kristy314
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν τους τελευταίους μήνες άρχισα να ροχαλίζω από ότι μου λέει ο καλός μου.Αναγκάζεται ο καημένος και πηγαίνει στον καναπέ όταν η κατάσταση γίνεται απελπιστική.Πήρα προχτές αυτοκόλλητα από το φαρμακείο για το ροχαλητό και είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.Προχτές δεν πρέπει να ροχάλισα(δεν άκουσε ο Δημήτρης κάτι) και χτες λιγάκι αλλά μόλις με γύρισε σταμάτησα.Πάντως απο πιο πρίν ροχάλιζα όταν ήμουν πολύ κουρασμένη ή μπουκωμένη.Παλιότερα είχα κοιτάξει για κρεατάκια αλλά δεν είχα.Γιατί γίνεται αυτό?Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

kristy314
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η γλωσσα φραζει την αναπνευστικη οδο με αποτελεσμα να δυσκολευται η αναπνοη εξου και το ροχαλητο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

εχω ακουσει οτι παιζουν και τα παραπανισια κιλα καποιον ρολο στο ροχαλητο..
Η γλωσσα φραζει την αναπνευστικη οδο με αποτελεσμα να δυσκολευται η αναπνοη εξου και το ροχαλητο
Ισχύει.Και μάλιστα κιλά και άγχος είναι κακός συνδιασμός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betonieras
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.