10-08-24

07:44

Σπάρτη: 40χρονος πατέρας βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του | LiFO
Βρέθηκε υλικό από τους βιασμούς στο κινητό του - Οι βιασμοί ξεκίνησαν όταν το παιδί ήταν 4 ετών

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

10-08-24

07:59
Είναι τόσα πολλά αυτά τα περιστατικά στη άρρωστη κοινωνία που ζούμε που σε λίγο θα τα νομίζουμε φυσιολογικά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

10-08-24

14:54
Χημικος ευνουχισμός και καταναγκαστικά έργα μονο με παροχή τροφής.
Σε ποιους πάει και δίνει παιδιά ο Θεος ρε π##στη μου.
Σε ποιους πάει και δίνει παιδιά ο Θεος ρε π##στη μου.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

10-08-24

15:35
Διαφωνώ εδώ. Γιατί χημικός Βάλντερ; Γιατί όχι με ένα αλυσοπρίονο και όποιον πάρει ο Χάρος; Δεν του αξίζει να πονέσει και αυτός; Ή ακόμη καλύτερα, σιγά σιγά, χριτς-χρατς, χριτς-χρατς το πριόνι.Χημικος ευνουχισμός
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-08-24

15:37
ΕΤΣΙ!Γιατί όχι με ένα αλυσοπρίονο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

10-08-24

15:53
Γιατί έτσι.Διαφωνώ εδώ. Γιατί χημικός Βάλντερ; Γιατί όχι με ένα αλυσοπρίονο και όποιον πάρει ο Χάρος; Δεν του αξίζει να πονέσει και αυτός; Ή ακόμη καλύτερα, σιγά σιγά, χριτς-χρατς, χριτς-χρατς το πριόνι.
Τι θες να πεις; Ότι επειδή δεν είμαι αρκετά βίαιος στις λεξούλες μου ή στις σκέψεις μου, όπως εσυ και η εριφυλη, ότι τον λυπάμαι;
Προτιμώ να γαμηθεί να υπηρετεί 20 χρονια σα σκλάβος και να ποναει αργά η ψυχή του, παρά ενας πόνος που θα κρατησει 1 ωρα το πολύ, ακόμα και αργά, γιατί πόσο αργά θα του κόβεις το πουλί μωρή; Ενα χιλιοστό την ώρα; Άλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε θα πρέπει να κανουμε cater στα ένστικτά σας, επειδή ο άλλος είναι διεστραμμένος κι ανώμαλος;
Επειδή είναι αυτός ζώο πρέπει να γινεις κι εσυ ζωο;
Τον κανεις εκει ενα mindless drone χωρις να μπορει να ξαναζήσει ευτυχία ποτέ στη ζωή του και ρίχνει όλη του τη ζωτικη δυναμη να ωφελήσει άλλους.
Ούτε φυλακή να τον ταίζεις, ούτε μια στο δοξα πατρί να φυγει γρήγορα, ούτε κοπιαρισμα της πράξης του με μαρτύρια, ειδάλλως φέρε πεντε να τον ρημάζουν όλη μερα αμα ειναι ετσι. Τον απομυζεις απ οτι εχει και δεν έχει, φυλακισμενος μες το ζωντανό νεκρό σώμα του.
Εισαι 19 και το αιμα σου βράζει και νομιζεις ότι όλα ειναι πουτσα και ξύλο.
Υπάρχουν και χειρότερες τιμωρίες.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

