Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας ή είστε περισσότερο μοναχικοί?

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, θέτω αυτό το θέμα για συζήτηση διότι θα ήθελα να διαβάσω και άλλες γνώμες/εμπειριες!! Όπως όλοι γνωρίζουμε ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψεις, διαφορετικό χαρακτήρα και πάει λέγοντας!
Λοιπόν, εγώ είμαι μοναχικός άνθρωπος από επιλογή, μου αρέσει να κάθομαι σπίτι ,να ακούω μουσική ,να διαβάζω, γενικότερα να έχω την ησυχία μου. Έχω φίλους μετρημένους στο ένα χέρι, είμαι πάντα δίπλα τους και είναι και αυτοί, ταιριάξαμε γιατί είμαστε σπιτογατοι, γιατί μπορώ να κάνω ένα σοβαρό διάλογο μαζί τους, γιατί δεν με πιέζουν, και αλλά πολλά. Λειτουργώ με την λογική ,οτι ο χρόνος που περνάμε μόνη μας, μας κάνει καλό, και στην ψυχική μας ευεξία! Όχι πάντα, αλλά σίγουρα χρειάζεται η μοναξιά στην ζωή μας!!
 

Guest 749981

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μου αρέσει να περνάω χρόνο με άτομα που έχω σε εκτίμηση και μπορούμε να συνεννοηθούμε και αν υπάρχουν και κάποια κοινά. Το προτιμώ από τη μοναξιά κατά πολύ. Πάντως θεωρώ καλύτερη τη μοναξιά από το να περνώ χρόνο με άτομα με τα οποία δεν μπορώ να βρω κοινά. Επίσης δεν την παλεύω με φωνακλάδες/πολυλογάδες.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,964 μηνύματα.
Οι φίλοι μου είναι βαρετοί και εγω ακόμα περισσότερο από εκείνους. Μ αρέσει να κάθομαι και να τρίβω τη γάτα μου, να βράζω στο ζουμί μου ότι όλοι οι άλλοι έχουν ζωή κι εγω "φυτοζωή".

Όχι, σοβαρά, οι extrovertάκηδες, φιλαράκηδες, κολλητάκηδες, μεόλουςαγαπουλάκηδες ταξιδάκηδες, χοστελάκηδες, μπιτσομπαράκηδες,φετάκηδεςγιαναγνωρίσωκόζμακηδες και λοιποί νεφτιστονκωλάκηδες που δίπλα στο λήμμα Αλτσχάιμερ έχει μια εικόνα από το σπίτι τους, το οποίο έχουν ξεχάσει που είναι και το χουν μόνο για ξενοδοχείο, θα έχουν μια ξεχωριστή θέση πάντοτε στην καρδιά μου (στον πάτο της κατα προτίμηση).

Εχω καταλάβει ή ότι είμαι πολύ χαλβάς γι αυτή την κοινωνία και ένα μικρό pretentious σκατό ότι και καλά έχω την απόλυτη βαθιά σκέψη, την ευφυία και τη διανόηση και είμαι σε φάση τραβάτε γαμηθείτε σερβαιβοράκηδες, που έχω αναγάγει τον εγκλεισμό και τη μοναχικίτιδα σε αρετή.

Θεωρώ τον μέσο άνθρωπο αυτό ακριβώς, μέσο, τις επιφανειακές κουταμάρες που βλέπει εντελώς αδιάφορες προς κατανάλωση για τα δικά μου γούστα, τις μηδενικές του ανησυχίες για πλείστα σοβαρά θέματα εξόχως ανησυχητικές, όπως επίσης και την διαρκή ανάγκη για ματαιοδοξία και αυτοπροβολή εξόχως αλλεργική.

Έχω ελάχιστους φίλους, οι μισοι ηδονιστές, οι άλλοι μισοί μεγαλομανείς με αυτοκρατορικές ονειρώξεις (όπως εγω), ένα μεγάλο μέρος και τα δυο (ένωση των συνόλων), συνεννοούμαι μόνον με τους κυνικούς, τους μπάσταρδους και τα φυτά με ΜΟ άνω του 9,3 στα 10.

Αγαπώ την κατ επιλογήν μοναχικότητα, τη βαριέμαι στην υπερβολή της μα από μια ακατάσχετη επιφανειολογία την προτιμώ καταφανώς.

Οι παρενέργειες είναι κάτι παραπάνω απο εμφανείς. Πάω να ξαναδεθώ με τα λουριά να με μαστιγώσει η Λουλού. Ευχαριστώ.

ΥΓ: Please dont hate me θεματοθέτρια, είχα κέφια.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θεωρώ τον μέσο άνθρωπο αυτό ακριβώς, μέσο, τις μηδενικές του ανησυχίες για πλείστα σοβαρά θέματα εξόχως ανησυχητικές.

Μα είναι δυνατόν να έχω ανακοινώσει reconquista και να έχω μόνο δύο συμμετοχές;
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,964 μηνύματα.
Μα είναι δυνατόν να έχω ανακοινώσει reconquista και να έχω μόνο δύο συμμετοχές;
Έτσι, για την Αυτοκρατορία κανείς. Για ανακοίνωσε μια παρτούζα, να δεις εκεί πως δεν θα χωράμε μετά να προσθέσουμε άλλους δυο.

Αλητεία. Μούργα. Καθιζήματα του ελέους.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top