Ρολόγια χειρός

mastersakis

Νεοφερμένο μέλος

Ο mastersakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
καλησπέρα. εγώ έχω <<κόλλημα>> με τα casio. αυτό που φοράω είναι ένα casio της σειράς pro-trec αλλά έχω και ένα seiko velatura

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωρο λογας

Νεοφερμένο μέλος

Ο ωρο λογας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Επειδή ευτυχώς η μόδα είναι παροδική αλλά δυστυχώς ο χρόνος αμείλικτα παραδοσιακός, προτιμώ από... smartwatch, κάτι τέτοιο :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Έκανα παραγγελία σήμερα το swatch Grandino Yvs437 149€!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
ιατρική μπλούζα 10 ευρώ
scrubs μπλε 20 ευρώ
σαμπό crock 45 ευρω
φανελάκι εσωτερικό μαύρο
ακουστικά Litmann Classic II 100 euro
Ρολόι camel active (245 euro)

Ωραίο ρολόι!Απο Ελλάδα το αγόρασες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Ωραίο ρολόι!

Το έχω πάνω από 10 χρόνια β Λυκείου το πήρα και απλά του έκανα πριν κάποια χρόνια μια συντήρηση.

Οι περισσότεροι στο forum θα το θεωρούαν πεταμένα λεφτά για μένα είναι εργαλείο. Το οποίο έγραψα πανελλαδικές, εξετάσεις πανεπιστημιόυ κοκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Το έχω πάνω από 10 χρόνια β Λυκείου το πήρα και απλά του έκανα πριν κάποια χρόνια μια συντήρηση.

Οι περισσότεροι στο forum θα το θεωρούαν πεταμένα λεφτά για μένα είναι εργαλείο. Το οποίο έγραψα πανελλαδικές, εξετάσεις πανεπιστημιόυ κοκ

Καθόλου πετάμενα λεφτά,πολύ ωραία αγορά!Αν επιτρέπεται τώρα ποσό ετών είσαι;

Τελευταία επεξεργασία:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Καθόλου πετάμενα λεφτά,πολύ ωραία αγορά!Αν επιτρέπεται τώρα ποσό είσαι;

https://www.roloi4u.gr/camel.html

το εχει 214 το roloi4u και ειναι το δικο μου θαρρώ.

American Economist

Επιφανές μέλος

fockos

Επιφανές μέλος

Είναι βαρύ σαν ρολόι;

ναι ειναι βαρύ το έχω συνηθίσει εγώ !!!
ο akikos έχει ένα ωραίο citizen ελαφρύ αλλα δε ξέρω ποιο ειναι το οποίο δεν έχει μπαταρία και εχει πολλους μηχανισμούς
@akikos

American Economist

Επιφανές μέλος

Γαλάζιο μπλουζάκι που αερίζεται: 10€
Τζην από ζάρα που φοράω όταν βαρίεμαι: 26€
Ρολόι g-shock: 90€

Που τα βρίσκεται αυτά τα ωραία ρολόγια!

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Που τα βρίσκεται αυτά τα ωραία ρολόγια!

Πάτα "g-shock ga100" στο σκρουτζ. Εγώ πάντως μετάνιωσα που το πήρα καθώς θα προτιμούσα κάτι σε γαλάζιο το χρώμα αλλά κυρίως μου είανι πολύ μεγάλο στο χέρι και θα προτιμούσα να είναι τελείως ψηφιακό για να φαίνετια πιο καθαρά η ώρα.
Θα έπαιρνα αυτό.

Στεφανος56

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.
Εγώ προτιμώ τα Daniel wellington σε χρυσό με μαύρο λουράκι λεπτο όμορφο κλασικό και διαχρονικό !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια