Σερβία - Κόσοβο: Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.
Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς.

Kosova je Srbija

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.993 μηνύματα.

:help:

Μ όλη «μας» την ισχύ; Με την ισχύ του ΝΑΤΟ μαλλον, γιατί οι ξυπόλυτοι που καλλιεργούν ξαφνικά ακομα και αρχαίες καταγωγές ειναι ένα σκουπιδάκι μπροστά στις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.
"Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς.

Kosova je Srbija
Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες.

Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια