Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17:00 Ο Guest 454371: #1 23-09-20 17:00 Ακούω τελευταία διάφορους φίλους και αγοράζουν σπίτια - Δώμα. Δηλ στη ταράτσα υπάρχει κάτι σαν γκαρσονιέρα. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτού του είδους το ακίνητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.041 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:50 Ο Skiyo έγραψε: #2 23-09-20 18:50 Ότι είναι μια φθηνή λύση και αντί να μείνεις σε υπόγειο όροφο καλύτερα σε ταράτσα που προσφέρει μεν μια αίσθηση ασφάλειας αλλά αν ήθελα κάτι δικό μου εγώ θα πλήρωνα παραπάνω ώστε να ζω σαν άνθρωπος σε κανονικό διαμέρισμα αν ήθελα να αγοράσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ακούω τελευταία διάφορους φίλους και αγοράζουν σπίτια - Δώμα. Δηλ στη ταράτσα υπάρχει κάτι σαν γκαρσονιέρα. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτού του είδους το ακίνητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.041 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:50 Ο Skiyo έγραψε: #2 23-09-20 18:50 Ότι είναι μια φθηνή λύση και αντί να μείνεις σε υπόγειο όροφο καλύτερα σε ταράτσα που προσφέρει μεν μια αίσθηση ασφάλειας αλλά αν ήθελα κάτι δικό μου εγώ θα πλήρωνα παραπάνω ώστε να ζω σαν άνθρωπος σε κανονικό διαμέρισμα αν ήθελα να αγοράσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ότι είναι μια φθηνή λύση και αντί να μείνεις σε υπόγειο όροφο καλύτερα σε ταράτσα που προσφέρει μεν μια αίσθηση ασφάλειας αλλά αν ήθελα κάτι δικό μου εγώ θα πλήρωνα παραπάνω ώστε να ζω σαν άνθρωπος σε κανονικό διαμέρισμα αν ήθελα να αγοράσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.