Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-08-20

22:05
Ψάχνουμε για ένα κρεβάτι πού έχουμε,στρώμα,μαλακό. Να μην πονάει ο πισινός σου. 120χ190.
Ξέρει κανείς ,απ στρώματα?

25-08-20

22:30
Αυτό που έχουμε είναι σχεδόν δεκαετίας candia strom και τα έχει πάει πολύ καλά. Τέτοιο θα πάρω όταν ξαναπάρω. Μην τσιγγουνευτείς τα χρήματα, το στρώμα είναι τρομερά σημαντικό για την υγεία του οργανισμού. Έχει σάιτ να διαβάσεις τί σε ενδιαφέρει και έχει ποικιλία από μαλακά ως σκληρά, με εξατομικευμένα ελατήρια, κλπ κλπ. Γενικά αυτό που διάβασα είναι οτι όσα περισσότερα ελατήρια έχει τόσο το καλύτερο. Θα κοιτούσα εκτός τα candia strom και την istikbal που έχει στρώματα, πήγαινε από κει να τα δεις αν θες, θα έχει καλύτερες τιμές γιατί είναι τούρκικη εταιρεία (ευχαριστούμε κύριε Ταγίπ).Ψάχνουμε για ένα κρεβάτι πού έχουμε,στρώμα,μαλακό. Να μην πονάει ο πισινός σου. 120χ190.
Στρώματα
Οι συλλογές στρωμάτων που σας εισαγάγουν στη φιλοσοφία ύπνου CANDIA. Στρώματα άριστης ποιότητας, που προσφέρουν άνεση. Ανακάλυψέ τα εδώ.

Στρώματα
Η Istikbal παρέχει υψηλής ποιότητας στρώματα κρεβατιού σε μεγάλη ποικιλία. Εδώ θα βρείτε στρώματα ορθοπεδικά, στρώματα αφρού, στρώματα διπλά, στρώματα χωρίς ελατήρια καθώς και πολλές προσφορές σε συνδυασμό κρεβάτι στρώμα
Guest 254537
Επισκέπτης

25-08-20

22:54
Μαλακό?Αυτό που έχουμε είναι σχεδόν δεκαετίας candia strom και τα έχει πάει πολύ καλά. Τέτοιο θα πάρω όταν ξαναπάρω. Μην τσιγγουνευτείς τα χρήματα, το στρώμα είναι τρομερά σημαντικό για την υγεία του οργανισμού. Έχει σάιτ να διαβάσεις τί σε ενδιαφέρει και έχει ποικιλία από μαλακά ως σκληρά, με εξατομικευμένα ελατήρια, κλπ κλπ. Γενικά αυτό που διάβασα είναι οτι όσα περισσότερα ελατήρια έχει τόσο το καλύτερο. Θα κοιτούσα εκτός τα candia strom και την istikbal που έχει στρώματα, πήγαινε από κει να τα δεις αν θες, θα έχει καλύτερες τιμές γιατί είναι τούρκικη εταιρεία (ευχαριστούμε κύριε Ταγίπ).
Στρώματα
Οι συλλογές στρωμάτων που σας εισαγάγουν στη φιλοσοφία ύπνου CANDIA. Στρώματα άριστης ποιότητας, που προσφέρουν άνεση. Ανακάλυψέ τα εδώ.www.candia-strom.gr
https://istikbalgreece.gr/eshop/Stromata/Stromata--Istikbal-/14/Stroma-Grand--Suite καλό?

26-08-20

08:26
Πήγαινε μία βόλτα από ένα κατάστημα και δες το δεν μπορείς να αγοράσεις στρώμα βρε συ μέσω internet.

10-09-20

00:44
Βρήκες στρώμα @Placebo! ; Πες μου τις εντυπώσεις σου;
Guest 254537
Επισκέπτης

12-09-20

01:59
Καλησπέρα!Βρήκες στρώμα @Placebo! ; Πες μου τις εντυπώσεις σου;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πήραμε άνω στρώμα τελικά.πιο φθηνό κ εξάλλου είναι για φιλοξενεί.α
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πήραμε άνω στρώμα τελικά.πιο φθηνό κ εξάλλου είναι για φιλοξενεί.α
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

18-09-20

10:34
Δεν θα συστηνα μαλακο. Εγω κατεστρεψα την μεση μου και μου πηρε 1.5 χρονο να συνελθω. Ειχα παρει memory foam στρωμα το οποιο ηταν μαλακο. Κατεληξε η μεση μου να βουλιαζει μετα απο 5-6 χρονια χρησης. Ξυπνουσα το πρωι και ειχα πονο σαν μαχαιριες που ξεκινουσαν απο την μεση και εφταναν μεχρι τους ωμους. Το πεταξα και πηρα ενα με πολλα ελατηρια, το καθενα στην δικη του θηκη και απο πανω gel. Αυτο μου βγηκε πολυ σκληρο και πηγα και αγορασα ενα gel topper ορθοπεδικο και οι πονοι εξαφανιστηκαν αμεσα.

