Πώς λέγεται;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

suspiria

Διάσημο μέλος

Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα.
Έχει κολλήσει το μυαλό μου και μου τη σπάει αυτό.
Πώς λέγεται το gadget που έχει οθόνη αφής και ζωγραφίζεις ; Εννοώ ζωγραφίζεις στο πρόγραμμα με το χέρι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.
μαυροπίνακας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα.
Εχω την εντυπωση πως ελληνιστι αυτο που ψαχνεις λεγεται "ψηφιοπινακιδα" και αυτο με το οποιο γραφεις "γραφιδα". Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ψαχνεις αυτο που λεω..:look:

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.
Έχουμε ειδικό θέμα γι' αυτό, που θα το βρεις εδώ: Digitizer,Tablet η αλλίως ψηφιακή γραφίδα

Το παρόν, αφού δεν έχει λόγο ύπαρξης, ...:lock:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...