Συζήτηση για... τρίχες!

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Έκανα (κακώς) κάτι μαλακίες στα μαλλιά μου και δυστυχώς είναι πολύ ξηρά οριακά σαν άχυρο.
Έχετε κάποιο καλό λάδι που όντως να κάνει δουλειά και να απορροφάται χωρίς να βγαίνω εξω σαν να με έγλειψε αγελάδα;

Αυτό εδώ σκεφτόμουν να πάρω το εχει δοκιμάσει κανεις;

IMG_1826.png

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Έκανα (κακώς) κάτι μαλακίες στα μαλλιά μου και δυστυχώς είναι πολύ ξηρά οριακά σαν άχυρο.
Έχετε κάποιο καλό λάδι που όντως να κάνει δουλειά και να απορροφάται χωρίς να βγαίνω εξω σαν να με έγλειψε αγελάδα;

View attachment 146587
Το έχω πάρει πριν ένα χρόνο, αλλά δεν το έχω χρησιμοποίησει μέχρι σήμερα :P

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

View attachment 146587
Αν μπορείς να αγοράσεις μονάχα ένα προϊόν, τότε θα έλεγα την μάσκα, την repair, της ίδιας εταιρείας ( θέλει conditioner πριν, ένα οποιοδήποτε ). Σε φίλη με καμμένο μαλλί - όντως καμμένο- έκανε τρομερή δουλειά η μάσκα.
Αν μπορείς και θέλεις να πάρεις και το λαδακι θα ενισχύει κυριολεκτικά χ2 την θρέψη.
Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει μόνο το λαδάκι ( όχι την light version ). Έμεινα ικανοποιημένη. Σφράγιζε ( ενυδατώνει και από μόνο του κάπως ) την ενυδάτωση που έβαζα με άλλο προϊόν καθως τα έπλενα, προστάτευε όντως από φθορά ( + και η αντηλιακή του προστασία ) και έδινε μια μεταξένια υφή και λάμψη. Μυρίζει όμορφα και διακριτικά και είναι αρκετά παχύρευστο.
Έτσι, κάνεις οικονομία.
Ωστόσο τα 25 ml που κοιτάς δεν ξέρω αν συμφέρουν.
Βολεύει και η αντλία των 100 ml.
Για καλύτερο άπλωμα και να μην στα βαρύνει, βάζε το σε νωπά μαλλιά.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
Ξέρουμε καλό κομμωτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για καθαρισμό ψαλίδας; Κανονικό καθαρισμό όμως, όχι απλά να κόβουν τις άκρες 🙃

Χρήστες Βρείτε παρόμοια