• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Σκάσιμο χεριών

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Παιδιά λογω του κρυου και των συχνών πλυσίματος τα χερια μου ειναι σε χαλια κατασταση. Ξερετε καποια καλη κρεμα η γενικα καποια θεραπεία;; Βαζω διαφορες κρεμες δεν βοηθανε καθολου.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Ίσως θα σε βοηθούσε ένα τζελ από αλόη βέρα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Εμένα αυτή μαρεσει πολυ και κανει φοβερη δουλεια

Αλλιώς μετά κατι απο avene ή apivita ή neutrogena ή la roche posay. Αυτές είναι οι τοπ μάρκες δλδ για να κοιτάς.

Ακομα και η ταπεινή κλασική nivea σε μενα κανει δουλεια παντως.

Τελευταία επεξεργασία:

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Πρέπει να δοκιμάσεις αυτήν που ανέχεται το δέρμα σου να μην είναι λιπαρή. Για να απορροφάται γρήγορα και να μπορείς να σερφαρεις ας πούμε στο κινητό.
Εγώ προτιμώ αυτή.
Και απορροφάται και μου τα κάνει βελούδινα τα χέρια.

Στα φαρμακεία και ίσως σε κάποια με καλλυντικά όπως ο Χαρμανης αν είσαι Αθήνα την έχουν.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Εμένα αυτή μαρεσει πολυ και κανει φοβερη δουλεια

Αλλιώς μετά κατι απο avene ή apivita ή neutrogena ή la roche posay. Αυτές είναι οι τοπ μάρκες δλδ για να κοιτάς.

Ακομα και η ταπεινή κλασική nivea σε μενα κανει δουλεια παντως.
Αυτην την βρήκα και εγω και οντως ολοι γράφουν τα καλυτερα. Θα την αγορασω σημερα κιολας και θα σας πω.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Αυτην την βρήκα και εγω και οντως ολοι γράφουν τα καλυτερα. Θα την αγορασω σημερα κιολας και θα σας πω.
Ειναι να βρεις αυτήν που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σου. Εμένα για παράδειγμα η cera di cupra δε με βόλεψε δεν την ευχαριστήθηκα .

American Economist

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Την απάντηση θα στη δώσει δερματολόγος. Οι μη συνταγογραφούμενες κρεμούλες δεν κάνουν θαύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Για το δικό μου δέρμα ήταν λιπαρή και δεν με βόλεψε
Ανάλογα πού σου σκάνε. Αν σκάνε στο εσωτερικό της παλαμης τοτε ναι θες κάτι καθολου λιπαρό που να απορροφάται γρήγορα. Αν όμως σου σκάνε απο την πανω πλευρά, στα κοκκαλα στις αρθρώσεις (εμενα συνηθως στο κόκκαλο του δείκτη, παραμεσου και στο μικρό δαχτυλο), ε τότε ακόμα και λιπαρή να είναι δε σε πειράζει. Εμενα μου φτάνουν σε σημείο να σκίζεται εκει το δέρμα, να ματωνουν και να τσουζουν οπότε οσο πιο πλούσια υφη τοσο το καλύτερο πιο ανακουφιστικο το νιώθω

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Ανάλογα πού σου σκάνε. Αν σκάνε στο εσωτερικό της παλαμης τοτε ναι θες κάτι καθολου λιπαρό που να απορροφάται γρήγορα. Αν όμως σου σκάνε απο την πανω πλευρά, στα κοκκαλα στις αρθρώσεις (εμενα συνηθως στο κόκκαλο του δείκτη, παραμεσου και στο μικρό δαχτυλο), ε τότε ακόμα και λιπαρή να είναι δε σε πειράζει. Εμενα μου φτάνουν σε σημείο να ματωνουν και να τσουζουν οπότε οσο πιο πλούσια υφη τοσο το καλύτερο πιο ανακουφιστικο το νιώθω
Ναι έχεις δίκιο.
Απλά τις λίγο υδαρεις που αργουν να απορροφηθούν και εννοείται είναι αποτελεσματικές ,εγώ δεν τις προτιμώ. Θέλω να τη βάζω να στεγνώνει να μπορώ να κάνω αυτα που κάνω.
Σαφώς αυτές με υδαρη υφή κάνουν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στο δέρμα και βοηθάνε.
Εμένα δεν με βολεύουν κατάλαβες.
Προτιμώ τις άλλες.
Είναι όμως αποτελεσματικές όλες ανάλογα ποια θα σου ταιριάξει.

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.
Παιδιά λογω του κρυου και των συχνών πλυσίματος τα χερια μου ειναι σε χαλια κατασταση. Ξερετε καποια καλη κρεμα η γενικα καποια θεραπεία;; Βαζω διαφορες κρεμες δεν βοηθανε καθολου.
Ναι, θα έλεγα να δοκιμάσεις κάποια αναπλαστική κρέμα και το βράδυ να βάζεις πιο παχιά στρώση πριν κοιμηθείς. Έτσι κι αλλιώς δεν θα σε επηρεάσει εκείνες τις ώρες η εξτρα λιπαρότητα

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.
Cera di Cupra ή Neutrogena (την κόκκινη ετικέτα, χωρίς άρωμα).
Κάποτε , κάθε χειμώνα, έσκαγαν τα χέρια μου σε βαθμό που μάτωναν. Με αυτές τις δυο σώθηκα (κι είχα δοκιμάσει πολλές άλλες).

Επίσης ένα σημαντικό tip είναι, να μη πλένεις τα χέρια σου με ολόκρυο νερό. Μόνο χλιαρό. ;)

American Economist

Επιφανές μέλος

Ναι, θα έλεγα να δοκιμάσεις κάποια αναπλαστική κρέμα και το βράδυ να βάζεις πιο παχιά στρώση πριν κοιμηθείς. Έτσι κι αλλιώς δεν θα σε επηρεάσει εκείνες τις ώρες η εξτρα λιπαρότητα
Θα το δω και αυτο. Ευχαριστω πολυ!! 😁😁

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
Αυτο θα κανω!!!!😁😁
Πριν το κάνεις αυτό, μη κοιμηθείς με τα γάντια.
Να τα φοράς, μόνο όταν είναι απαραίτητο αυτό και όταν τα βγάζεις, να σκουπίζεις τα χέρια σου καλά και να μην είναι ιδρωμένα.

Υ.Γ. εγώ δεν φορώ γάντια.

Τελευταία επεξεργασία:

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
Ωωω με κλειστά μάτια θα παρεις gehwol για σκασμένο δέρμα. Είναι απίστευτη. Την έβαλα στα πόδια ένα δυο βράδια κι εγινε θαυμα. Γιατί μετά τις εγκυμοσυνες εμένα τα ποδια μου αφυδατωθηκαν δεν τα περιποιουμουν για μήνες εφόσον δεν μπορουσα να σκυψω κι έπαθαν ζημιά. Πλέον επανήλθαν κανονικότατα. Είναι θεϊκή δεν έχει σχέση με Neutrogena η bepantnol τις έχω όλες αυτές δοκιμάσει. Αυτη ειναι εξαιρετικά λιπαρη κ δυνατή. Κατά προτίμηση βάλε κ φορά γάντια το βράδυ να μη λερωσεις τα σεντόνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια