ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογιστής/ρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα.

02-04-08

15:43
Αν έχεις Firefox μια καλή επιλογή είναι το Noscript ως addon του Firefox..πιθανόν να έχεις κολλήσει κάποιο spyware η ware(διαφημιστικού τύπου) το NOD32 εντοπίζει μόνο virus Trojan και τέτοια…μια αλλη επιλογή είναι να scanaris το pc σου με το SpywareDoctor
Το σκανάρω καθημερινα με το αντ-αγουεαρ 2007 που εχω ... κανει και πιανει συνεχεια ''πριβασι ομπτζεκτς'' με όνομα '' τρακινγ κουκι'' ειναι καλο και αυτο που κανω?
''Σπαιγουεαρ ντοκτορ'' δεν εχω, πρεπει να το κατεβασω??
----Αυτό το post προήλθε από το θέμα Συλλογή virus----
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα.

02-04-08

15:51
Προσωπικά προτιμώ το spybot η το SpywareDoctor..οσο για αυτό που σου βγάζει είναι τα λεγόμενα μπισκότα του explorer..αν δεν στα βγάζει τότε πήγαινε
Firefox
Εργαλεία – επιλογές – απόρρητο-cookies προβολή εκκαθάριση
Explorer
Εργαλεία – επιλογές Internet-γενικά-διαγραφή cookies..
Υπάρχει και η πιθανότητα να εγκατέστησες μέσα από ένα free λογισμικό μια υποεντολή
που ρυθμίζει το spy
Firefox
Εργαλεία – επιλογές – απόρρητο-cookies προβολή εκκαθάριση
Explorer
Εργαλεία – επιλογές Internet-γενικά-διαγραφή cookies..
Υπάρχει και η πιθανότητα να εγκατέστησες μέσα από ένα free λογισμικό μια υποεντολή
που ρυθμίζει το spy
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

05-04-08

12:59
Πώς φεύγουνε τα pop-ups που εγκαθίστανται στην οθόνη?
Μετά απο επίσκεψη σε blog κόλλησε στην οθόνη ενα διαφημιστικό-ενημερωτικό για HP softwear.Δεν φεύγει με τίποτα .Τι να κάνω καλοί μου άνθρωποι?

MonaXoS
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.

05-04-08

13:03
Κατέβασε το CCleaner, κάνε scan και repair και αν το πρόβλημα συνεχίζεται, έλα και ζήτα επιπλέον βοήθεια 

05-04-08

13:15
Πώς φεύγουνε τα pop-ups που εγκαθίστανται στην οθόνη?Μετά απο επίσκεψη σε blog κόλλησε στην οθόνη ενα διαφημιστικό-ενημερωτικό για HP softwear.Δεν φεύγει με τίποτα .Τι να κάνω καλοί μου άνθρωποι?
Το θέμα σου μεταφέρθηκε εδώ.Συμφωνώ με αυτό που προτείνει ο MonaXoS.
Εδώ μπορείς να βρεις κι άλλες εναλλακτικές για να αφαιρέσεις τα pop-up με τις διαφημίσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...