18-09-20

11:19
Εννοείς ανωστρωμα memory gel;Δεν θα συστηνα μαλακο. Εγω κατεστρεψα την μεση μου και μου πηρε 1.5 χρονο να συνελθω. Ειχα παρει memory foam στρωμα το οποιο ηταν μαλακο. Κατεληξε η μεση μου να βουλιαζει μετα απο 5-6 χρονια χρησης. Ξυπνουσα το πρωι και ειχα πονο σαν μαχαιριες που ξεκινουσαν απο την μεση και εφταναν μεχρι τους ωμους. Το πεταξα και πηρα ενα με πολλα ελατηρια, το καθενα στην δικη του θηκη και απο πανω gel. Αυτο μου βγηκε πολυ σκληρο και πηγα και αγορασα ενα gel topper ορθοπεδικο και οι πονοι εξαφανιστηκαν αμεσα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

18-09-20

18:55
ναιΕννοείς ανωστρωμα memory gel;
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

18-09-20

19:54
Ποσο συχνά το γυριζες;Δεν θα συστηνα μαλακο. Εγω κατεστρεψα την μεση μου και μου πηρε 1.5 χρονο να συνελθω. Ειχα παρει memory foam στρωμα το οποιο ηταν μαλακο. Κατεληξε η μεση μου να βουλιαζει μετα απο 5-6 χρονια χρησης. Ξυπνουσα το πρωι και ειχα πονο σαν μαχαιριες που ξεκινουσαν απο την μεση και εφταναν μεχρι τους ωμους. Το πεταξα και πηρα ενα με πολλα ελατηρια, το καθενα στην δικη του θηκη και απο πανω gel. Αυτο μου βγηκε πολυ σκληρο και πηγα και αγορασα ενα gel topper ορθοπεδικο και οι πονοι εξαφανιστηκαν αμεσα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

19-09-20

00:04
Το memory foam δεν μπορεις να το γυριζεις αναποδα. Το γυριζα μερικες φορες το χρονο οριζοντια, δλδ τα ποδια στο κεφαλι και το αντιστροφο. Ουτε αυτο με τα ελατηρια που εχω τωρα γυριζει αναποδα. Τα κλασσικα πρεπει να τα αναποδογυριζεις μερικες φορες τον χρονο, αλλα δεν μπορεις να το κανεις με στρωματα που εχουν διαφορετικες στρωσεις υλικων.Ποσο συχνά το γυριζες;

19-09-20

08:58
Από όσο διάβασα το memory gel απλά κρατάει το σώμα δροσερό σε αντίθεση με το memory foam που δεν το κρατάει. Τί διαφορά έκανε αυτό στα προβλήματα με τη μέση;
Nelliel
Περιβόητο μέλος

02-10-20

20:59
To memory foam στρωμα που ειχα ηταν γυρω στα 50εκ παχος (10-15εκ memory foam + dense foam το υπολοιπο) και ενω τα πρωτα 2-3 χρονια ηταν ενταξει, μετα αρχισε να μαλακωνει (οσο ζεσταινεται μαλακωνει) και βουλιαζα, κυριως στην μεση. Μετα πηρα απο τα κλασσικα με pocket coils (50εκ παχος και αυτο) αλλα μου βγηκε πολυ σκληρο και εβαλα το gel foam topper (10εκ) και μαλακωσε. Ειναι επισης πιο δροσερο. Με το memory foam, ειδικα τα καλοκαιρια, ζεσταινομουν πολυ.Από όσο διάβασα το memory gel απλά κρατάει το σώμα δροσερό σε αντίθεση με το memory foam που δεν το κρατάει. Τί διαφορά έκανε αυτό στα προβλήματα με τη μέση;

23-06-24

10:19
Επειδή αγόρασα πρόσφατα στρώμα και αηδίασα τόσο με τις τιμές όσο και με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα στρώματα στα σάιτ γνωστών εταιρειών (κρύβουν τις τιμές, σε μπερδεύουν, δεν δίνουν ακριβείς πληροφορίες για το κάθε στρώμα κλπ), βρήκα λοιπόν μια ελληνική βιοτεχνία στρωμάτων που φτιάχνει στρώματα κατά παραγγελία και στα φέρνει στο σπίτι δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις, με ένα πολύ λειτουργικό σάιτ που έχει φίλτρο όπου βάζεις τα κιλά σου, πώς κοιμάσαι, αν θες μαλακό ή σκληρό κλπ και σου προτείνει το στρώμα που θα σε βολέψει. Πήρα ένα πριν λίγο καιρό το οποίο δεν είχα καν δοκιμάσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και μετά πήρα ένα ακόμη για το σπίτι κι ένα για συγγενή μου. Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός ο υπάλληλος, με πάρα πολλά καλά σχόλια από πελάτες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει κάποιος διπλάσια λεφτά σε μεγάλες εταιρείες στρωμάτων. Έχει και ανωστρώματα και διάφορα άλλα είδη. Είναι στην Καλλιθέα. Ψάξτε το, προτείνετέ το, να κάνουμε σαμποτάζ στους απατεώνες των άλλων εταιρειών που μας πουλάνε τον κούκο αηδόνι.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

23-06-24

12:06
Εγώ έχω ένα των 150 - 200 EUR.
Πάντα απορούσα αν ένα στρώμα των 900 - 1500 EUR θα άξιζε, αλλά δεν έκανα ποτέ το βήμα να αγοράσω τόσο ακριβό.
Πάντα απορούσα αν ένα στρώμα των 900 - 1500 EUR θα άξιζε, αλλά δεν έκανα ποτέ το βήμα να αγοράσω τόσο ακριβό.

