lina15 Νεοφερμένο μέλος Η lina15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 11:58 Η lina15 έγραψε: #1 03-11-25 11:58 Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.456 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 12:57 Η adams33 έγραψε: #2 03-11-25 12:57 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Πρωτη φορα σε φλερταρουν ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #3 03-11-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.258 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 16:18 Ο Jack of Spades: #4 03-11-25 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Click για ανάπτυξη... *δαγκάνει! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 20:04 Ο dum dum boy: #5 03-11-25 20:04 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... δεν φλερτάρουν όλοι. αρκεί να δείχνει ενδιαφέρον, και να επιδιώκει να επικοινωνεί. euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 22:01 Η euretra έγραψε: #6 04-11-25 22:01 έλα μου ντε, ποιος σε φλερτάρει…; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Varus Kate1914 Ωρορα ghоul Paragontas7000 lina15 camil Libertus ROM32 Jack of Spades thenutritionist touvlo Piskantrila Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.!
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.456 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 12:57 Η adams33 έγραψε: #2 03-11-25 12:57 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Πρωτη φορα σε φλερταρουν ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #3 03-11-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.258 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 16:18 Ο Jack of Spades: #4 03-11-25 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Click για ανάπτυξη... *δαγκάνει! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 20:04 Ο dum dum boy: #5 03-11-25 20:04 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... δεν φλερτάρουν όλοι. αρκεί να δείχνει ενδιαφέρον, και να επιδιώκει να επικοινωνεί. euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 22:01 Η euretra έγραψε: #6 04-11-25 22:01 έλα μου ντε, ποιος σε φλερτάρει…; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Varus Kate1914 Ωρορα ghоul Paragontas7000 lina15 camil Libertus ROM32 Jack of Spades thenutritionist touvlo Piskantrila Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Πρωτη φορα σε φλερταρουν ;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #3 03-11-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.258 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 16:18 Ο Jack of Spades: #4 03-11-25 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Click για ανάπτυξη... *δαγκάνει! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 20:04 Ο dum dum boy: #5 03-11-25 20:04 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... δεν φλερτάρουν όλοι. αρκεί να δείχνει ενδιαφέρον, και να επιδιώκει να επικοινωνεί. euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 22:01 Η euretra έγραψε: #6 04-11-25 22:01 έλα μου ντε, ποιος σε φλερτάρει…; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Varus Kate1914 Ωρορα ghоul Paragontas7000 lina15 camil Libertus ROM32 Jack of Spades thenutritionist touvlo Piskantrila Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.258 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 16:18 Ο Jack of Spades: #4 03-11-25 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Click για ανάπτυξη... *δαγκάνει! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 20:04 Ο dum dum boy: #5 03-11-25 20:04 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... δεν φλερτάρουν όλοι. αρκεί να δείχνει ενδιαφέρον, και να επιδιώκει να επικοινωνεί. euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 22:01 Η euretra έγραψε: #6 04-11-25 22:01 έλα μου ντε, ποιος σε φλερτάρει…; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euretra Varus Kate1914 Ωρορα ghоul Paragontas7000 lina15 camil Libertus ROM32 Jack of Spades thenutritionist touvlo Piskantrila Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εαν σου βαλει το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του και σου πει "χαιδεψε τον δεν δαγκωνει" μάλλον σε θέλει. Click για ανάπτυξη... *δαγκάνει!
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2025 στις 20:04 Ο dum dum boy: #5 03-11-25 20:04 Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... δεν φλερτάρουν όλοι. αρκεί να δείχνει ενδιαφέρον, και να επιδιώκει να επικοινωνεί. euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 22:01 Η euretra έγραψε: #6 04-11-25 22:01 έλα μου ντε, ποιος σε φλερτάρει…; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από lina15: Καλησπερα! Εχω ερώτηση. Ποτε ένας αντρας φλερταρει; ποιες πιστεύετε ειναι οι κινησεις του; Γνώρισα καποιον αλλα δεν ειμαι σιγουρη.! Click για ανάπτυξη... δεν φλερτάρουν όλοι. αρκεί να δείχνει ενδιαφέρον, και να επιδιώκει να επικοινωνεί.
euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 22:01 Η euretra έγραψε: #6 04-11-25 22:01 έλα μου ντε, ποιος σε φλερτάρει…;