο αριθμός των προηγούμενων σεξουαλικών συντρόφων αλλά ο ένας που θα σε κάνει να θες να πεις το I do

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κοιταξέ το αυτο...Υπερβολικο αλλα δεν μου φαινεται παραλογο...τουλαχιστον σε μενα...

σεξ της ποσης ωρας?ποσης εντασης?ποσες φορες με την καθεμια?ποσο θερμη ειναι η καθεμια?πολλες μαζι ή μία μία?

καταλαβαινεις τωρα το αφελές της παραπανω εκφρασης του ποδοσφαιριστη?

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιστευω πως αντρες γυναικες καλα ειναι να εχουν μερικες εμπειριες πριν το φτασουν στο γαμο.
και οταν λεω μερικες εννοω πανω απο 3!!!!
τωρα καποιος μπορει να χρειαστει να εχει 13 καποιος 23 κ.ο.κ.
παντως νομιζω πως ειναι κριμα γιατι μια ζωουλα ζουμε ε να μη κανουμε μερικες δοκιμες πριν καταληξουμε στο πιο ειναι το αγαπημενο μας γλυκο???
και κυριως οταν φτασεις στα σκαλια της εκκλησιας ή του δημαρχειου να σαι κατασταλαγμενος βρε παιδι μου 100% σιγουρος πως δε θα κοιτας αλλου δε θα σε τραβανε οι κοιλιακοι του γειτονα ή ο τελειος ποπος του μαναβη γιατι ο συντροφος σου θα σε καληπτει 1000% σεξουαλικα ( και στα υπολοιπα εννοειται)
παντως αυτο για 100 ατομα ειναι τραγικα υπερβολικο και οχι απαραιτητο νομιζω.
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

Guest 243356
Επισκέπτης

Εντελως χυδαια και ρηχη αντιληψη μου ακουγεται...Ποσους συντροφους θα θελατε να αλλαξετε πριν το μεγαλο βημα ?
Αμα ειναι βαζεις και ενα κοκκινο φωτακι εξω απο την πορτα σου και το κανεις και επαγγελμα...
Οι ανθρωποι δεν ειναι γλυκα.chrisss: παντως νομιζω πως ειναι κριμα γιατι μια ζωουλα ζουμε ε να μη κανουμε μερικες δοκιμες πριν καταληξουμε στο πιο ειναι το αγαπημενο μας γλυκο???
Το γλυκο δεν εχει καν προσωπικοτητα
Δεν ζεις με κανενα γλυκο για την υπολοιπη σου ζωη
Άγγελος
Επιφανές μέλος

σωστο..Οι ανθρωποι δεν ειναι γλυκα.
Το γλυκο δεν εχει καν προσωπικοτητα
Δεν ζεις με κανενα γλυκο για την υπολοιπη σου ζωη
ουτε γλυκο ,ουτε φιλετο ή μπριζολα οπως ακουω καμια φορα..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δευτερον. Οι εμπειριες δεν παραγγελνονται. (πουχου: δυο απολα παρακαλω και μια κολα λαιτ για κανω διαιτα

Τριτον. Οποιος βαζει αριθμους (απο νωρις) στη ζωη του, ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο οτι ή θα χάσει το μέτρημα στην πορεία ή... θα μείνει με τους αριθμούς στο.. χέρι.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Πρωτον. Δεν υπαρχει αλλο μισο. Γω παντως ειμαι ολοκληρη(νομίζω.... για να με δω καλυτερα...(( με παρατηρω τωρα δυο ποδια, δυο χερια, ενα κεφαλι, μια μυτη, δυο ματια, μια καρδια αχ τι καρδια..ναι ολοκληρη ειμαι.)) )
![]()
τοτε ,αφου εισαι οληκρηρη και πληρης γιατι μια ζωη κυνηγας το αλλο φυλο?καποια αναγκη το εχεις..
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αν ρωτας εμενα, θα σου απαντησω πως δεν κυνηγαω (μη κουνατε κεφαλια, δεν τελειωσα

Τωρα, αν με ρωτησεις γιατι μου αρεσουν οι αντρες και γιατι συναναστρεφομαι με αυτους κι οχι με γυναικες ερωτικα, θα σου πω, πως κυνηγουσα- κυνηγω και θα κυνηγω συνοδοιπορο διαφορετικο απο εμενα κι οχι συμπληρωμα(μισο). Μου αρεσει το νουμερο 2 (1+1=2) κι οχι η μοναδα.
edit. Με προλαβε η Obscura. Παραθεση σε Αγγελο.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

μα το συμπληρωμα ειναι διαφορετικο,ακριβως για να σε συμπληρωνει..συνοδοιπορο διαφορετικο απο εμενα κι οχι συμπληρωμα(μισο).
αν ειναι ιδιο με σενα δεν σε συμπληρωνει..

κοιτα ολα τα ζωακια γυρω σου και θα καταλαβεις τι ειναιΕξαρτάται αν η εύρεση συντρόφου είναι αυτοσκοπός ή επιφαινόμενο.
ειναι η αναγκη συνεχισης της ζωης..
εκτος αν θα ηθελες να εξαφανιστει η ζωη ,το ειδος μας κλπ
το γενετησιο ,αναπαραγωγικο ενστικτο,ειναι το ισχυροτερο ισως που υπαρχει στα ζωντανα οντα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.