me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η me lene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 157 μηνύματα.

08-06-20

00:45
Καλησπέρα μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος να μου πει πως μπορω να αποκτήσω πρόσβαση και να δω στο ΑΜΚΑ μου τι μου εχει συνταγογραφήσει και πότε συγκεκριμένος γιατρος; Αυτα περνιούνται εμεις δεν τα βλεπουμε καπου απο οσο ξέρω.
Πως ειναι δυνατον;
Πως ειναι δυνατον;

08-06-20

08:28
Δεν νομίζω ότι οι πολίτες μπορούν να δουν τα φάρμακα που τους έχουν γράψει. Μόνο αν κάνεις αϋλη συνταγογράφηση τώρα με τον κορονοϊό σου έρχεται μέιλ με τη συνταγή του γιατρού που λέει τα φάρμακα. Επίσης στο βιβλιάριο παλιότερα οι γιατροί έγραφαν τα φάρμακα που θα σου δώσουν. Όχι online όμως.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-06-20

08:39
Μπορεί να σου ερθει η συνταγογράφηση και μέσω κινητού. Πρεπει να θέσεις σε εφαρμογή την αυλή συνταγογράφηση με το Αμκα σου. Γίνεται και μέσω του Τaxis.Δεν νομίζω ότι οι πολίτες μπορούν να δουν τα φάρμακα που τους έχουν γράψει. Μόνο αν κάνεις αϋλη συνταγογράφηση τώρα με τον κορονοϊό σου έρχεται μέιλ με τη συνταγή του γιατρού που λέει τα φάρμακα. Επίσης στο βιβλιάριο παλιότερα οι γιατροί έγραφαν τα φάρμακα που θα σου δώσουν. Όχι online όμως.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

08-06-20

08:56
μπορω να σε βοηθήσω εγώ αν Θέλεις στείλε σε pm το ΑΜΚΑ σου και ποτέ έγινε η συνταγογράφηση ή το όνομα του ιατρούΚαλησπέρα μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος να μου πει πως μπορω να αποκτήσω πρόσβαση και να δω στο ΑΜΚΑ μου τι μου εχει συνταγογραφήσει και πότε συγκεκριμένος γιατρος; Αυτα περνιούνται εμεις δεν τα βλεπουμε καπου απο οσο ξέρω.
Πως ειναι δυνατον;
Σημείωση συντονιστή: Η δημοσιοποίηση στοιχείων σε τρίτους είναι αποκλειστική ευθύνη αυτού που δημοσιοποιεί τα στοιχεία του και το φόρουμ δεν έχει ευθύνη.

08-06-20

09:02
Ναι αυτό είπα αλλά ισχύει μόνο για συνταγές που θα σού γράψουν από δω και έπειτα, όχι για παλιότερες.Μπορεί να σου ερθει η συνταγογράφηση και μέσω κινητού. Πρεπει να θέσεις σε εφαρμογή την αυλή συνταγογράφηση με το Αμκα σου. Γίνεται και μέσω του Τaxis.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

08-06-20

09:06
Και όμως υπάρχει τρόπος. 

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

08-06-20

09:10

....
εδω οι συντονιστές με τα κόκκινα γράμματα έχουν δίκιο αν μου δώσεις το αμκα αποκτώ πρόσβαση σε όλο το ιστορικό συνταγογραφσησης όποτε pm στελσεις πάντα με Δικια σου ευθύνη όποτε γενικα προσεχείς. Γενικα στο Ίντερνετ πρεπει να προσέχουμε. Αν δε μπορείς Με τον τρόπο του ακικο μπορείς να ζητήσεις συτο απο οποισδηποτε ιατρό που δουλεύει Και τον γνωριζεισ
ς. Αν με εμπιστεύεσαι μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

08-06-20

09:13
Ναι focko όταν πήρα να παρω τα 100 ευρώ από τα γυαλιά το διαφήμιζε ο ΕΟΠΥΥ.το έλεγξες ακικο η απλά googleάρεις και οτι βρίσκεις το ποστάρεις στο Esteki
Μπορείς να κανείς και εναντίωση σε οποίο ιατρο χρησιμοποιεί το ΑΜΚΑ χωρίς την έγκριση σου.
fockos
Επιφανές μέλος

