Πώς να βγάλω τα advertisements;

Αν έχεις Firefox μια καλή επιλογή είναι το Noscript ως addon του Firefox..πιθανόν να έχεις κολλήσει κάποιο spyware η ware(διαφημιστικού τύπου) το NOD32 εντοπίζει μόνο virus Trojan και τέτοια…μια αλλη επιλογή είναι να scanaris το pc σου με το SpywareDoctor

Το σκανάρω καθημερινα με το αντ-αγουεαρ 2007 που εχω ... κανει και πιανει συνεχεια ''πριβασι ομπτζεκτς'' με όνομα '' τρακινγ κουκι'' ειναι καλο και αυτο που κανω?

''Σπαιγουεαρ ντοκτορ'' δεν εχω, πρεπει να το κατεβασω??

----Αυτό το post προήλθε από το θέμα Συλλογή virus----

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Προσωπικά προτιμώ το spybot η το SpywareDoctor..οσο για αυτό που σου βγάζει είναι τα λεγόμενα μπισκότα του explorer..αν δεν στα βγάζει τότε πήγαινε
Firefox
Εργαλεία – επιλογές – απόρρητο-cookies προβολή εκκαθάριση
Explorer
Εργαλεία – επιλογές Internet-γενικά-διαγραφή cookies..
Υπάρχει και η πιθανότητα να εγκατέστησες μέσα από ένα free λογισμικό μια υποεντολή
που ρυθμίζει το spy

----Αυτό το post προήλθε από το θέμα Συλλογή virus----

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πώς φεύγουνε τα pop-ups που εγκαθίστανται στην οθόνη?:clapup:Μετά απο επίσκεψη σε blog κόλλησε στην οθόνη ενα διαφημιστικό-ενημερωτικό για HP softwear.Δεν φεύγει με τίποτα .Τι να κάνω καλοί μου άνθρωποι?

Κατέβασε το CCleaner, κάνε scan και repair και αν το πρόβλημα συνεχίζεται, έλα και ζήτα επιπλέον βοήθεια :P

Πώς φεύγουνε τα pop-ups που εγκαθίστανται στην οθόνη?:clapup:Μετά απο επίσκεψη σε blog κόλλησε στην οθόνη ενα διαφημιστικό-ενημερωτικό για HP softwear.Δεν φεύγει με τίποτα .Τι να κάνω καλοί μου άνθρωποι?

Το θέμα σου μεταφέρθηκε εδώ.Συμφωνώ με αυτό που προτείνει ο MonaXoS.
Εδώ μπορείς να βρεις κι άλλες εναλλακτικές για να αφαιρέσεις τα pop-up με τις διαφημίσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back