Συνεχώς καβγάδες

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Με τον ανυρα μου ειμαστε διακοπες....γενικα ειμαστε σε φαση να τα ξαναβρουμε μετα απο πολυ μεγαλη κριση. Τον πρωτο μηνα ημασταν καλα....εδω κ μια βδομαδα ομως.....μαλωνουμε για αηδιες....νιωθω οτι δεν καταλαβαινομαστε...αλλα λεω εγω αλλα αυτος.....κ αυτο ελενα με κανει να φευγω χιλιομετρα μακρια του....απλα ηθελα να το νγαλω απο μεσα μου....

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Με τον ανυρα μου ειμαστε διακοπες....γενικα ειμαστε σε φαση να τα ξαναβρουμε μετα απο πολυ μεγαλη κριση. Τον πρωτο μηνα ημασταν καλα....εδω κ μια βδομαδα ομως.....μαλωνουμε για αηδιες....νιωθω οτι δεν καταλαβαινομαστε...αλλα λεω εγω αλλα αυτος.....κ αυτο ελενα με κανει να φευγω χιλιομετρα μακρια του....απλα ηθελα να το νγαλω απο μεσα μου....
Κι αυτός το ίδιο νιώθει, με συγχωρείς. Χιλιόμετρα μακριά θέλει να φύγει...Ό,τι αισθάνεσαι, αισθάνεται...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Εσύ δεν είσαι που μας είχες πει ότι ο άντρας σου σε είχε απατήσει και τον συγχώρεσες; Συγγνώμη, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον συγχώρεσες ποτέ (και καλά έκανες) και τώρα σε κάθε ευκαιρία έχετε μαλώματα, γιατί αυτό το πράγμα θα είναι πάντα εκεί, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Από όλα αυτά που γράφεις βλέπω ότι η σχέση σας τότε τελείωσε, απλά πρέπει κάποια στιγμή να το δεις κι εσύ κι αυτός. Τα λέω λίγο ωμά, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να τα πω κι αλλιώς.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε σε μια σχέση είναι ότι ο καυγάς δεν πρέπει να έχει σκοπό "ποιος φταίει - ποιος θα νικήσει" αλλά πώς θα εξηγήσουμε στον άλλον και θα καταλάβουμε και οι ίδιοι τί πήγε λάθος και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε την επόμενη φορά.

Από την άλλη, κάποιες ιστορίες απλά τελειώνουν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια