mania
Επιφανές μέλος

Συγχαρητηρια σε όσους δούλεψαν για αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δοκίμασες να θέσεις την επιλογή για μονόχρωμο φόντο σε Ναι;Πολύ καλή δουλειά. Κολλάει αρκετά αλλά θα στρώσει ε;...![]()
Μάνια ευχαριστούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω την εντύπωση ότι η idril έχει operaΑναβάθμιση του browser προτείνουμε μόνο σε όσους έχουν από Internet Explorer 6 και κάτω, όπου μιλάμε για 6+ ετών browser.
Εσύ με τι browser έχεις πρόβλημα;
ήμουν σίγουρη όμως ότι υπήρχε μια lite έκδοση του e-steki, λάθος κάνω;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα υπάρξει κάποια lite έκδοση στο μέλλον, αλλά δεν είναι top priority επί του παρόντος.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Ένα πρόβλημα, βλέπω το steki από iceweasel στα linux (διανομή: Debian σε gnome, δεν θυμάμαι έκδοση του gnome) και τα πράγματα είναι τραγικά όσον αφορά το scrolling, υπάρχουν links που δεν λειτουργούν (ενώ λειτουργούν σε mozilla και IE) και υπάρχει πρόβλημα με το edit στα posts, συγκεκριμένα πατάω edit και το κείμενο του post εξαφανίζεται

Subject to change
e-steki.gr Founder

Συν του ότι το ποσοστό των χρηστών που μπαίνουν με iceweasel τείνει στο μηδέν...

Καταρχάς συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεία (λίγο καθυστερημένα το λέω, τέσπα).
Ένα πρόβλημα, βλέπω το steki από iceweasel στα linux (διανομή: Debian σε gnome, δεν θυμάμαι έκδοση του gnome) και τα πράγματα είναι τραγικά όσον αφορά το scrolling, υπάρχουν links που δεν λειτουργούν (ενώ λειτουργούν σε mozilla και IE) και υπάρχει πρόβλημα με το edit στα posts, συγκεκριμένα πατάω edit και το κείμενο του post εξαφανίζεται![]()
Ο iceweasel στην οσυσία είναι η GNU firefox με διαφορετικό όνομα και λόγκο οπότε για windows λίγο δύσκολο να τον βρεις.Έψαξα για iceweasel για Windows και δεν υπάρχει, οπότε λίγο δύσκολο να κάνω debugging...
Συν του ότι το ποσοστό των χρηστών που μπαίνουν με iceweasel τείνει στο μηδέν...

Επειδή τον χρησιμοποιώ κι εγώ σε debian δεν είχα κάποιο πρόβλημα..Τσέκαρε μήπως χρειαζεται κάποια αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση.
girlio_4
Εκκολαπτόμενο μέλος

και πραγματικά έχω μείνει άφωνη....

modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω πολύ καιρό να μιλήσω στο φόρουμ αλλά παρακολουθούσα τις αλλαγές σχετικά συχνά.
Ενώ η προηγούμενη έκδοση με είχε κάπως παραξενέψει,αυτή εδώ έχω να πω ότι τα σπάει κανονικά!

Εξαιρετικό design, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, καινούριες τεχνολογίες (όπως το tag cloud) και γενικά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια σύγχρονη και προσεγμένη δουλειά.
Στην αρχή είχα κάποια προβληματάκια με το scrolling και γενικά με την ταχύτητα σε Safari 3 και Firefox 3 αλλά τη δεύτερη φορά που μπήκα όλα δούλευαν ρολόι

Σε γενικές γραμμές είναι μια εξαιρετική προσπάθεια! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν εξακολουθήσεις να έχεις πρόβλημα με το scrolling, πήγαινε στις επιλογές σου και απενεργοποιήσε την πυξίδα και αν συνεχίσει, βάλε και μονόχρωμο φόντο (είναι κι αυτό στις επιλογές σου).
Αυτά παρατηρήθηκε ότι προκαλούσαν το πρόβλημα στα περισσότερα μέλη που το είχαν.
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Τι αλλαγες είναι αυτές!
Είναι ωραίο και μοντέρνο. well done

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.