DarK_HumOuR
Νεοφερμένο μέλος
Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα.

22-10-05

22:24
HOLD ME NOW
FOREVER!!
ψηφιζουμε ολοι!!!

ζητω τα 80,s!
FOREVER!!
ψηφιζουμε ολοι!!!

ζητω τα 80,s!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

23-10-05

10:42
αχ οι περισσότεροι εδώ δεν είχαν γεννηθεί ακόμα..

for the last time
hold me now
don't cry
don't say a word
just hold me now....

for the last time
hold me now
don't cry
don't say a word
just hold me now....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarK_HumOuR
Νεοφερμένο μέλος
Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα.

23-10-05

22:26
εγω!
εγω εφταιγα που βγηκε τριτο!
το ψηφισα 3 φορες!

εγω εφταιγα που βγηκε τριτο!
το ψηφισα 3 φορες!

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

23-10-05

22:48
dooo μην ξεχνάς ότι ο ΜΟ ηλικίας είναι πάνω απο την ηλικία σου!Αρχική Δημοσίευση από dooo:αχ οι περισσότεροι εδώ δεν είχαν γεννηθεί ακόμα..![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

23-10-05

22:50
το'ξερα ότι θα το έκανες αυτό το ποστ 

Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.

24-10-05

17:56
Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα; Παντος αν το 80's εχει ν ακανιε με την ηλικια τοτε εξω πευτεις.... Εγω ειμαι γενιμενος το 91 και ειμαι 14, αρα οι περισοτεροι που ειναι 16 και πανω ητανε γενιμενοι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...