Υπάρχει τρόπος να το προλάβω???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
My_paSSion
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρώω πάντα διαιτητικά, καθόλου λευκό αλεύρι, τα πάντα ολικής άλεσης, λίγους υδατάνθρακες και μοιρασμένους, ελάχιστα σάκχαρα (μόνο από φρούτα). Επίσης γυμνάζομαι συστηματικά.
Κάτι άλλο υπάρχει που μπορώ να κάνω? Εσύ λόγω επαγγέλματος θα ξέρεις.
My_paSSion
Νεοφερμένο μέλος

Ούτε έχω σακχαρώδη διαβήτη...
Φοβάμαι μην αποκτήσω από κληρονομικότητα, και θέλω να το προλάβω.. Αυτό είναι όλο.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δεν καπνίζω, δεν πίνω καφέ ή αλκοόλ, δεν κάνω τίποτα. Και γυμνάζομαι πάρα πολύ.
Ούτε έχω σακχαρώδη διαβήτη...
Φοβάμαι μην αποκτήσω από κληρονομικότητα, και θέλω να το προλάβω.. Αυτό είναι όλο.
καπνιζω σα φουγάρο, πινω αλκοολ με το βαρέλι, γυμνάζομαι όταν πετάω φωτοβολίδες στη θύρα 13 καθε κυριακή
και τη ζωή απολαμβάνω, και όταν έρθουν καρκίνοι/διαβήτες/τριχοπτωση
δεν θα βρουν τίποτα να χαλάσουν

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή έχω κι εγώ ιστορικό οικογενειακό, για καλό και για κακό, έχω πάρει συσκευή μέτρησης, και κάθε εβδομάδα περίπου (ή όποτε θυμάμαι) κάνω μία μέτρηση και ας μην έχω, αλλά να ξέρω αν ποτέ αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει, να μην βρεθώ προ εκπλήξεως, αλλά να ξέρω τι μου γίνεται.Έχουν οι περισσότεροι στην οικογένειά μου, άρα μάλλον λόγω κληρονομικότητας θα αποκτήσω κι εγώ.
Υπάρχει τρόπος να το προλάβω???

Αυτή που σου τρυπάει το δάχτυλο δεν έχεις?
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ' ό,τι ξέρω !Αυτή που σου τρυπάει το δάχτυλο δεν έχεις?

Το χει η μαμά μου και οποτε πάω, κάνω ένα τεστάκι.
Προς το παρόν είμαι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά φοβάμαι πολυ για το μέλλον.
Σχεδόν όλη μου η οικογένεια, η οποία βέβαια σαβουριάζει τα πάντα (εγώ δεν ξέρω πως βγήκα της υγιεινής διατροφης), έχουν διαβήτη.
Ένας θείος μου έχει σχεδόν τυφλωθεί από αυτό.

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

τωρα για το αν θα εμφανιστει δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Επιφανές μέλος

ποια εξεταση το επιβεβαιωνει, πώς γινεται η διαγνωση;
με εξεταση γλυκοζυλιωμενης αιμοσφαιρινης, απλης τιμης γλυκοζης νηστειας ή καμπυλη σακχαρου;
ποια ειναι τα συμπτωματα αν μεινει χωρις θεραπεια;
η θεραπεια ποια ειναι; μπορει να ρυθμιστει με χαπι ή θελει ενεσεις ινσουλινης;
Skiyo
Διάσημο μέλος

Καλύτερα να απευθυνθείτε σε διαβητολογο, ο καθενας έχει διαφορετικό τύπο διαβήτη. Οπότε αλλά συμπτώματα έχει αν μείνει χωρίς θεραπεία κτλ.έχετε καθολου εμπειρια με διαβητη, ειτε εσεις ειτε ατομα του στενου σας κυκλου;
ποια εξεταση το επιβεβαιωνει, πώς γινεται η διαγνωση;
με εξεταση γλυκοζυλιωμενης αιμοσφαιρινης, απλης τιμης γλυκοζης νηστειας ή καμπυλη σακχαρου;
ποια ειναι τα συμπτωματα αν μεινει χωρις θεραπεια;
η θεραπεια ποια ειναι; μπορει να ρυθμιστει με χαπι ή θελει ενεσεις ινσουλινης;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.