kleftra
Διάσημο μέλος

Δεν είναι απαραίτητο επειδή μας αρέσει το ένα ότι δεν μας αρέσει το άλλο, απλά θα ψηφίσετε τι προτιμάτε πιο πολύ, τι σας βγάζει πιο έντονο γούτσου γούτσου, για αυτό και η επιλογή "και τα δύο" δεν υπάρχει.
Επίσης δεν υπαρχουν και επιλογές για άλλα κατοικίδια παρόλο που πολλοί μπορεί να έχετε ψαράκια,καναρίνια,ιγκουάνα,φίδια κλπ δεν μας ενδιαφέρει να πάτε να το γράψετε αλλού

Εδώ είναι το τόπικ του σκύλου και της γάτας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω ... και τα δύο γλυκούλια είναι.
Βρε συυυυυυυ, δεν είπαμε ότι αυτά απαγορεύονται

Εμπρός τρέχα γρήγορα στην δημοσκόπηση να ψηφίσεις "Σκύλος"(ανεπηρέαστη φυσικά

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ πιο πιστος, σου δειχνει πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον, κανει καλο και στην υγεια σου (αφου ασκειται αυτος με τις βολτες, ασκεισαι και εσυ!), και ειναι και πιο παιχνιδιαριδες!
(ολα τα πανω ειναι προσωπικες αποψεις, προφανως)
Για μενα οι λογοι για να παρω γατα θα ηταν καθαρα πρακτικοι, οπως πχ, οτι γενικα πιο σπανια θα ειναι θορυβωδεις απο ο,τι ενας σκυλος που μπορει να εκνευριστει - γαβγισει για το οτιδηποτε, δεν χρειαζεται βολτα (αν το βαριεσαι αυτο), και δεν αισθανεται το ιδιο περιορισμενο το ζωο μεσα σε 4 τοιχους ( σε σχεση με εναν μικρομεσαιο σκυλο, τον οποιο θα λυπομουν να εχω σε διαμερισμα)
xristinaki
Δραστήριο μέλος

HitMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η γάτα σκέφτεται: με φροντίζουν, με ταϊζουν με αγαπάνε, άρα είμαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ!
Ο σκύλος σκέφτεται: με φροντίζουν, με ταϊζουν με αγαπάνε, άρα είναι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!

kleftra
Διάσημο μέλος

Κι εγώ προτιμώ τα σκυλιά για πολλούς και διάφορους λόγους(τώρα βαριέμαι να τους γράψω αλλά επιφυλάσσομαι)
Θα δώσω μόνο ένα παράδειγμα:
Πριν χρόνια είχε βρεθεί μια ηλικιωμένη νεκρή μέρες μέσα στο διαμερισμα της, η γάτα της είχε φάει το μισό της πρόσωπο(κι έχω ακούσει κι άλλα παρόμοια) κανένας σκύλος ποτέ δεν θα το έκανε αυτό στο αφεντικό του.
HitMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από μικρός πάντως έχω ζήσει και με γάτες και με σκύλους. Σίγουρα θα ήθελα και τα 2 ζωντάνα στην οικογένεια μου γιατί έχουν τα θετικά τους και τα δύο!
Αλλά πάντα ονειρεύομαι ένα σπίτι με 2-3 σκύλους και 1 γάτα [για αλλαγή

Συνεχίζοντας τώρα στο θέμα μας, οι σκύλοι είναι αποδεδειγμένα πολύ καλοί σύντροφοι αλλά και από ιατρικές έρευνες αποδεδειγμένοι ως ΘΕΤΙΚΟΙ παράγοντες στην ίαση κάποιας ασθένειας [τελευταία έρευνα που διάβασα μίλαγε για 50% μεγαλύτερη επιτυχία σε καρκινοπαθείς που κάνουν χημειοθεραπείες έχοντας σκύλο ως κατοικίδιο] αλλά και τις χρόνια γνωστές θεωρίες περί αγχολυτικής ιδιότητας [κάτι που ίσως ισχύει με όλα τα ζώα που μπορούν να "συνδεθούν" με τον άνθρωπο]
xristinaki
Δραστήριο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Αυτό θα πει πιστός................ανατρίχιασα τώρα..γμτ.....
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σιχαινομαι τις γατες!

Αλλά my heart belongs στα σκυλάκια!!!
zanin
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Νιάουυυυ.
Scandal
Διαχειριστής

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.