Σοβαρό νομικό θέμα

croser

Νεοφερμένο μέλος

Ο croser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
το παιδί μου είχε χτυπήσει ένα άλλο παιδι με τάκλιν στην μπάλα και του είχε σπάσει το πόδι αυτος υστερα πειγε σε ιδιωτική κλινική και μπέικε χειρουργείο τώρα η γονείς του μου ζητάνε να πληρώσω τα εοδα του μετα απο 6 μηνες αλιως θα προβουν σε αλλες νομικες προτοβουλιες. τι κανω; πληρονω; επισης τι μπορουν να κανουν
νομικα;

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.
το παιδί μου είχε χτυπήσει ένα άλλο παιδι με τάκλιν στην μπάλα και του είχε σπάσει το πόδι αυτος υστερα πειγε σε ιδιωτική κλινική και μπέικε χειρουργείο τώρα η γονείς του μου ζητάνε να πληρώσω τα εοδα του μετα απο 6 μηνες αλιως θα προβουν σε αλλες νομικες προτοβουλιες. τι κανω; πληρονω; επισης τι μπορουν να κανουν
νομικα;
Πιάνεις δικηγόρο συζητάς μαζί του και βλέπεις τι λύσεις υπάρχουν

Αν σου κάνουν αγωγή τότε έχεις έτοιμο τον δικηγόρο
Αν όχι , συνεχίσεις κανονικά την ζωή

Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ στη θέση σου

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
ενδιαφέρον παλιό θέμα, που το αντιμετώπισα πολλές φορές στην καρριέρα μου. Επειδή ήμουν γερμανία, με αυστηρή νομοθεσία πάνω στις ασφάλειες, εδώ συμβαίνει το εξής:
Αν το ατύχημα συμβεί σε δραστηριότητα αθλητικού συλλόγου, την ευθύνη αναλαμβάνει ο σύλλογος, ο οποίος έχει ασφαλισμένους όλους τους αθλητές. Δηλ με την εγγραφή σου στο σύλλογο, έχεις ασφάλεια.
Αν το ατύχημα συμβεί στο σχολείο, υπάρχει η κρατική ασφάλεια των μαθητών, που τα αναλαμβάνει όλα.
Αν συμβεί στον ελεύθερο χρόνο, τότε είτε ο τραυματισμένος πάει με την ασφάλειά του στο νοσοκομείο, είτε του καλύπτει τα έξοδα η ασφάλεια αστικής ευθύνης του φίλου, που προκάλεσε το ατύχημα. Αυτά τα βρίσκουν οι ασφάλειες μεταξύ τους, ζητώντας συχνά μαρτυρίες από τους παρόντες.

Έχω λοιπόν και γω την απορία, τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση που περιγράφει ο συνφορουμίτης; Οι τραυματισμοί στο παιχνίδι είναι πολύ συνηθισμένοι. Τι γίνεται σ΄έναν τέτοιο τραυματισμό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια