Subject to change
e-steki.gr Founder

Για να δούμε, ισχύει αυτό και στο e-steki?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ανυπομονω καθε φορα που μπαινει ο Αυγουστος (μην σου πω και απο τον Ιουνιο

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Νοιώθω τυχερή μιας που δεν είναι πολλοί αυτοί που κάνουν αυτό που γουστάρουν και σπούδασαν....
Φυσικά όμως όπως είπαν και τα κορίτσια (erodia & misslittledevil) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένω πως και τι την άδεια μου για να κάνω τις διακοπές μου.. τα μπάνια μου... να ταξιδέψω σε κάποιο νέο μέρος, να δω νεες παραστάσεις πέρα απ το ίδιο μου το σπίτι....
Και ο μουσακάς μου αρέσει και τα μακαρόνια! Αδυνατώ όμως να τα τρώω κάθε μέρα!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Το να θες να πας διακοπές και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα είναι λογικότατο.... Εγώ που κάθομαι από τέλη Ιουνίου,έχω βαρεθεί...Θέλω να ξαναρχίσω να δουλεύω! Να ξαναμπώ στη ρουτίνα μου και στο νέο μου σπιτάκι

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Λατρεύω την δουλειά μου ακόμα και όταν βγαίνω εκτός ορίων και λέω ότι δεν πάει άλλο η κατάστασηΑν δεν μου άρεσε δεν θα την επέλεγα αφού κριτήριο μου ήταν να κάνω κάτι που γουστάρω πραγματικά!
Το να θες να πας διακοπές και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα είναι λογικότατο.... Εγώ που κάθομαι από τέλη Ιουνίου,έχω βαρεθεί...Θέλω να ξαναρχίσω να δουλεύω! Να ξαναμπώ στη ρουτίνα μου και στο νέο μου σπιτάκι![]()
πόσο σε ζηλεύω

Vkey
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

γενικα, δε μπορω να δουλεψω πανε σε κατι αν δε ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

panathas
Νεοφερμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Αχ γιατί ξύνεται πληγές!!!Αρχική Δημοσίευση από bunny:γιατί θα πας σε καινούργιο σπίτι και θα μένεις μόνη σου, σαν φοιτήτρια![]()

Η δουλειά μου θα μάρεσε πάραπολύ αν στην Ελλάδα δεν αναλλωνόμασταν μόνο σε κλασσικές βλακείες!
Γιαυτό και έβαλα το δεύτερο! Όπως και να έχει όμως συνήθως όταν το χόμπυ σου γίνεται δουλειά τότε δεν είναι το ίδιο ευχάριστο!
Εγώ εξαρτάται από το τι φτοιάχνω!!
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως δε με '' εκνευρίζουν'' αυτοί που συνεχίζουν να κάνουν μια δουλειά που δεν αγαπάνε.Σε κάποιες περιπτώσεις είναι μονόδρομος,δεν έχεις απλά άλλη επιλογή.Δεν έχεις τις δυνατότητες(και διανοητικές κάποιες φορές),όσο κι αν έχεις την επιθυμία.
Ας πούμε κι εγώ αν το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν οδοκαθαριστής ,με τα τσουχτερά κρύα και τις ανυπόφορες κάψες να πηγαίνω πάνω κάτω,σίγουρα δε θα την αγαπούσα τη δουλειά μου.
Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι να μην την εκτιμάει κάποιος τη δουλειά του.Είναι μια πολυτέλεια για αυτούς που έχουν την πολυτέλεια της υγείας.
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ, ας πούμε, τρελαίνομαι για τη δουλειά μου... Είμαι καθηγητής σε λύκειο και μ' αρέσει πάρα πολύ η συναναστροφή με τα παιδιά, νιώθω τέλεια όταν είμαι στο σχολείο....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Άσχετα με το πόσο αρέσει ή όχι η δουλειά του/της, γιατί κανείς δε λέει τι δουλειά κάνει;;;;![]()
Χαχα, σωστός!

Εγώ δουλεύω ως freelancer graphic & web designer, αυτοδίδακτη επι του παρόντος, σύντομα θα το σπουδάσω κιόλας στο ΑΚΤΟ (παράλληλα με άλλα σχέδια που έχω για τις σπουδές μου) αν όλα πάνε καλά.

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσει μόνο όταν πληρώνομαι ..και όχι δεν κάνω πλάκα!
Demelene
Διάσημο μέλος

Μα η δουλειά περιλαμβάνει την έννοια της πληρωμής!
Μου αρέσει μόνο όταν πληρώνομαι ..και όχι δεν κάνω πλάκα!
Αλλιώς ή είναι χόμπυ ή σκλαβιά!
Βέβαια στην ελλάδα πολλές φορές την σκλαβιά την βαπτίζουμε πρακτική ή προϋπηρεσία αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.