Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Νομίζετε ο Παπαντρέου δεν ήξερε τι να κάνει για να σώσει την χώρα?? ή τουλάχιστον να μην την φέρει ως εδώ. απλά δεν αποφάσιζε αυτος αλλα αλλοι(γερμανοι,αμερικανοι κλπ)..
Μας ειχε διαφυγει ειναι η αληθεια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

καραμανλης???ιδιος και χειροτερος 100000 προσληψεις αν θυμόσαστε ειχε κανει ενόψει της τοτε οικονομικης κρησης που ερχοτανε
σημητης??? αυτος τα αρχισε ολα αλλα τουλαχιστον δεν διόγκωσε τοσο το προβλημα οσο ο καραμανλης
σαμαρας??? αν εξαιρεσουμε τις συγχωνευσεις στο τομεα των τραπεζω μια απο τα ιδια....
απλα ας το αποφασίσουμε οτι μερικα πραγματα δεν αξιζει να τα σκεφτεσαι και να τα συζητάς...
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

απλα ας το αποφασίσουμε οτι μερικα πραγματα δεν αξιζει να τα σκεφτεσαι και να τα συζητάς...
νοου μαν, αντιθετως
και να σκεφτεσαι, και να συζητάς με οσους περισσοτερους γινεται, και να μην ξεχνάς
η απαθεια μας εχει φερει εδω που ειμαστε.
ελλόγιμος λαγός
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πόσοι από εσάς που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, νομίζετε πως μπορείτε αύριο να κάνετε ένα σεμινάριο στο Harvard ;

Έστω και με θέμα: "Από τότε που το πληκτρολόγιο μου με υπακούει, πίστεψα πως είμαι ο ίδιος ο Θεός"

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Είναι διασκεδαστικό να διαβάζεις ανθρώπους που με τον τρόπο που "κρίνουν" κάποιον άλλο, ουσιαστικά είναι σα να λένε, εγώ είμαι ...καλύτερος, εξυπνότερος, πιο μορφωμένος, ηθικότερος, ικανότερος και πάει ....λέγοντας!
Πόσοι από εσάς που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, νομίζετε πως μπορείτε αύριο να κάνετε ένα σεμινάριο στο Harvard ;
Έστω και με θέμα: "Από τότε που το πληκτρολόγιο μου με υπακούει, πίστεψα πως είμαι ο ίδιος ο Θεός"![]()
Κοιτα νταξ, σε συγκριση με τον Παπανδρέ, προσωπικά αισθάνομαι πυρηνικός επιστήμονας
ελλόγιμος λαγός
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε αφού αισθάνεσαι, έτσι και θα είναι! Δεν το διαπραγματευόμαστε αυτό, μετά δηλώνοντας το, το επιβεβαιώνεις κιόλας .Κοιτα νταξ, σε συγκριση με τον Παπανδρέ, προσωπικά αισθάνομαι πυρηνικός επιστήμονας
Είναι μετά να μην ερωτευτείς το πληκτρολόγιο σου; Τυχερέ

moxa15
Διάσημο μέλος

παντως δεν ξερω για τις γνωσεις του και πιθανων να μην μπορω να τις αμφησβητησω αλλα σιγουρα ξερω οτι το εργο του(οπως και τοσων αλλων)
δεν ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ αξιοθαυμαστο καθως και αξιοσεβαστο.
Ειλικρινα πιστευω οτι απο τοτε που ειχαν γινει οι εκλογες(εσωτερικες) του πασοκ επρεπε να ειχε βγει ο μπενι ή γενικα οποισδηποτε αλλος.
Απετυχε.-
ελλόγιμος λαγός
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα σεμινάρια στο Harvard;Απετυχε.-

ελλόγιμος λαγός
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε ο ίδιος ο Παΐσιος δεν κατάφερε τέτοιες προφητίες, πας χαμένος στα forums εσύ...μαγκες οσο το σκεφτομαι
τοσο μου κανει
οτι οι διαλεξεις του τζ παπ
δεν θα διέφεραν
απο το να εβγαινε
και να άρχιζε το μονολογο
για το πως φερεται ενας Ηγετης.

Και φυσικά στη θέση του θα τα κατάφερνες καλύτερα, σαν γνήσιος κουκουές

Rempeskes
Επιφανές μέλος

ελλόγιμος λαγός
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη σε νοιάζει, έχεις αφήσει....μπόλικη παρακαταθήκη να fun και οι κότες, όποτε δεν τον παίζω θα σε σχολιάζω.πανω στο καλυτερο εκοψες το κουοουτ, ελλαγογιμε dude
έτερον εκάτερον

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μη σε νοιάζει, έχεις αφήσει....μπόλικη παρακαταθήκη να fun και οι κότες, όποτε δεν τον παίζω θα σε σχολιάζω.
έτερον εκάτερον![]()
?
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Απίστευτα υψηλή είναι η ζήτηση των φοιτητών του Harvard για να παρακολουθήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου
Προφανώς θα πρόκειται για ζωολόγους, ανθρωπολόγους, γενετιστές και λοιπούς παρεμφερείς κλάδους για να εξετάσουν το φαινόμενο "ΓΑΠ".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.