10-08-24

15:53
Είναι τόσα πολλά αυτά τα περιστατικά στη άρρωστη κοινωνία που ζούμε που σε λίγο θα τα νομίζουμε φυσιολογικά
Γιατί πάντα συνέβαιναν. Τώρα υπάρχει το διαδίκτυο και τα άσχημα νέα ανεβαίνουν γρήγορα επιδιώκοντας περισσότερα views. Aν αντιθέτως υπήρχαν θέματα π.χ. δεντροφύτευση κάποιου καμένου δάσους που είναι δείγμα πολιτισμού, το άρθρο δεν θα είχε αναγνωσιμότητα. Λίγοι αναγνώστες θέλουν τέτοιες ειδήσεις.
Επίσης τέτοιοι βιασμοί γίνονταν πάντα, ειδικά τα παλιά χρόνια σε μικρές κοινωνίες ο πήδουλος πήγαινε σύννεφο απλά τα στόματα έμεναν κλειστά. Η εναλλακτική ήταν δολοφονία χαρακτήρα και τέλος, ζωής για το άτυχο θύμα. Στις χαμοκέλες με τα δύο δωμάτια, δεν υπήρχε παιδικό δωμάτιο, και τα μικρά παιδιά αναγκάζονταν να κοιμούνται όλα μαζί και έτρωγαν στη μάπα τον ξυλοδαρμό και το βιασμό της μάνας τους από τον μπέκρο αγρότη πα-τέρα τους ή πεθερό ή όταν ο πατέρας μπορεί να έκανε τίποτα αίσχη στη μεγάλη κόρη της οικογένειας; Απλά η κοινωνία ήταν αποκτηνωμένη σε βαθμό εμετού, και το θύμα έπρεπε να μετατρέπει το έγκλημα σε δική του υπαιτιότητα και άρα τιμωρία. Αυτό είχε ως συνέπεια πολλοί άνθρωποι να εμφανίζουν ασθένειες με αργό θάνατο λόγω κατεστραμμένης ζωής.
Ξέρεις πόσα προστατευόμενα μέλη και κοπέλες μεγάλωσαν και έλιωσαν (από καρκίνους) με τέτοιου είδους μυστικά; Ήξεραν πολύ καλά ότι αν μαρτυρούσαν κάτι, θα έπρεπε πρώτον να χαθούν από τη σκατοκοινωνία της επαρχίας και του χωριού, και δεύτερον, κανένας δεν θα τους πίστευε γιατί ο πατερφαμίλιας ήτΟ (πρόσεχε πως το λέω με δεξιό καθωσπρεπισμό) άνθρωπος της εκκλησίας, μεροκαματιάρης, που ήθελε ένα πιάτο φάι (και σεξουαλικές ανωμαλίες). Συν ότι μπορεί να τους σκότωνε με συγκάλυψη των στοιχείων εγκλήματος. Ο πατερφαμίλιας ήταν διαστροφή αλλά άνθρωπος της εκκλησίας και αγνή Ελληνική επαρχία. Έτσι δεν λέμε;
Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελληνική επαρχία συνήθως δεν αποδέχεται το φυσιολογικό π.χ. ομοφυλόφιλους, γιατί πάντα κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Συνήθως αυτοί που το παίζουν μανιώδεις εναντίον είναι το αντίθετο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-08-24

15:56
Δεν είναι ζώο, είναι ένα σίχαμα. Και στα σιχάματα φερόμαστε αναλόγως! Θα έπρεπε βασικά, γιατί οι νόμοι είναι χάδι..Επειδή είναι αυτός ζώο πρέπει να γινεις κι εσυ ζωο;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

10-08-24

16:01
Όχι, δεν είπα πουθενά ότι είσαι μαλακός. Απλώς μίλησα εν θερμώ όπως παρατήρησες, αν και μονάχα για τον ευνουχισμό μίλησα, δε διαφώνησα στα υπόλοιπα.Γιατί έτσι.
Τι θες να πεις; Ότι επειδή δεν είμαι αρκετά βίαιος στις λεξούλες μου ή στις σκέψεις μου, όπως εσυ και η εριφυλη, ότι τον λυπάμαι;
Προτιμώ να γαμηθεί να υπηρετεί 20 χρονια σα σκλάβος και να ποναει αργά η ψυχή του, παρά ενας πόνος που θα κρατησει 1 ωρα το πολύ, ακόμα και αργά, γιατί πόσο αργά θα του κόβεις το πουλί μωρή; Ενα χιλιοστό την ώρα; Άλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε θα πρέπει να κανουμε cater στα ένστικτά σας, επειδή ο άλλος είναι διεστραμμένος κι ανώμαλος;
Επειδή είναι αυτός ζώο πρέπει να γινεις κι εσυ ζωο;
Τον κανεις εκει ενα mindless drone χωρις να μπορει να ξαναζήσει ευτυχία ποτέ στη ζωή του και ρίχνει όλη του τη ζωτικη δυναμη να ωφελήσει άλλους.
Ούτε φυλακή να τον ταίζεις, ούτε μια στο δοξα πατρί να φυγει γρήγορα, ούτε κοπιαρισμα της πράξης του με μαρτύρια, ειδάλλως φέρε πεντε να τον ρημάζουν όλη μερα αμα ειναι ετσι. Τον απομυζεις απ οτι εχει και δεν έχει, φυλακισμενος μες το ζωντανό νεκρό σώμα του.
Εισαι 19 και το αιμα σου βράζει και νομιζεις ότι όλα ειναι πουτσα και ξύλο.
Υπάρχουν και χειρότερες τιμωρίες.
Και τώρα που το εξήγησες και καλύτερα, όντως είναι προτιμότερη η λύση που λες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-08-24

