ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Αααχχχ εγώ ήθελα να κάνω έτσι γίνεται?και εγω 8ελω.οταν μεγαλωσω αλλα ειδα μια εικονα που σου πιανουν με ενα τσιμπιδακι φρυδιων το κρεας,το τραβανε προς τα εξω και επειτα σου βαζουν ενα πραμα σαν κατσαβιδι για την τρυπα,ew.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να μην το βλέπουν οι δικοί σου?Επίσης , εαν θελήσω να το βγάζω και να το βάζω σχετικά συχνά ,είναι εύκολο ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπα. Δεν έχουν θέμα . Στον χώρο εργασίας ,ίσως υπάρχει πρόβλημαΓια να μην το βλέπουν οι δικοί σου?![]()

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

η ιδεολογια του piercing ειναι μοδα...
μεταβεβαια απο χιλιαδες χρονια στους μαυρους και πρωτογονους τους αφρικης..
παμε μπροστα σαν κοινωνια..![]()
δεν το βλέπω
alexkolokas
Νεοφερμένο μέλος

Libertus
Συντονιστής

παιδια θελω να κανω σκουλαρικη στο φρυδι αλλα βρισκω μπροστα τους γωνοις μου νομιζουν οτι θα παθω βλεφαροπτοση αλλα εγω το θεμα το εψαξα και δεν ηπαρχει περιπτοση για βλεφαροπτοση αλλα δεν με πιστευουν τι να κανω για να τους πεισω??? αν γραφω σε λαθος στειλη πειτε μου γιατι δεν ειξερα που να γραψω
Για να μην το κουράζουμε , έχεις 2 επιλογές :
1)Να κάνεις την τρύπα κρυφά και να δεχθείς τις συνέπειες στο σπίτι.
2)Να κάτσεις στ' αυγά σου κι να τους ακούσεις.
alexkolokas
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

sotosskar
Νεοφερμένο μέλος

1) η τρυπα στο φρυδι ποναει???
2) ποιοι ακριβως ειναι οι κινδυνοι που διατρεχω?
3)μπορει να μου πεσει το φρυδι??(αυτοσ ειναι ο μεγαλητερος λογοσ που αγχονομαι)
4)ποσο καιρο κανει για να επουλοθει η πληγη ωστε να αλλαξω σκουλαρικι??
5)αμα βγαλω το σκουλαρικι ποσο καιρο κανει ή ποσεσ ωρες κανει για να κλεισει η τρυπα???(δεν θελω να το φοραω παντα...)
6) αφινει μονιμο συμαντι???
7)μπορει να μου πετιχουν νεωρο ????
8)ποσο καιρο μενει πρισμαινο??
9)ισχιει οτι αν φοραω βαρει σκουλαρικι μπορει να μου πεσει το φρυδι??
10) πειτε μου αν υπαρχει κανενασ κινδινοσ που δεν αναφερα....ή δεν ξερω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotosskar
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunday(atlie)
Νεοφερμένο μέλος

γεια σας. ειμαι 17 χρονον και ενδιαφερομαι για μια τριπα στο φρυδι. εχω ακουσει πολλα και διαφορα για τις τριπες στο φρυδι αλλα δεν ξερω τι απο ολα αυτα να πιστεψω τελικα.αλλοι μου λενε οτι μπορει να πεσει το φρυδι μου .αλλοι μου λενε οτι πρεπει να σταματησω να αθλουμε για να μην χτυπησω.και αλλοι μου λενε οτι η τρυπα στο φρυδι ποναει τρελα... θελω να κανω τις εξης ερωτησεις:
5)αμα βγαλω το σκουλαρικι ποσο καιρο κανει ή ποσεσ ωρες κανει για να κλεισει η τρυπα???(δεν θελω να το φοραω παντα...)
![]()
Το αν πονάει σχετικό είναι. Και αν πονάει δηλαδή, δε θα τη κάνεις;
Τους κίνδυνους γοογλαρε τους.
Εξαρτάται σε ποιο σημείο θα την κάνεις για να χτυπήσει ή όχι νεύρο. Σημασία έχει σε ποιον θα πας να στην κάνει την τρύπα. Και στο πάνω μέρος του αυτιού μπορείς να χτυπήσεις νευρό μπορεί και όχι. ΌΛα τα υπόλοιπα πας σε ένα μαγαζί και τα ρωτάς. Λίγο δύσκολο να βρεις όλες τις απαντήσεις σου εδώ. Καλύτερα να ενημερωθείς από ειδικό. Να είσαι και σίγουρος.
Σφεντονας
Νεοφερμένο μέλος