08-06-20

09:20

me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-06-20

13:26
Ευχαριστω πολυ παιδια! Πολυ καλο αυτο ακικο αλλα δεν φαινονται ολα, εμενα οι γιατροι που πηγα προσφατα ειδαν ακομα και φαρμακα που μου χαν δωσει προηγουμενοι γιατροι χωρις συνταγη!!!!! Και το συγκεκριμένο που εψαχνα το χε δωσει χωρις συνταγη.οκ το θέμα ελειξε. Με τον τρόπο του ακικο υπάρχει πρόσβαση στα φάρμακα
fockos εσυ βλεπεις και αναλυτικα τα ραντεβου και τι μου εδωσαν σε καθε ενα απο αυτα ακομα και οσα δεν συνταγογραφήθηκαν;
fockos
Επιφανές μέλος

08-06-20

18:31
μπορώ να δω οσα περάστηκαν ηλεκτρονικά :/ στο συστημα ηλεκτρονικης συνταγράφησης.Ευχαριστω πολυ παιδια! Πολυ καλο αυτο ακικο αλλα δεν φαινονται ολα, εμενα οι γιατροι που πηγα προσφατα ειδαν ακομα και φαρμακα που μου χαν δωσει προηγουμενοι γιατροι χωρις συνταγη!!!!! Και το συγκεκριμένο που εψαχνα το χε δωσει χωρις συνταγη.
fockos εσυ βλεπεις και αναλυτικα τα ραντεβου και τι μου εδωσαν σε καθε ενα απο αυτα ακομα και οσα δεν συνταγογραφήθηκαν;
me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-06-20

18:36
Σε ευχαριστώ αν ειναι θα σου πω, αν και αυτα τα βλέπω νομιζω και εγω (αν και οχι ολα).μπορώ να δω οσα περάστηκαν ηλεκτρονικά :/ στο συστημα ηλεκτρονικης συνταγράφησης.
Μα πως οι γιατροι που πηγαν ειδαν ομως και οσα δεν περαστηκαν ηλεκτρονικα ξερεις;
fockos
Επιφανές μέλος

08-06-20

18:41
δεν υπάρχιε περίπτωση να το είδαν ....Σε ευχαριστώ αν ειναι θα σου πω, αν και αυτα τα βλέπω νομιζω και εγω (αν και οχι ολα).
Μα πως οι γιατροι που πηγαν ειδαν ομως και οσα δεν περαστηκαν ηλεκτρονικα ξερεις;
υποθέτω ότι είδαν αυτά που περάστηκαν ηλεκτροκινά και δεν εκτελέστηκαν στο φαρμακείο. Αυτό φαίνεται και βγαίνει ειδική ένδειξη δίπλα. (Συνταγογραφημένη) ενώ οι συνταγές που εκτελέστηκαν στο φαρμακείο ως (εκτελεσμένη)
me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-06-20

18:53
oχι τα ειδαν! αφου μου ελεγαν και ποτε πηγα και τι πηρα σε συνταγη που δεν περαστηκε ηλεκτρονικα! Ειπαν τοτε πηρες αυτο και μετα τον Σεπτεμβρη της ιδιας χρονιας το ταδε που ταν απλα με κρεμα κορτιζονης δεν εγινε ποτε ηλεκτρονικη συνταγογράφηση. Σε ενα χαρτακι απλα μου το εγραψαν. Και για αυτο με το Σεπτέμβρη ειμαι σιγουρη 100 %, γιατι μονο μια κρεμα μου δωσαν τοτε και αυτη δεν ηθελε συνταγη.υποθέτω ότι είδαν αυτά που περάστηκαν ηλεκτροκινά και δεν
Τι θες να σου πω εδω λεγαν ενα καρο πραγματα και εγω ειχα παθει σοκ, ενω τωρα που μπηκα να δω 1 αλοιφη μου ειχε συνταγογραφηθεί τα προηγουμενα χρονια ενω αυτοι μου αραδιαζαν ενα κατεβατο με 4-5 αλοιφες, οποτε ειναι σιγουρο πως βλεπαν πολλα περισσότερα απο οτι βλεπω εγω.
Ειπαν και ημερομηνιες. Πως ξεραν αυτοι πως τον Σεπτεμβρη του ταδε ετους πηγα και τι μου δωσαν; Φαινονται ολα στο ΑΜΚΑ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.