American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.839 μηνύματα.
08-12-25
22:33
Σεισμό έχει προκαλέσει στην παγκόσμια βιομηχανία κινηματογράφου η πρόταση της Netflix να εξαγοράσει την Warner Brothers έναντι $82 δισεκατομμυρίων.
Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η Paramount Pictures έκανε πρόταση ύψους $100 δισεκατομμυρίων στην Warner Brothers με σκοπό να βάλει φρένο στην εξάπλωση του Netflix.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να εξαγοραστεί από το Netflix για 2 βασικούς λόγους. Αρχικά η ποιότητα των σειρών του Netflix είναι μέτρια προς κακή, ελάχιστες εξαιρέσεις, με αποτέλεσμα να τραβήξει προς τα κάτω την Warner. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Netflix είναι καθαρά streaming platform χωρίς εμπειρία από κινηματογράφο. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση οι ταινίες της Warner να γίνουν αποκλειστικά streaming, μην έχοντας την δυνατότητα να τις παρακολουθήσεις είτε στον κινηματογράφο είτε δωρεάν στην τηλεόραση. Αν είναι να εξαγοραστεί από κάποιον, ας είναι από την Paramount (ή από την Disney) όπου έχουν βαριά παράδοση στον κινηματογράφο.
Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε η Warner να περάσει στον έλεγχο της Netflix και να γίνει streaming focus ή όχι;;
www.businessnews.gr
www.kathimerini.gr
www.tanea.gr
Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η Paramount Pictures έκανε πρόταση ύψους $100 δισεκατομμυρίων στην Warner Brothers με σκοπό να βάλει φρένο στην εξάπλωση του Netflix.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να εξαγοραστεί από το Netflix για 2 βασικούς λόγους. Αρχικά η ποιότητα των σειρών του Netflix είναι μέτρια προς κακή, ελάχιστες εξαιρέσεις, με αποτέλεσμα να τραβήξει προς τα κάτω την Warner. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Netflix είναι καθαρά streaming platform χωρίς εμπειρία από κινηματογράφο. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση οι ταινίες της Warner να γίνουν αποκλειστικά streaming, μην έχοντας την δυνατότητα να τις παρακολουθήσεις είτε στον κινηματογράφο είτε δωρεάν στην τηλεόραση. Αν είναι να εξαγοραστεί από κάποιον, ας είναι από την Paramount (ή από την Disney) όπου έχουν βαριά παράδοση στον κινηματογράφο.
Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε η Warner να περάσει στον έλεγχο της Netflix και να γίνει streaming focus ή όχι;;
Netflix – Warner Bros: Η συμφωνία των 82,7 δισ. δολαρίων που αναδιαμορφώνει την αγορά ψυχαγωγίας - BusinessNews.gr
Το Netflix προσφέρει μετρητά και μετοχές, ενώ η WBD θα προχωρήσει προηγουμένως στη διάσπαση των καλωδιακών της δικτύων –μεταξύ αυτών CNN, TNT και Discovery– τα οποία θα αποτελέσουν ξεχωριστή εταιρεία. Η ανακοίνωση του Netflix ότι θα εξαγοράσει τα στούντιο και το strea...
H Paramount αντεπιτίθεται στο Netflix – Αντιπρόταση εξαγοράς στη Warner Bros
Η συγκεκριμένη προσφορά είναι πιο συμφέρουσα για τους μετόχους της Warner και, σύμφωνα με την Paramount, έχει περισσότερες πιθανότητες να εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές.
«Θρίλερ» για τη Warner Bros μετά από επιθετική προσφορά της Paramount - ΤΑ ΝΕΑ
Το μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την αρχική συμφωνία της Netflix με τη Warner Bros - Αλλάζει ο χάρτης της ψυχαγωγίας και ενημέρωσης
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.564 μηνύματα.
08-12-25
22:42
Ενα θέλω απο τα 82 ή τα 100. Ενα. Και ξέρω εγω πως θα το αβγατίσω μετά.Σεισμό έχει προκαλέσει στην παγκόσμια βιομηχανία κινηματογράφου η πρόταση της Netflix να εξαγοράσει την Warner Brothers έναντι $82 δισεκατομμυρίων.
Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η Paramount Pictures έκανε πρόταση ύψους $100 δισεκατομμυρίων στην Warner Brothers
Ακου 82/100 δις.
Για να μπορείς να αποχαυνώνεσαι στη συστημική τηλεόραση και να μην έχεις ποτε κριτική σκέψη.
Τοσο χάλια πήγαινε η Warner;
Γενικα η Νετφλιξ πρέπει να συνέλθει λίγο, πάει για μονοκρατορία, ολα θα μπουν πισω απο μια ολοένα διαρκώς αυξανόμενη συνδρομή και θα παράγονται 100 μετριες σειρές το χρόνο για να πουν πως κάτι παράγουν.
Ολα τ αλλα αδιάφορα. Τι με νοιάζει τι θα κάνουν αυτοί τα λεφτά τους. Μου τη δίνουν εξίσου όλοι τους.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.839 μηνύματα.
08-12-25
22:48
Ενα θέλω απο τα 82 ή τα 100. Ενα. Και ξέρω εγω πως θα το αβγατίσω μετά.
Ακου 82/100 δις.
Για να μπορείς να αποχαυνώνεσαι στη συστημική τηλεόραση και να μην έχεις ποτε κριτική σκέψη.
Τοσο χάλια πήγαινε η Warner;
Γενικα η Νετφλιξ πρέπει να συνέλθει λίγο, πάει για μονοκρατορία, ολα θα μπουν πισω απο μια ολοένα διαρκώς αυξανόμενη συνδρομή και θα παράγονται 100 μετριες σειρές το χρόνο για να πουν πως κάτι παράγουν.
Ολα τ αλλα αδιάφορα. Τι με νοιάζει τι θα κάνουν αυτοί τα λεφτά τους. Μου τη δίνουν εξίσου όλοι τους.
Το Netflix φίλε 8/10 σειρές που βγάζει είναι μούφα εντελώς, και εντελώς political correct μερικές φορές. Σε κάθε περίπτωση όμως, δε θα ήθελα την κατάργηση του φυσικού κινηματογράφου και της ελεύθερης τηλεόρασης όπως την ξέρουμε εδώ και δεκαετίες ώστε να αντικατασταθεί από το streaming όπου το πληρώνεις ακριβά. Γιατί είναι δεδομένο ότι το Netflix εκεί θα οδηγήσει όλες τις παραγωγές της Warner.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool