Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην Αλβανία

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,812 μηνύματα.
Σεισμός στην Αλβανία: «Βομβαρδισμένη πόλη» το Δυρράχιο - Στους 25 οι νεκροί

Πάνω από 650 οι τραυματίες - Σε αντίσκηνα και με συσσίτιο έβγαλαν τη νύχτα χιλιάδες άστεγοι κάτοικοι - Πάνω από 200 μετασεισμοί - Πώς ο σεισμός των 4,4 Ρίχτερ που προηγήθηκε, γλίτωσε ίσως και δεκάδες ζωές

Οι ιστορικοί στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο κτύπημα του Εγκέλαδου τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες στην Αλβανία.


Σαν πολλοί σεισμοί φέτος :(
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,395 μηνύματα.


Στην Αλβανία,απο ότι άκουσα δεν γίνονται συχνά τέτοιοι σεισμοί .Επίσης μην το ψάχνουμε καν για αντισεισμικό κανονισμό.Απαράδεχτη η κατάσταση.Μάλιστα έλεγαν ότι τα πιο παλιά σπίτια,επι Χότζα..όχι ότι ήταν καλά,αλλά είχαν κάποια στάνταρ.Μετα τον Χότζα και με όλη αυτή την ανεξελέκτη κατάσταση έκτισαν χωρίς κανεναν έλεγχο,χωρίς κανονισμούς χωρίς τίποτα.
Κρίμα για τους νεκρούς .Καλα κάναμε και στείλαμε βοήθεια.
 

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Νέος σεισμός 5,1 ριχτερ στην Αλβανία
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Βεβαίως έπρεπε να τους βοηθήσουμε. Σε λίγα χρόνια θα θέλουμε εμείς τη βοήθεια τους σε όλους τους τομείς.
 

charmander

Δραστήριο μέλος

Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 637 μηνύματα.
Μπράβο στους οπαδούς των ομάδων της Θεσσαλονικης



 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top