adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Σωστός!Γενικα δεν ειμια φιλος της τηλεωρασης αλλα ειδικα τα ρεαλιτι δεν τα συμπαθισα ποτε. Μονο το The wall μου αρεσε παλια αλλα ειμουν μικρο και αμυαλο ακομα... Δεν θα ανοιξω το στομα μου, θα πω μονο οτι δεν ειναι απλα χασιμο χρονου, ειναι δολοφονια χρονου και εγκεφαλικων κυταρρων
Πραγματικά αν θέλει κανείς να χάσει χρόνο, ας κοιτάξει το ταβάνι. Είναι απείρως προτιμότερο!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Πατάτες!

Σιγά τα ωα! 15-20 άτομα που κωλοβαράνε και περιμένουν το χρήμα να πέσει βροχή στο τέλος. Δεν βλέπω πλέον όχι μόνο ριάλιτι, αλλά γενικότερα τηλεόραση.
Αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως τα ριάλιτι παρουσιάζουν ιδιαίτερο ερευνητικό ενδιαφέρον για την Ψυχολογία. Ίσως σε κάποια φάση αργότερα να δω κάποιο από αυτή τη σκοπιά...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εδω Ιταλια εχουμε πηξει...1500 ριαλιτυ εχουν παναθεμα τους...δεν βλεπω κανενα αλλα δεν χανω μια εκπομπη που τα σατυριζει και μας δειχνει τις ποιο χυμα-ξεφτυλα-hot-αστα να πανε σκηνες!Μιλαμε το γελιο της αρκουδας!!!

Εαν ημουν Ελλαδα τωρα (αλλα και απο εδω οσο μπορω) θα παρακολουθουσα τον dream show γιατι μεσα ειναι ενας καλος μου φιλος.(Ηξερα οτι ηταν διαμαντι παιδι με καλη φωνη, αλλα οχι οτι την ειχε βελτιωσει τοοοοσο πολυ πια!)
Συμμαθητης του αδερφου μου για την ακριβεια, αλλα εκαναν πολυ καλη παρεα κι ετσι καναμε κι εμεις κατα καιρους.
Παντως γενικα τα ριαλιτυ τα θεωρω ανουσια πλεον...μοδα ηταν μονο.Και ελπιζω να ξερετε οτι τα περισσοτερα ειναι πολυ σκηνοθετημενα...μα πολυ σκηνοθετημενα!(Τουλαχιστον εδω με τους Ιταλους!)
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Και να είχα όμως, η τελευταία εκπομπή που θα παρακολουθούσα θα ήταν ένα ρεάλιτι.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Τωρα δεν τα παρακολουθω, αλλα εχω την αδερφη μου την μικρη που θελοντας και μη με πρηζει

evouli
Διάσημο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

- η παραγωγή είναι καλή.
- έχει ωραία τοπία αν και στο τελευταίο μέτρια πράγματα
- δεν κάθονται και τα ξύνουν ολημερής
- τα αγωνίσματα είναι πακέτο και όχι παιδική χαρά
- και φέτος έχει τρελό γέλιο με τους γύφτους που έχουν μαζέψει από κάθε πλευρά.
- Γιατί έχω δει όλες τι ολοκληρωμένες season όλων των σειρών που είναι πόρωση και πρέπει να περιμένουμε μήνες να ολοκληρωθούν για να ξαναλιώσουμε.
underwater
Περιβόητο μέλος

και το να δω πως σκέφτονται (στο περίπου πάντα) οι τούρκοι για εμάς.
Αν και δεν έχω δει καθόλου Survivor να πω ότι δε νομίζω η άποψη που θα σου δώσουν οι Τούρκοι παίκτες τους είναι αντιπροσωπευτική της γνώμης που έχουν για εμάς. Αν κρίνω τουλάχιστον από την "ποιότητα" που έχουν συνήθως οι παίκτες των reality.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αν και δεν έχω δει καθόλου Survivor να πω ότι δε νομίζω η άποψη που θα σου δώσουν οι Τούρκοι παίκτες τους είναι αντιπροσωπευτική της γνώμης που έχουν για εμάς. Αν κρίνω τουλάχιστον από την "ποιότητα" που έχουν συνήθως οι παίκτες των reality.![]()
Γιαυτό άλλωστε και είπα στο περίπου. Παίρνεις μια άποψη. Επίσης μπορείς να πεις ότι τουλάχιστον οι δικοί μας παίκτες, εκφράζουν ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, στον τρόπο που σκέφτονται για τους τούρκους. Αντίστοιχα θα μπορούσε να γίνεται το ίδιο και με τους τούρκος παίκτες. Όπως είπα όμως υπάρχουν και άλλοι λόγοι.το να δω πως σκέφτονται (στο περίπου πάντα) οι τούρκοι για εμάς.

Demelene
Διάσημο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Σώωωωωωωωπα....Καλά ρε παιδιά επίτηδες έχουν πάρει εριστικούς παίχτες και από τις δύο πλευρές. Απαιτώ thread τώρα και μετακίνηση.

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ Αυτό που μου τη δίνει, είναι κάθε Πρωτοχρονιά που αναδεικνύουν το νικητή είτε το FS είτε το DS. Μου' ρχονται όλοι την άλλη μέρα και μου λένε: Το πιστεύεις οτι νίκησε ο τάδε, ενώ ο άλλος ήταν πολύ καλύτερος?
Πειράζει που δεν ξέρω ούτε τον έναν ούτε τον άλλο??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.