Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Πάρε την γραμμη σκίπ δεν θυμάμε το νούμερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Με χλωρίνη ;;
Αμα θες να καταστραφει το χρωμα....
Δεν ξερω απο τετια ρε παιδια, αλλα εχω την εντυποση οτι το μελανι δεν φευγει....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

EDIT:
Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να ρίξεις στο λεκέ λίγο γάλα και μετά να πλύνεις το ρούχο.
Ένας άλλος τρόπος είναι να ψεκάσεις το λεκέ με λάκ για τα μαλλιά.
Φυσικά καλό θα είναι να δοκιμάσεις τη λάκ πρώτα σε κάποιο σημείο που δε πολυφαίνεται...
Ψεκάζεις και μετά τρίβεις
Πάντως το απλό μπικ-μελάνι βγαίνει μια χαρά με ένα απλό πλύσιμο στο πλυντήριο!

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά εδώ που δίνει συμβουλές για πολλών ειδών λεκέδες!
roumana
Διάσημο μέλος

Τι μου θύμισες. Ο πατέρας μου το έκανε πριν 28 χρόνια σε ένα χαλί που έπεσε μελάνι. Όταν τους είπα εδώ ότι έριξε γάλα πάνω για να βγάλει τον λεκε…γελάσανε. Και ώμος παιδιά, ο λεκες από μελάνι βγαίνει με γάλα αν είναι φρέσκος.Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να ρίξεις στο λεκέ λίγο γάλα και μετά να πλύνεις το ρούχο.

zanin
Διάσημο μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσωEDIT:
Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να ρίξεις στο λεκέ λίγο γάλα και μετά να πλύνεις το ρούχο.
Ένας άλλος τρόπος είναι να ψεκάσεις το λεκέ με λάκ για τα μαλλιά.
Φυσικά καλό θα είναι να δοκιμάσεις τη λάκ πρώτα σε κάποιο σημείο που δε πολυφαίνεται...
Ψεκάζεις και μετά τρίβεις
Πάντως το απλό μπικ-μελάνι βγαίνει μια χαρά με ένα απλό πλύσιμο στο πλυντήριο!![]()
Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά εδώ που δίνει συμβουλές για πολλών ειδών λεκέδες!

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

εχει σκευασματα στα σουπερ μαρκετ για ολους τους δυσκολους λεκεδες.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μετά από μια διακοπή ρεύματος, κατέληξα να λεκιαστεί από κερί το αγαπημένο μου πουκάμισο και η ζακέτα μου και δεν έχω ιδέα πως φεύγει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Ετσι το κερι κολλαει πανω στο πανι και φευγει απο το πουκαμισο!

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

1. Βάζεις το σίδερο στην πρίζα.
2. βάζεις αποροφητικό χαρτί κουζίνας (2-3 κομμάτια) ή εφημερίδα πάνω στο λεκέ
3. περνάς πολλές φορές από πάνω με το ζεστό σίδερο.
Subject to change
e-steki.gr Founder

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά θα ήθελα συμβουλές για κάτι. Από λάθος συγγενικού μου προσώπου,δικό μου ρούχο, μαγιό για την ακρίβεια , πλύθηκε στο πλυντήριο μαζί με άλλα σκουρόχρωμα. Ως αποτέλεσμα , από ροζ με σχέδια που ήταν , έγινε "μωβ" με σχέδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.