1. Οπου κι αν κανεις τρυπα ποναει, αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο, αλλα δεν ειναι κατι, το συνηθηζεις.1) η τρυπα στο φρυδι ποναει???
![]()
2. Πολλοι κινδυνοι υπαρχουν, κυριως μολυνσης.
3. Αν χτυπησει φλεβα τοτε ειναι πολυ πιθανο να σου πεσει. Δε ξερω ουτε εχω δει καποιον που να το εχει παθει αλλα μπορει να συμβει.
4. Ενα μηνα νομιζω, μπορει και παραπανω.
5. Η τρυπα στο φρυδι δεν κλεινει νομιζω (δεν ειμαι και σιγουρος).
6. Λογικα ναι, "αφινει μονιμο συμαντι".

7. Ναι.
8. Δε ξερω δεν απαντω.
9. Ισχυει. Σπανιως μεν αλλα μπορει.
10. Ναι υπαρχουν διαφοροι κινδυνοι αλλα αν θες τοσο πολυ να κανεις τρυπα στο φρυδι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το ψαξεις και να βγαλεις δικα σου συμπερασματα, ωστε να σιγουρευτεις.
Η αποψη μου ειναι πως δε χρειαζεται να κανεις τρυπα στο συγκεκριμενο σημειο. Στο αυτι αν κανεις μια χαρα εισαι, ασε που σε λιγα χρονια δεν θα θες να εχεις τρυπα στο φρυδι και τοτε θα ειναι αργα.

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

γεια σας. ειμαι 17 χρονον και ενδιαφερομαι για μια τριπα στο φρυδι. εχω ακουσει πολλα και διαφορα για τις τριπες στο φρυδι αλλα δεν ξερω τι απο ολα αυτα να πιστεψω τελικα.αλλοι μου λενε οτι μπορει να πεσει το φρυδι μου .αλλοι μου λενε οτι πρεπει να σταματησω να αθλουμε για να μην χτυπησω.και αλλοι μου λενε οτι η τρυπα στο φρυδι ποναει τρελα... θελω να κανω τις εξης ερωτησεις:
![]()
Αν πεσεις σε εμπειρο δεν ποναει καθολου. Ισως νιωσεις μια μικρη ενοχληση οταν θα σου περναει το σκουλαρικι, αλλα μη φανταστεις τιποτα τρελο.. Για το αν θα σου χτυπησει νευρο ή οχι ακουγονται πολλα και αλλοι λενε πως αυτα ειναι μυθος, αλλοι πως δεν ειναι... Εγω δε τα πολυπιστευω αυτα..Το τρυπημα ειναι πολυ επιφανειακο και γιαυτο το λογο, νομιζω, πως αν βγαλεις το σκουλαρικι σου κλεινει γρηγορα η τρυπα. Ειχα κανει πριν 4 χρονια και ο κρατησα ενα χρονο, δε μου αφησε κανενα σημαδι.. Καλο ειναι να το κρατησεις 20 μερες - 1 μηνα πριν αλλαξεις σκουλαρικι και εννοειται καθημερινες πλησεις με καταλληλο σαπουνι τον πρωτο καιρο...επισης πρεπει να κουνας και λιγο πανω κατω το σκουλαρικι (χωρις να το βγαλεις)...και οσο μπορεις μη το πειραζεις/πιανεις με βρωμικα χερια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.