suspiria
Διάσημο μέλος
Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα.

26-11-09

01:34
Έχει κολλήσει το μυαλό μου και μου τη σπάει αυτό.
Πώς λέγεται το gadget που έχει οθόνη αφής και ζωγραφίζεις ; Εννοώ ζωγραφίζεις στο πρόγραμμα με το χέρι;
Πώς λέγεται το gadget που έχει οθόνη αφής και ζωγραφίζεις ; Εννοώ ζωγραφίζεις στο πρόγραμμα με το χέρι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

26-11-09

01:54
μαυροπίνακας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα.

26-11-09

02:32
Εχω την εντυπωση πως ελληνιστι αυτο που ψαχνεις λεγεται "ψηφιοπινακιδα" και αυτο με το οποιο γραφεις "γραφιδα". Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ψαχνεις αυτο που λεω..

Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

26-11-09

09:17
Έχουμε ειδικό θέμα γι' αυτό, που θα το βρεις εδώ: Digitizer,Tablet η αλλίως ψηφιακή γραφίδα
Το παρόν, αφού δεν έχει λόγο ύπαρξης, ...
Το παρόν, αφού δεν έχει λόγο ύπαρξης, ...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...