23-06-24

12:14
Είναι σαν να συγκρίνεις να πίνεις σε πλαστικό ή σε κρυστάλλινο ποτήρι. Μπορεί τώρα να μην το καταλαβαίνεις αλλά όλο αυτό λειτουργεί σωρευτικά στο σώμα. Αν λες για μονό στρώμα υπάρχουν πολύ καλά και σε καλή τιμή.Εγώ έχω ένα των 150 - 200 EUR.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

23-06-24

12:16
Θα σας ρωτήσω κάποια στιγμή, όταν θα έχω λεφτά στην άκρη, για... πέταμαΕίναι σαν να συγκρίνεις να πίνεις σε πλαστικό ή σε κρυστάλλινο ποτήρι. Μπορεί τώρα να μην το καταλαβαίνεις αλλά όλο αυτό λειτουργεί σωρευτικά στο σώμα. Αν λες για μονό στρώμα υπάρχουν πολύ καλά και σε καλή τιμή.

Πρέπει να είναι 200x120 το στρώμα μου.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

23-06-24

12:48
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν δε δώσεις μια περιουσία για καλό στρώμα θα δείς τις επιπτώσεις στο μέλλον.
Νομίζω είναι η καλύτερη επένδυση φυσικά για όσους μπορούν να τα δώσουν.
Ένα πραγματικά καλό στρώμα είναι δυστυχώς πανάκριβο όπως και τα καλά ανατομικά μαξιλάρια βέβαια. Λόγω του θέματος που έχω με τον αυχένα το ένιωσα καλά στην τσέπη όταν πήρα αντομικό σε σύγκριση με το απλό mainstream μαξιλάρι που έπαιρνα παλιά
Νομίζω είναι η καλύτερη επένδυση φυσικά για όσους μπορούν να τα δώσουν.
Ένα πραγματικά καλό στρώμα είναι δυστυχώς πανάκριβο όπως και τα καλά ανατομικά μαξιλάρια βέβαια. Λόγω του θέματος που έχω με τον αυχένα το ένιωσα καλά στην τσέπη όταν πήρα αντομικό σε σύγκριση με το απλό mainstream μαξιλάρι που έπαιρνα παλιά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

23-06-24

12:59
Ολα σωστα αυτα..με πρωτο κουκο την media strom.Επειδή αγόρασα πρόσφατα στρώμα και αηδίασα τόσο με τις τιμές όσο και με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα στρώματα στα σάιτ γνωστών εταιρειών (κρύβουν τις τιμές, σε μπερδεύουν, δεν δίνουν ακριβείς πληροφορίες για το κάθε στρώμα κλπ), βρήκα λοιπόν μια ελληνική βιοτεχνία στρωμάτων που φτιάχνει στρώματα κατά παραγγελία και στα φέρνει στο σπίτι δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις, με ένα πολύ λειτουργικό σάιτ που έχει φίλτρο όπου βάζεις τα κιλά σου, πώς κοιμάσαι, αν θες μαλακό ή σκληρό κλπ και σου προτείνει το στρώμα που θα σε βολέψει. Πήρα ένα πριν λίγο καιρό το οποίο δεν είχα καν δοκιμάσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και μετά πήρα ένα ακόμη για το σπίτι κι ένα για συγγενή μου. Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός ο υπάλληλος, με πάρα πολλά καλά σχόλια από πελάτες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει κάποιος διπλάσια λεφτά σε μεγάλες εταιρείες στρωμάτων. Έχει και ανωστρώματα και διάφορα άλλα είδη. Είναι στην Καλλιθέα. Ψάξτε το, προτείνετέ το, να κάνουμε σαμποτάζ στους απατεώνες των άλλων εταιρειών που μας πουλάνε τον κούκο αηδόνι.
Για πε μας τωρα ποσο κοστισε το αιδονι? Αμα θες.

23-06-24

13:32
Υβριδικό στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα Platinum Hybrid 33cm με ανεξάρτητα ελατήρια και latex clima 180cm / 200cm 900 ευρώΟλα σωστα αυτα..με πρωτο κουκο την media strom.
Για πε μας τωρα ποσο κοστισε το αιδονι? Αμα θες.
Σε τέτοιες διαστάσεις σε άλλα έβρισκα το λιγότερο 1500.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.