Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξέρεις ότι η απάντησή σου είναι "ήλιος και βροχή" ε?![]()

Kαπως ετσι...

"Λιγο απο αυτο, λιγο απο εκεινο και μια φασολακια" ενα πραγμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά από την άλλη... Εγώ, είπαμε, δεν αντέχω τον μονότονο καιρό. Και οι συννεφιές είναι ωραίες, και τα χιόνια, και ο ήλιος... αλλά το πολύ το Κύριε Ελέησον...
Την πολλή τη ζέστη, όμως, δεν. Δεν μπορώ, παθαίνω. Σωματικά, κιόλας...! Ειδικά με υγρασία, ά πα πα!
cakrit
Νεοφερμένος

Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ θέλω ομίχλη. Μ' αρέσει η αίσθηση του γκρίζου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eutyhia
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Πάντως κι εμένα μου ασκεί γοητεία ο χειμωνιάτικος καιρός αλλά τη διάθεση μου τη φτιάχνει πιο πολύ η Άνοιξη...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Αλλα δεν μπορω με την καμια την μονοτονια... Χρειαζομαστε και λιακαδες και βροχες και συννεφιες και χιονια και καυσωνες κι απ'ολα
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Επομενως,ο καιρος επηρεαζει εν μερει την ψυχολογια μας.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

O καιρος θεωρω πως επηρεαζει παρα πολυ την ψυχολογια μας!Καταρχας μιας και ερχονται Χριστουγεννα δεν μπορει να εχει ζεστη γιατι τοτε δεν θα νιωθουμε και τοσο καλα!Σε αντιθεση αν εχει κρυο,τοτε δεν θα ειναι ωραια?Να εισαι μεσα με το χριστουγεννιατικο δεντρο και εξω να χιονιζει?
Επομενως,ο καιρος επηρεαζει εν μερει την ψυχολογια μας.
Ναι αλλά σκέψου και το άλλο. Ο καιρός δεν θεωρώ πως επηρεάζει πάρα πολύ την ψυχολογία μας! Στην Αυστραλία τα Χριστούγεννα είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη. Και όταν έχει ζέστη στην Αυστραλία τότε όλα τα party animals πηγαίνουν στην παραλία για να δροσιστούν και πίνουν beers και βλέπουν τους καρχαρίες σε απόσταση αναπνοής. Εκείνοι νιώθουν τόσο καλά! Μετά σκέψου και το άλλο αυτοί έχουν καγκουρό. Εμείς έχουμε καγκουρό; Σε αντίθεση αν είχε ζέστη, τότε δεν θα ήταν άσχημα; Να είσαι με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έξω να κάνουν σέρφ με τους καρχαρίες;
Επομένως, ο καιρός δεν επηρεάζει εν μέρει την ψυχολογία μας.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

πιστεύω πώς π.χ.ο βροχερός καιρός σε επηρεάζει μόνο εάν έχεις ήδη κάποια στεναχώρια. εάν είσαι καλά ψυχολογικά, δεν σε ρίχνει.![]()
Βασικα δεν υπαρχει καλυτερο απο το να μελαγχολεις με κακο καιρο... Για μενα τουλαχιστον...
Αν και το μεγαλο προβλημα με την κακοκαιρια ειναι οταν πρεπει να δουλεψεις σε εξωτερικο χωρο και η δουλεια πρεπει να γινει οπωσδηποτε εκεινη την ωρα... Απο τις χειροτερες εμπειριες μου...
love_angel
Επιφανές μέλος

Αυτό τώρα λέτε να δείχνει ότι έχω μουντό χαρακτήρα?

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannoutas
Διάσημο μέλος

Κωλοκαιρε γαμιεσαι ρε. Σε περνει παρτουζα το καλοκαιρι και η ανοιξη μαζι και σε κανουν παιδακια να εχεις να κλαις
Ολοι οι καιροι γαματοι ειναι οταν εχεις χρονο να ξινεις την πετσα σου. Ξερεις ρομαντζαδες κτλ μπορεις να βρεις απο την πιο μεγαλη παπαρια αν θελεις. Αν ομως δεν εχεις χρονο για τετοιες πιπες, και τρεχεις ολη μερα, ε τοτε, κωλοκαιρε, πραγματικα στο λεω, θελω να σε σκοτοσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.