Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.

11-12-22

21:06

Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ
Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

11-12-22

21:29
Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς.
Kosova je Srbija
Kosova je Srbija
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.993 μηνύματα.

11-12-22

22:42
![]()
Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ
Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στηwww.newsit.gr
![]()
Μ όλη «μας» την ισχύ; Με την ισχύ του ΝΑΤΟ μαλλον, γιατί οι ξυπόλυτοι που καλλιεργούν ξαφνικά ακομα και αρχαίες καταγωγές ειναι ένα σκουπιδάκι μπροστά στις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

11-12-22

23:49
"Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους.
Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες.Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς.
Kosova je Srbija
Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

14-12-22

12:18
Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα.
ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...