Έχετε εθισμούς οποιασδήποτε μορφής; (αλκοόλ, κάπνισμα, τυχερά παιχνίδια/χαρτοπαιξία/στοιχήματα/καζίνο, παραφαρμακευτικά, ουσίες, κτλπ)
Ποιος/οι είναι ο/οι εθισμός/οί σας;
Θέλετε να τους ξεπεράσετε ναι/όχι και αν ναι, τι σχέδιο έχετε για να το καταφέρετε αυτό;
Προσωπικά είμαι αυτό που λένε "heavy smoker" ( >10 τσιγάρα ανά ημέρα) και θα ήθελα αρχικά να ελαττώσω τον αριθμό μέχρι να γίνω "κοινωνικός καπνιστής" (2-3 /ημέρα) και ίσως κάποτε να το κόψω τελείως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Φεβρουαρίου 2025
ΥΣ -κατανοώ ότι επειδή είμαι καινούριο μέλος εδώ και μερικοί/μερικές μπορεί να μπαίνετε χρόνια και να έχετε ένα κάποιο κύρος ή ίσως "υπόληψη" και δεν θέλετε αν έχετε κάποιον εθισμό συγκεκριμένο που αποτελεί ταμπού να σας στιγματίσουν οι άλλοι και να πέσει προκατάληψη, αν έχετε κάποιον εθισμό (οποιονδήποτε) που δεν θέλετε να παραδεχτείτε αναφέροντας αλλά να συμμετέχετε στη συζητήση σχετικά με τους εθισμούς, μπορείτε να το γράψετε σε μορφή "έχω ένα φίλο που είναι εθισμένος στο.." ή "στο σενάριο που κάποιος είναι εθισμένος στο.." για να αποφύγετε τυχόν κακοπροαίρετες περιέργειες.