renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Σχετικα με τα μαλλια λενε οτι δεν πρεπει να ειναι πολυ μακρια γιατι σε κανουν να φαινεσαι κοντυτερη.
2.Υπαρχει βεβαια και η αντιθετη αποψη, οτι αν τα κοψεις κοντα , δηλαδη αγοριστικα, φαινεσαι σαν μωρο.
3. Τα φαρδια τζιν και μπλουζες σε κανουν ακομα πιο κοντοχοντρη.
4.Απ'την αλλη τα στενα τζιν κανουν τα ποδια σου σαν καλαμακια.
Τι ισχυει τελικα? Γνωμες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κι εμείς έχουμε ψυχή.

Σιγά μη κόψω και το μαλλάκι μου για να φαίνομαι ψηλή.

edit: α. Το θέμα αφορά λεπτές. ΦΕΙΛ. :\
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Li@Ν@
Νεοφερμένο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Μικροσκοπικές θεωρείτε τις κοντές ή τις κοντές κ συνάμα αδύνατες;![]()
Εννοείται κοντές+αδύνατες, αν είναι κοντές+υπέρβαρες δεν μπορείς να μιλήσεις για μικροσκοπικό

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι βρε, αλλά όπως είπαν ήδη, το παχουλό δεν το λες μικροσκοπικό. Και δεν είναι ανάγκη να έχει μπεμπε πρόσωπο για να μου μοιάζει με παιδάκι, ξέρω μια γυναίκα στα 45 με 2 παιδιά, αλλά είναι ένα πενηντα(κάτι) και σαραντα(κάτι) κιλά, οπότε μου μοιάζει κοριτσάκι κι ας έχει "σκυλόφατσα" (όχι σαν σκύλα, σαν αυτές από τα σκυλάδικαΓιατί δεν υπάρχουν παχουλούλικα 8χρονα;![]()

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως εχω μια φιλη στα ιδια κυβικα με εμενα και εχει παρα πολυ μακρυ μαλλι και ειναι υπεροχο....
Chem2000
Διάσημο μέλος

Τώρα για τα παντελόνια,ισχύει,τα φαρδιά κονταίνουν λίγο και προσθέτουν όγκο.Αλλά δε μπορώ να αντισταθώ και τα φοράω

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

ΥΓ: Για να μη δείχνει μπεμπέ το κοντό μαλλί, κάντε το ένα μπαλαγιάζ ή έντονο χρώμα για να φαίνεται ότι είναι βαμμένο και να παραπέμπει σε πιο μεγάλη γυναίκα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Τα φαρδιά παντελόνια δεν προσθέτουν καθόλου όγκο, ίσα ίσα καλύπτουν ατέλειες. Τα πολύ στενά είναι που κάνουν την ζημιά γιατί διαγράφονται τα πάντα. Αυτό βέβαια αφορά και κοντές και ψηλές γυναίκες μιας και έχει να κάνει καθαρά με τον σωματοτυπο της κάθε μιας.Τι γλυκούλικο θέμα.Προσωπικά κάποτε είχα μαλλιά μέχρι τη μέση.Εκτός του ότι με έκαναν να φαίνομαι πιο κοντή από ότι είμαι,ήταν πάαααρα πολύ βαριά.Δε μπορούσα να τα σηκώνω και ειδικά το λούσιμο ήταν βάσανο.Πλέον τα έχω σε πιο φυσιολογικό μήκος και είμαι κομπλέ
Τώρα για τα παντελόνια,ισχύει,τα φαρδιά κονταίνουν λίγο και προσθέτουν όγκο.Αλλά δε μπορώ να αντισταθώ και τα φοράω![]()
Εγώ πάντως, παρότι κοντή, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ψάξω τι είδη ρούχων προσθέτουν ύψος. Όχι λόγω αυτοπεποίθησης φυσικά αλλά επειδή το κακό είχε ήδη γίνει

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Chem2000
Διάσημο μέλος

Όσο αναφορά τα μαλλιά,κι εγώ νομίζω ότι ένα πιο κοντό μαλλάκι κολακεύει λίγο περισσότερο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.