Πώς εντοπίζετε τα αδιάβαστα μηνύματα στο Forum;

Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Εισέρχομαι σε κάθε Forum που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει νέα μηνύματα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χρησιμοποιώ την αναζήτηση νέων μηνυμάτων

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα.

1. Χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα αναζήτησης Νέων Μηνυμάτων από το μενού Δημοσιεύσεις ή παίρνετε κάθε Forum ξεχωριστά που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει αδιάβαστα μηνύματα
forum_new.gif
, εισέρχεστε σε αυτό και εντοπίζετε τα αδιάβαστα μηνύματα;

2. Όσοι χρησιμοποιείτε την αναζήτηση νέων μηνυμάτων από το μενού Δημοσιεύσεις, χρησιμοποιείτε καθόλου την αναζήτηση σε συγκεκριμένα Fora ή κάνετε πάντα αναζήτηση για όλες τις Νέες Δημοσιεύσεις;
(π.χ. Α,Β,Γ Γυμνασίου - Α' Λυκείου - Β' Λυκείου κ.τ.λ.)

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε και τους δύο τρόπους εντοπισμού των αδιάβαστων μηνυμάτων, στη δημοσκόπηση ψηφίστε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε συχνότερα. :iagree:

:thanks:

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ κυρίως τον πρώτο τρόπο καθώς με βολεύει καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρησιμοποιώ την αναζήτηση νέων μηνυμάτων
Μου φαίνεται αρκετά βολική επιλογή και την έχω συνηθίσει πλέον.

Εγώ μπορώ να πω; :P

Μακράν πιο βολικό για μένα. :)

Εγώ από τον πίνακα ελέγχου...

και εγώ αναζήτηση νέων χρησιμοποιώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα πρωτοτυπήσω νέα μυνήματα for a life. ίσως το πιο βολικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισέρχομαι σε κάθε Forum που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει νέα μηνύματα

Εγώ χρησιμοποιώ την αναζήτηση νέων μηνυμάτων.

Εισέρχομαι σε κάθε Forum που φέρει το εικονίδιο ότι περιέχει νέα μηνύματα

Επειδή μπήκε ο χρονικός περιορισμός, άλλαξα τρόπο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back