princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η πειρα ειναι αναλογη της ηλικιας συχνα, αλλα αν απαξιωναν να με ακουσουν λογω ηλικιας θα τσαντιζομουν πολυ-ευτυχως δε μου εχει τυχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στη δουλειά όμως , φαντάζομαι ότι δεν ισχύει προφανώς κάτι τέτοιο. Και αναρωτιέμαι αν είναι λίγο μοναχικά να είσαι ο μικρότερος σε εναν σε έναν εργασιακό χώρο.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

οκ, οχι δεν θα είχα προβλημα... θα κοίταζα κι ολας να μάθω όσα περισσότερα μπορώ απ την εμπειρία τους
Κάποιες φορες μπορεί να βρεις καλη παρεα σε άτομα που δεν το περιμένεις...
Νταξ δεν ειπαμε να πατε και για καφεδάκι, αλλα μέσα στη δουλεια μπορεις να εχεις σχέσεις μαζι τους
Neraida
Επιφανές μέλος

παντως εμπειρικα....το καλο συναδελφικο περιβαλλον ειναι απαραιτητο για την καλυτερη αποδοση ολων...
underwater
Περιβόητο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

σημερα ηρθα δουλεια κ ολοι ηταν αναστατομενη ενας υπαλληλος βραδινος...
ειπε οτι μπορουσε να φανταστει για της κοπελες που δουλευουν στην πρωινη βαρδυα...
οτι κλεβουν κ αλλα πολλα...
σε εμενα ως υπευθυνη τους μου κρατουσε μουτρα το αφεντικο γιατι δεν του τα προλαβα εγω...
εγω τον ξερω αυτον...τα ιδια εκανε κ περσυ... ειναι βλεπετε μακρινος ξαδερφος του αφεντικου... κ του εχει εμπιστοσυνη
αυτος για να ανεβει στα ματια του το τοσο ,,, το κανει τοσο,,,,,,,,,,,,,,,,,
βαρεθηκα... εφοσον εχει εμενα υπευθυνει εμενα πρεπει να εμπιστευετε κ οχι αυτον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Μην το πέρνεις κατάκαρδα καρδια μου, απλά κάνε σωστά την δουλειά σου και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

εγω ειμαι εδω το πρωι κ της ελενχο ειναι δυνατον αυτος να ξερει κ να βλεπει κ εγω οχι????
τα νευρα μου......:mad17:
mania
Επιφανές μέλος

αυτος δουλευει βραδυ που ξερει τι γινετε το πρωι???
εγω ειμαι εδω το πρωι κ της ελενχο ειναι δυνατον αυτος να ξερει κ να βλεπει κ εγω οχι????
τα νευρα μου......:mad17:
Αν θές να περνάει το δικό σου τσατήσου, άλλα είναι λάθος θέλει χαλαρά να το πάρεις αλλιώς θα περάσεις άσχημα την μέρα σου και θα περάσει το δικό του

Isiliel
Επιφανές μέλος

Γλιτσα!
Μη στεναχωρίεσαι, παντού γίνονται αυτά δυστυχώς. Εγώ προσπαθώ να μένω ουδέτερη. Όσο το δυνατόν.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

άρχισε να λες πόσο εύκολο είναι να κλέψει κάποιος τη νύχτα που δεν υπάρχουν γύρω πολλά μάτια και το αφεντικό....
πες στο αφεντικό ότι δεν είναι δυνατόν κατω απ τη μύτη του και σου, να συμβαίνουν αυτά.... μάλλον το βράδυ πρέπει να γίνεται και κάτι δεν πάει καλά...

μην το παίξεις υπεράνω.... στα σκ@τ@ αν μιλήσεις όμορφα, το ίδιο θα βρωμάνε

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κι εγω με το κουεδινο ειμαι, μην τον αφηνεις να αλωνιζει.
Αντε παω κι εγω να μαθω τι εγινε σημερα με τον δικο μας

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

άρχισε να διαδίδεις φήμες ότι η νυχτερινή βάρδια κλέβει και προσπαθεί να τα ρίξει στους πρωινούς
άρχισε να λες πόσο εύκολο είναι να κλέψει κάποιος τη νύχτα που δεν υπάρχουν γύρω πολλά μάτια και το αφεντικό....
πες στο αφεντικό ότι δεν είναι δυνατόν κατω απ τη μύτη του και σου, να συμβαίνουν αυτά.... μάλλον το βράδυ πρέπει να γίνεται και κάτι δεν πάει καλά...
μη μασας ρε... χτύπα πίσω με τον ίδιο τρόπο...
μην το παίξεις υπεράνω.... στα σκ@τ@ αν μιλήσεις όμορφα, το ίδιο θα βρωμάνε![]()
το απογευμα ειναι κ καλα αυτοσ υπευθυνοσ αλλα θα δει αυτοσ
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ποσο μάλλον όταν έχεις προχωρήσει και λίγο παραπάνω με τους συναδέλφους... οταν βρίσκεσαι και εκτός δουλειάς, όταν έχεις πάει διακοπές μαζί... και αυτός να κάθετε και να λέει μαλακίες για το 10λεπτο που έλειψες ή να σχολιάζει με άσχετους για το με ποιά θα βγώ και τι θα κάνω...
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

αυτο που ισχυει στις περισσοτερες δουλειες ειναι ο θανατος σου η ζωη μου

απλα το θεμα ειναι να μη μενουμε ουδετεροι σε τετοια περιστατικα αλλα να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι εμεις δεν εχουμε καμια αναμειξη με τις διαδοσεις κλπ. ακομη κι αν χαλασουμε τη ζαχαρενια μας θα χουμε σωσει την υποληψη μας που κπ παει να μας τη χαλασει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.