annoylitos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Niyia
Διάσημο μέλος

Άστα να ηρεμήσουν, κόψε για 2 χρόνια τουλάχιστον τις βαφές, το πιστολάκι, την λάκ κ οτιδήποτε άλλο χημικό χρησιμοποιούσες (αχ τι μας κάνει το ξάσιμο

Επίσης, πολύ καλό στα μαλλιά κάνει κ η φυσική γύρη μελισσών (την προμηθεύεσαι από φαρμακείο) ή κάποιο άλλο σύμπλεγμα βιταμινών που τα δυναμώνει.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

annoylitos
Νεοφερμένο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από αυτό το thread διστάζω να κάνω όλα τα μαλλιά μου κόκκινα μια και ενθουσιάστηκα από τις ανταύγειες που έκανα.
Αχ τι μου κάνατε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει το συχνό κούρεμα, ώστε οι ξηρές άκρες να φεύγουν και πολύ περιποίηση. Και υπομονή! (Σας νιώθω κορίτσια! Εμένα πέφτουν σαν τα φύλλα το φθινόπωρο.)

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Οκ, δεν συμφέρετε και δεν μπορείτε να πάτε για κάμπινγκ με τόσα μπουκάλια, αλλά τα μαλλιά σας θα είναι άπαιχτα!

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

με βρασμένο νερό
το τόσο ζεστό νερό δεν σου κάνει τα μαλλιά να λαδώνουν;

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

το τόσο ζεστό νερό δεν σου κάνει τα μαλλιά να λαδώνουν;![]()
ωχ σορρυ δεν το εξηγησα καλά..:Ρ εννοώ οτι βράζω σε μια κατσαρόλα νερό και ρίχνω αποξηραμένο χαμομήλι μέχρι να πάρει μια δυο βράσεις. Μετά σουρώνω το ζουμί , το αφήνω να κρυώσει και ξεπλένω τα μαλλια μου. Μυρίζει και πολύ όμορφα το χαμομηλάκι...

ps. εχω κανονικά μαλλια, δεν ξέρω δηλαδή αν πιασει σε κοπέλες που έχουν λιπαρά ή τους δημιουργήσει περισσοτερη λιπαρότητα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

ωχ σορρυ δεν το εξηγησα καλά..:Ρ εννοώ οτι βράζω σε μια κατσαρόλα νερό και ρίχνω αποξηραμένο χαμομήλι μέχρι να πάρει μια δυο βράσεις. Μετά σουρώνω το ζουμί , το αφήνω να κρυώσει και ξεπλένω τα μαλλια μου. Μυρίζει και πολύ όμορφα το χαμομηλάκι...![]()
χαχαχαχα πες το έτσι βρε κορίτσι και τρόμαξα!

Θα το δοκιμάσω!!!!

prinCess.
Επιφανές μέλος

μετά τα λούζετε δύο φορές, βάζετε κρέμα πάλι, ξεπλένετε, βάζετε κρέμα μαλακτική και μαλακτικό σπρέυ που δεν ξεβγάζεται (ναι και τα δύο!), αφρό/ζελέ και στεγνώνετε.
Ρε συ, τόσες πολλές κρέμες που βάζεις δε σου λαδώνουν υπερβολικά το μαλλί; Και δε στο βαραίνουν πάρα πολύ; Νομίζω ένα από όλα αυτά θα ήταν αρκετό, μιας και βάζεις και αφρό.
Εγώ γενικά αφρούς/ζελέδες/λακ δε βάζω, και άμα προκύψει και βάλω τα αισθάνομαι βαριά τα μαλλιά μου και καθόλου ανάλαφρα, ίσως λόγω συνήθειας.

Βέβαια, τα ταλαιπωρώ με σίδερο και βαφές, αλλά κάνω μάσκες, και κουρεύομαι συχνά, και μακραίνει πολύ γρήγορα.

@theodora κι εγώώώ σε λίγες μέρες θα τα κάνω κόκκινα, βασικά όχι κόκκινα, αλλά πορτοκαλοκόκκινα σαν της Τάμτα ένα πράγμα, αν δε το κάνω θα σκάσω *.*
Χου κερς για τη ρίζα. Η μαλακία είναι ότι για να βγει έτσι θέλει ντεκαπάζ και δε θέλω να τα γ*μήσω καλοκαιριάτικα, αλλά τι να γίνει. Τ.Τ
Θα δούμε, ίσως το ανοίξω σιγά σιγά.
Πάντως, μη φοβάσαι, δε παθαίνεις τίποτα άμα βάφεις ρίζα κάθε λίγο, πιο πολύ βαρετό είναι.

Και εκτός από το χαμομήλι για να ανοίξει το μαλλί μπορείτε να βάζετε χυμό λεμονιού.

Και για να μην είμαι οφφ, να τα κουρεύετε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ να αναπνέουν, μην τα αφήνετε με το σκεπτικό ότι "τα μακραίνω", με 1-2 δάχτυλα δεν κονταίνει, απλά καθαρίζει και μεγαλώνει όμορφα μετά χωρίς ουρίτσες.

Και όσο για το μάδιμα, αν συνεχίζεται για πολύ καιρό και σε μεγάλο βαθμό, καλό θα ήταν πάρετε από το φαρμακείο κάποιες βιταμίνες ή σίδηρο, βασικά ό,τι σας πει ο φαρμακοποιός, ή κάντε εξετάσεις αίματος. Πολλές φορές οφείλεται σε έλλειψη σιδήρου ορ σάμθινγκ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.