Πώς εντοπίζετε τα αδιάβαστα μηνύματα στο Forum;

Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Εισέρχομαι σε κάθε Forum που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει νέα μηνύματα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χρησιμοποιώ την αναζήτηση νέων μηνυμάτων

Ψήφοι: 0 0,0%

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.563 μηνύματα.

1. Χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα αναζήτησης Νέων Μηνυμάτων από το μενού Δημοσιεύσεις ή παίρνετε κάθε Forum ξεχωριστά που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει αδιάβαστα μηνύματα
, εισέρχεστε σε αυτό και εντοπίζετε τα αδιάβαστα μηνύματα;

2. Όσοι χρησιμοποιείτε την αναζήτηση νέων μηνυμάτων από το μενού Δημοσιεύσεις, χρησιμοποιείτε καθόλου την αναζήτηση σε συγκεκριμένα Fora ή κάνετε πάντα αναζήτηση για όλες τις Νέες Δημοσιεύσεις;
(π.χ. Α,Β,Γ Γυμνασίου - Α' Λυκείου - Β' Λυκείου κ.τ.λ.)

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε και τους δύο τρόπους εντοπισμού των αδιάβαστων μηνυμάτων, στη δημοσκόπηση ψηφίστε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε συχνότερα. :iagree:

:thanks:

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

desolator_X

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο desolator_X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα.
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ κυρίως τον πρώτο τρόπο καθώς με βολεύει καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valandil

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.
Χρησιμοποιώ την αναζήτηση νέων μηνυμάτων
Μου φαίνεται αρκετά βολική επιλογή και την έχω συνηθίσει πλέον.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.791 μηνύματα.
Εγώ μπορώ να πω; :P

Μακράν πιο βολικό για μένα. :)

qwertyuiop

Διάσημο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.
Εγώ από τον πίνακα ελέγχου...

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
και εγώ αναζήτηση νέων χρησιμοποιώ

Ηλίας

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα.
Δεν θα πρωτοτυπήσω νέα μυνήματα for a life. ίσως το πιο βολικό.

Black_Butterfly

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.327 μηνύματα.
Εισέρχομαι σε κάθε Forum που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει νέα μηνύματα

konfou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Εγώ χρησιμοποιώ την αναζήτηση νέων μηνυμάτων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.
Εισέρχομαι σε κάθε Forum που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει νέα μηνύματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wolfie

Δραστήριο μέλος

Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

Ηλίας

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα.
Επειδή μπήκε ο χρονικός περιορισμός, άλλαξα τρόπο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...