]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.

14-11-05

22:41
Θέλω οποωσδήποτε να αγοράσω ένα gamepad, κυρίως για τα sport games (για να μη κρυβόμαστε για το pro evo
)
Επειδή δεν το έχω επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν, θα ήθελα την συμβουλή σας πάνω σε εταιρία, μοντέλο κ.ο.κ
Θα ήθελα πάντως οπωσδήποτε αναλογικού μοχλούς

Επειδή δεν το έχω επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν, θα ήθελα την συμβουλή σας πάνω σε εταιρία, μοντέλο κ.ο.κ
Θα ήθελα πάντως οπωσδήποτε αναλογικού μοχλούς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος
Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

14-11-05

23:15
Σε συμβουλεύω να πάρεις το Saitek P880,γιατί το έχω κι εγώ και είναι καλό κ΄φθηνό.Γύρω στα 25 ευρό κάνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος
Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

14-11-05

23:15
Επίσης είναι αξιόπιστο και σχετικά φθηνό.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

14-11-05

23:24
Σε κάθε post υπάρχει και τό "
Δεν χρείαζεται για να προσθέσεις κάτι να κάνεις νέο post

Δεν χρείαζεται για να προσθέσεις κάτι να κάνεις νέο post

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...