Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο Scandal έγραψε: #1 11-12-22 21:06 Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη www.newsit.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο giannhs2001: #2 11-12-22 21:29 Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:42 Ο paskmak έγραψε: #3 11-12-22 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Μ όλη «μας» την ισχύ; Με την ισχύ του ΝΑΤΟ μαλλον, γιατί οι ξυπόλυτοι που καλλιεργούν ξαφνικά ακομα και αρχαίες καταγωγές ειναι ένα σκουπιδάκι μπροστά στις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:49 Ο Guest 765889: #4 11-12-22 23:49 "Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Δεκεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija Click για ανάπτυξη... Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες. Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο giannhs2001: #5 14-12-22 12:18 Κόσοβο: Θα υποβάλει αυτή την εβδομάδα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση | ΣΚΑΪ www.google.com Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal Wonderkid camil fmarulezkd charmander Maraki4you johnsala Paragontas7000 Meow ggl J.Cameron Ilma Memetchi jj! tsiobieman Στεφανος56 back2967 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη www.newsit.gr
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο giannhs2001: #2 11-12-22 21:29 Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:42 Ο paskmak έγραψε: #3 11-12-22 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Μ όλη «μας» την ισχύ; Με την ισχύ του ΝΑΤΟ μαλλον, γιατί οι ξυπόλυτοι που καλλιεργούν ξαφνικά ακομα και αρχαίες καταγωγές ειναι ένα σκουπιδάκι μπροστά στις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:49 Ο Guest 765889: #4 11-12-22 23:49 "Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Δεκεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija Click για ανάπτυξη... Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες. Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο giannhs2001: #5 14-12-22 12:18 Κόσοβο: Θα υποβάλει αυτή την εβδομάδα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση | ΣΚΑΪ www.google.com Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal Wonderkid camil fmarulezkd charmander Maraki4you johnsala Paragontas7000 Meow ggl J.Cameron Ilma Memetchi jj! tsiobieman Στεφανος56 back2967 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija
paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:42 Ο paskmak έγραψε: #3 11-12-22 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Μ όλη «μας» την ισχύ; Με την ισχύ του ΝΑΤΟ μαλλον, γιατί οι ξυπόλυτοι που καλλιεργούν ξαφνικά ακομα και αρχαίες καταγωγές ειναι ένα σκουπιδάκι μπροστά στις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:49 Ο Guest 765889: #4 11-12-22 23:49 "Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Δεκεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija Click για ανάπτυξη... Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες. Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο giannhs2001: #5 14-12-22 12:18 Κόσοβο: Θα υποβάλει αυτή την εβδομάδα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση | ΣΚΑΪ www.google.com Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal Wonderkid camil fmarulezkd charmander Maraki4you johnsala Paragontas7000 Meow ggl J.Cameron Ilma Memetchi jj! tsiobieman Στεφανος56 back2967 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κόσοβο: Απάντηση Κούρτι σε Βούτσιτς - Η Σερβία θέλει ξανά πόλεμο, θα απαντήσουμε με όλη μας την ισχύ Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέα πολεμική σύγκρουση στο Κόσοβο, μετά και το αίτημα της Σερβίας για παρουσία του Σερβικού στρατού και της Αστυνομίας στη www.newsit.gr Click για ανάπτυξη... Μ όλη «μας» την ισχύ; Με την ισχύ του ΝΑΤΟ μαλλον, γιατί οι ξυπόλυτοι που καλλιεργούν ξαφνικά ακομα και αρχαίες καταγωγές ειναι ένα σκουπιδάκι μπροστά στις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:49 Ο Guest 765889: #4 11-12-22 23:49 "Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Δεκεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija Click για ανάπτυξη... Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες. Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο giannhs2001: #5 14-12-22 12:18 Κόσοβο: Θα υποβάλει αυτή την εβδομάδα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση | ΣΚΑΪ www.google.com Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
"Όλες μας τις δυνάμεις" εννοούν δηλαδή δύο λόχους και μια ίλη τεθωρακισμένων; Αυτή είναι η ισχύ τους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Δεκεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν γίνει ποτέ πόλεμος ξανά σε βάρος της αδελφικής Σερβίας θέλω να έχω υπηρετήσει τη θητεία μου να φύγω εθελοντής με τους Σέρβους αδερφούς. Kosova je Srbija Click για ανάπτυξη... Και να γυρίσεις Ελλάδα να υπερασπιστείς τους ρομά απέναντι από τους Έλληνες. Είσ'ωραίος ρε μάγκα μου.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.586 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο giannhs2001: #5 14-12-22 12:18 Κόσοβο: Θα υποβάλει αυτή την εβδομάδα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση | ΣΚΑΪ www.google.com Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Κόσοβο: Θα υποβάλει αυτή την εβδομάδα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση | ΣΚΑΪ www.google.com Η Ελλάς να ασκήσει βέτο στο αίτημα. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.