16:03
Δεν κανεις χάρες σε τετοιους ανθρωπους να τελειωσει γρήγορα το μαρτυριο τους. Αλλά δεν χάνεις και τον εαυτο σου στην πορεία για να πετυχεις την τιμωρία τους. Αυτο ηθελα να σου πω και πριν.Όχι, δεν είπα πουθενά ότι είσαι μαλακός. Απλώς μίλησα εν θερμώ όπως παρατήρησες, αν και μονάχα για τον ευνουχισμό μίλησα, δε διαφώνησα στα υπόλοιπα.
Και τώρα που το εξήγησες και καλύτερα, όντως είναι προτιμότερη η λύση που λες.
Κρατάς τη δική σου ανθρωπιά, όσο τους πετάς στην πιο αργή και βασανιστική κόλαση που μπορείς να σκεφτείς, χωρίς όμως να καεί και η δική σου η ψυχή μαζί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Chill out kid, we all want the same thing here. Δεν έχεις ανακαλύψει τον τροχό.Δεν είναι ζώο, είναι ένα σίχαμα. Και στα σιχάματα φερόμαστε αναλόγως! Θα έπρεπε βασικά, γιατί οι νόμοι είναι χάδι..
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

10-08-24

16:17
Για αυτόν δεν έχω να πω κάτι, τα είπατε όλα. Και λίγα είπατε...
Ως μάνα, με παραξανεύει το γεγονός ότι η μάνα δεν είχε καταλάβει...Αυτό δεν γίνεται. Απλά. Μπορεί να μην είχε καταλάβει ότι κάτι γίνεται με τον πατέρα, αλλά δε γίνεται να μην διαισθανόταν ότι κάτι τρέχει στο παιδί της. Αδιαφόρησε ; Δεν το έψαξε ; Δεν ξέρω...
Ως μάνα, με παραξανεύει το γεγονός ότι η μάνα δεν είχε καταλάβει...Αυτό δεν γίνεται. Απλά. Μπορεί να μην είχε καταλάβει ότι κάτι γίνεται με τον πατέρα, αλλά δε γίνεται να μην διαισθανόταν ότι κάτι τρέχει στο παιδί της. Αδιαφόρησε ; Δεν το έψαξε ; Δεν ξέρω...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-08-24

16:20
Δεν σου πάει και το μυαλό.. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτών των εγκλημάτων, οι μανάδες δεν έχουν ιδέα.Για αυτόν δεν έχω να πω κάτι, τα είπατε όλα. Και λίγα είπατε...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

10-08-24

16:23
Το ξαναλέω...δε γίνεται. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν πήγε το μυαλό της στον πατέρα. Αυτό ναι. Αλλά το ένστικτο τής μάνας λειτουργεί. Σίγουρα "έβλεπε" σημάδια...Δεν το έψαξε, ενώ θα έπρεπε...Δεν σου πάει και το μυαλό.. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτών των εγκλημάτων, οι μανάδες δεν έχουν ιδέα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-08-24

16:34
Ή γαργάρα το κάνουνε για να μη στιγματιστούν ή συμμετέχουν συνηθως, ή κάνουν τα στραβά ματια λέγοντας ψέμματα στον εαυτο τους, ξέροντας όμως μέσα τους την αλήθεια.
Για πελοπόννησο μιλάμε. Παλια τετοιες ιστορίες ήταν ψωμοτυρι στο σχολείο μεταξυ συμμαθητών (για άλλους από τα χωριά τους, όχι για εκείνους)
Για πελοπόννησο μιλάμε. Παλια τετοιες ιστορίες ήταν ψωμοτυρι στο σχολείο μεταξυ συμμαθητών (για άλλους από τα χωριά τους, όχι για εκείνους)
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

10-08-24

16:47
Εντάξει, αλλά δεν πείθει το παραμύθι ότι δεν ήξερε...Ή γαργάρα το κάνουνε για να μη στιγματιστούν ή συμμετέχουν συνηθως, ή κάνουν τα στραβά ματια λέγοντας ψέμματα στον εαυτο τους, ξέροντας όμως μέσα τους την αλήθεια.
Τεσσάρων χρονών και πέντε και έξι, το κάνεις μπάνιο το παιδάκι σου...Βλέπεις, παρατηρείς το σωματάκι του. Ρωτάς διακριτικά (ειδικά με τόσα που γίνονται...). Παρατηρείς τα πάντα...Τα πάντα "μιλάνε". Ένα παιδί δεν αργεί να εκδηλώσει τί το βασανίζει. Ακόμα κι αν δεν πει, θα ξεσπάσει σε κλάματα ή θα αλλάξει συμπεριφορά. Τι έκανε, λοιπόν...η μάνα ; Πού ήταν ;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

