Συνδρομές σε θέματα: Πως λειτουργούν;

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Μια δυνατότητα που προσωπικά μου λύνει τα χέρια είναι οι συνδρομές των θεμάτων . Συγκεκριμένα οι συνδρομές είναι μια λίστα (ή πολλές λίστες, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και φακέλους) με θέματα που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μην τα ψάχνετε μέσα στις κατηγορίες.

Έπειτα μέσα από την σελίδα των συνδρομών θα βρείτε τις λίστες των θεμάτων που παρακολουθείτε. Εκεί τα θέματα είναι ταξινομημένα με βάση την ημερομηνία της τελευταία απάντησης.
subscriptions.png
Ωστόσο μπορείτε να λαμβάνετε και ενημερωτικά emails για τα θέματα που παρακολουθείτε. Υπάρχουν οι επιλογές: Καθόλου emails, όταν δημιουργηθεί μια νέα απάντηση (προσωπικά αυτό με βολεύει), κάθε ημέρα και κάθε εβδομάδα. Για να προσθέσετε ένα θέμα στις συνδρομές, στην αρχή κάθε θέματος απλά κάνετε click στην επιλογή "Παρακολουθήστε αυτό το θέμα"
subscriptions2.png
Από εκεί πέρα μπορείτε να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες συνδρομές, δηλαδή κάθε φορά που απαντάτε σε ένα θέμα να αποκτάτε μια συνδρομή στο θέμα αυτό. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί από τον πίνακα ελέγχου.
subscriptions3.png
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top