Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρίν από κάτι μήνες με είχε φέρει ο δρόμος κοντά στη Βουλή, στην Αθήνα. Μιας και είχα τελειώσει τις δουλειές μου και ήμουν κοντά, είπα πρίν πάω να πάρω το τρόλλευ για να πάω στο σπίτι μου, να πάω μια βόλτα στον Εθνικό πάρκο. Μπήκα μέσα λοιπόν και περπάτησα προς τη λίμνη με τις πάπιες. Σε μια φάση έκατσα να κάνω ένα τσιγάρο σε ένα παγκάκι. Δεν είχε πολύ κόσμο. Μετά από λίγο, με πλησιάζει ένας ηλικιωμένος γύρω στα 60-65 και κάθεται δίπλα μου στο παγκάκι. Από την αρχή κάτι μου ''βρώμησε'', διότι όλα τα άλλα παγκάκια ήταν άδεια δίπλα... Μου πιάνει τη συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Εγώ απαντούσα μονολεκτικά, περίμενα να τελειώσει το τσιγάρο και να φύγω. Με ρώταγε πόσο χρονών είμαι, με τί ασχολούμαι και άλλα τέτοια, ενώ πέταγε και υπονοούμενα. Πρίν σηκωθώ να φύγω, βάζει το χέρι του στον ώμο μου

Εσείς, έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:στο london, σ'ενα γκέυ μπαρ στο soho. είναι νταξ οι lesbians εκεί, με το όι, σε αφήνουν ήσυχη![]()
δε σειμ ... με την μόνη διαφορά ότι ήταν στην Βαρκελώνη!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Συγκεκριμένα, στο Λύκειο, εκεί που ο φίλος μου καθόταν στο θρανίο του κ αντέγραφε κάτι ασκήσεις, έρχεται ένα παληκάρι από την τάξη του, του πιάνει την κουβέντα για κάτι άσχετο και του λέει στο ξεκάρφωτο: "Ξέρεις Γιάννη (<-τυχαίο όνομα) σ'αγαπω(!!!). Σε θέλω από τότε που σε γνώρισα. Είσαι πολύ εντάξει άτομο και πολύ όμορφος. Γουστάρεις κατάσταση;" (και κάτι άλλα κουλά). ο φίλος μου έμεινε κάγκελο! Δεν του είπε τίποτα, καθώς το σοκ ήταν όσο να'ναι μεγάλο, παρά μόνο ένα ψιθυριστό "Όχι!".
Χαίρομαι πάντως που μετά το περιστατικό ο φίλος μου το είπε μόνο σε εμάς, την παρέα του και δεν έγινε ολόκληρο θέμα ώστε να μην φέρει το παιδί σε δύσκολη θέση. Και εκείνος σεβάστηκε το "όχι" του φίλου μου και δεν τον ξαναενόχλησε με αυτόν τον τρόπο...
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο λεωφορείο, στο 7 Jokers στο Σύνταγμα αλλά η χαρακτηριστικότερη φορά ήταν στην 5ήμερη στην Κέρκυρα..
misslittledevil
Επιφανές μέλος

και μαλιστα την πρωτη φορα συνοδευομουν απο εναν φιλο αλλα και εκεινη συνοδευοταν απο την "φιλη" της. Αυτη ηταν και επιμονη, αλλα ενταξει.. πηρε χαμπαρι οτι δεν παιζει να ενδωσω (

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Αρκετές φορές..
Στο λεωφορείο, στο 7 Jokers στο Σύνταγμα αλλά η χαρακτηριστικότερη φορά ήταν στην 5ήμερη στην Κέρκυρα..
σουξεδάκι ο εμιού

...το μαλλί το έχεις ακόμα?

Neraida
Επιφανές μέλος

αλλά αυτο που έπαθα από έναν παππού την προηγούμενη εβδομάδα..δεν συγκρίνεται!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχει φαση τελικα να εχεις μακρι μαλλι

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εμενα μου την εχουν "πεσει" τρεις φορες στον σινεμα, αλλα μολις γυρισα και ειδαν το μουσακι την εκαναν γαργαρα![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧ, δεν ήταν γκέυ ρε αυτοί

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧ, δεν ήταν γκέυ ρε αυτοί![]()
Γιατι ο αλλος στο λεωφοριο ητανε;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Γιατι ο αλλος στο λεωφοριο ητανε;
σκοπός είναι να είναι γκέυ

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Το θέμα του θρεντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ: " Σας την ''έπεσε'' ποτέ άτομο του ιδίου φύλου επειδή σας πέρασε για άτομο διαφορετικού φύλου;"
Το έχω ακόμα το μαλλί..

Να σας πω την αληθεια, ουτε με "ενοχλησε" ουτε "τα πηρα", αλλα ουτε και το πηρα πανω μου.
Δηλαδη, ξερω πολλα παιδια που αν τους την πεσει καποιος gay κανουν λες και τους καρφωσαν συριγγα με τον ιο εμπολα...

Ενταξει δικαιωμα τους φυσικα, αλλα προσωπικα το να ερθει ενας gay και να μου την πεσει δεν μου κανει αισθηση.Με τροπο θα του εξηγησω οτι δεν ενδιαφερομαι.

Οπως καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα και την "ανγκη" να κανει..."την κινηση", ετσι και αυτοι.
Τωρα ο τροπος που με προσεγγισαν δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ή ξεχωριστο...
nicole!
Νεοφερμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

nicole!
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:και λεσβία και παιδέρα. α ρε νικόλ, τρελό σοκ θα έπαθες![]()
άστα να πάνε dooo μετά φοβόμουνα να ξαναπάω σουπερμάρκετ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.