10-08-24

17:18
Περί χημικού ευνουχισμού. Όχι!!!!!είναι light τιμωρία για τέτοια καθάρματα
Ο χημικός ευνουχισμός είναι ο ευνουχισμός μέσω αναφροδισιακών φαρμάκων, είτε για τη μείωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής δραστηριότητας, είτε για τη θεραπεία του καρκίνου, είτε με άλλο τρόπο. Σε αντίθεση με τον χειρουργικό ευνουχισμό, όπου οι γονάδες αφαιρούνται μέσω μιας τομής στο σώμα, ο χημικός ευνουχισμός δεν αφαιρεί όργανα, ούτε αποτελεί μορφή στείρωσης.
www.huffingtonpost.gr
Ο χημικός ευνουχισμός είναι ο ευνουχισμός μέσω αναφροδισιακών φαρμάκων, είτε για τη μείωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής δραστηριότητας, είτε για τη θεραπεία του καρκίνου, είτε με άλλο τρόπο. Σε αντίθεση με τον χειρουργικό ευνουχισμό, όπου οι γονάδες αφαιρούνται μέσω μιας τομής στο σώμα, ο χημικός ευνουχισμός δεν αφαιρεί όργανα, ούτε αποτελεί μορφή στείρωσης.

Χημικός ευνουχισμός σε βιαστές: Τι ισχύει σε χώρες της Ευρώπης
Τι είναι ο χημικός ευνουχισμός που πρότεινε ο Μάκης Βορίδης.

10-08-24

19:05
Όπως λέει η Υδροχόος, το μωρό αυτό (γιατί αυτό ξεκίνησε όταν ήταν 4 ετών (το λέω και φρίττω) σίγουρα θα έδειχνε συναισθήματα φόβου, αγωνίας, ανησυχίας, θα είχε εφιάλτες, θα κατουριόταν ίσως στον ύπνο του, θα ήταν αντικοινωνικό, δε θα ήθελε επαφές με άλλα παιδιά και μάλλον και με τον πατέρα του. Όλα αυτά δεν μπορείς να τα παραβλέπεις επί 5 χρόνια. Εδώ ένα ζωάκι έχουμε και μια μέρα να είναι άκεφο, το παρατηρούμε. Όχι το μωρό σου...
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.037 μηνύματα.

10-08-24

19:52
Όποιος τολμά και βλάπτει την αθωότητα ενός παιδιού ή ηλικιωμένου δεν θα συγχωρεθεί ποτέ από εμένα.
Έχω μάθει από μικρός να συγχωρώ τους πάντες αλλά μόνο ανθρώπους. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα τέρας που η ζημιά η οποία έχει κάνει είναι μη αναστρέψιμη και σε τέτοια περίπτωση μέχρι και ο θάνατος είναι λίγος.
Αν είχα την εξουσία θα έκανα τους πάντες να φοβούνται μέχρι και να κοιτάξουν παιδιά και ηλικιωμένους, πρέπει να προστατευθούν με κάθε τρόπο από τα παντα
Έχω μάθει από μικρός να συγχωρώ τους πάντες αλλά μόνο ανθρώπους. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα τέρας που η ζημιά η οποία έχει κάνει είναι μη αναστρέψιμη και σε τέτοια περίπτωση μέχρι και ο θάνατος είναι λίγος.
Αν είχα την εξουσία θα έκανα τους πάντες να φοβούνται μέχρι και να κοιτάξουν παιδιά και ηλικιωμένους, πρέπει να προστατευθούν με κάθε τρόπο από τα παντα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-08-24

21:28
ΤΙ ΚΟΠΕΛΑ ρε γαμώ τα πάντα σας;;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

10-08-24

21:31
Δεν ξέρω, πραγματικά. Κι εγώ έχω φρικάρει. Όπως όλος ο κόσμος.Όπως λέει η Υδροχόος, το μωρό αυτό (γιατί αυτό ξεκίνησε όταν ήταν 4 ετών (το λέω και φρίττω) σίγουρα θα έδειχνε συναισθήματα φόβου, αγωνίας, ανησυχίας, θα είχε εφιάλτες, θα κατουριόταν ίσως στον ύπνο του, θα ήταν αντικοινωνικό, δε θα ήθελε επαφές με άλλα παιδιά και μάλλον και με τον πατέρα του. Όλα αυτά δεν μπορείς να τα παραβλέπεις επί 5 χρόνια. Εδώ ένα ζωάκι έχουμε και μια μέρα να είναι άκεφο, το παρατηρούμε. Όχι το μωρό σου...
Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα στραφούν και σ΄ αυτήν. Γκούγκλαρα (από περιέργεια...) να δω τί γράφεται για τη μάνα και δεν είδα κάτι. Υποθέτω ότι όλο το βάρος έχει πέσει στο "τέρας" (ο οποίος έχει και δικηγόρο να τον εκπροσωπεί...ενώ δε θα έπρεπε κανείς να τον δεχτεί !!!). Θα έρθει και η σειρά της. Δεν μπορεί...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.