socially excluded
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

δλδ από το κομπιούτερ στο κινητό κατευθείαν
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξέχασα να πω πως θέλω να το κάνω μέσω κομπιούτερ
δλδ από το κομπιούτερ στο κινητό κατευθείαν
ναι θα μπεις στο https://www.droidappz.org/ εχει ολες τι εφαρμογες του μαρκετ και μερικες επιπλεον!τις κατεβαζεις και περνας το αρχειο .apk στο κινητο και μετα απλα εγκατασταση
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Παιδια να ρωτησω..ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω για αυτο:εχω κινητο android και το σημα του wi fi ειναι ασπρο μονιμως και οχι πρασινο σε οποιοδηποτε δικτυο και αν συνδεθω.. μπαινει σε ολες τις σελιδες του ιντςρνετ αλλα δεν ανοιγει με τπτ play store... τι πρεπει να κανω?
Ειναι τα δεδομενα παρασκηνιου ενεργα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ενεργα θες να ειναι οχι κλεισταπως κλεινουν?

Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.