BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:36 Η BAD MAIPH: #1 28-12-07 15:36 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις ενα μαγαζι και στο σφραγησουν απο την νομαρχια και εσυ το ανοιξεις, τι κυρωσεις θα υποστεις; Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #2 28-12-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις ενα μαγαζι και στο σφραγησουν απο την νομαρχια και εσυ το ανοιξεις, τι κυρωσεις θα υποστεις; Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... απ όσο γνωρίζω, το λιγότερο θα είναι κάποιο τσουχτερό πρόστιμο... ας απαντήσουν όμως και οι ειδικοί επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #3 28-12-07 20:30 Εγώ δεν έχω ιδέα, αλλά πάντως σίγουρα δεν είναι καλή κίνηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:02 Η BAD MAIPH: #4 28-12-07 21:02 Καλησπερα, και παλι. Θελω μια απαντηση γιατι στο τελος θα χασω το στοιχημα!! Εγω παντως λεω πως οι κυρωσεις ειναι καποιο χρηματικο ποσο, ελπιζω να μην κανω λαθος, γιατι κλαιω απο τωρα τα 50 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:17 Η dooo έγραψε: #5 29-12-07 10:17 εμ, μπορεί να παίζει και κρατητήριο, χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η BAD MAIPH: #6 29-12-07 11:49 Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις ενα μαγαζι και στο σφραγησουν απο την νομαρχια και εσυ το ανοιξεις, τι κυρωσεις θα υποστεις; Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #2 28-12-07 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις ενα μαγαζι και στο σφραγησουν απο την νομαρχια και εσυ το ανοιξεις, τι κυρωσεις θα υποστεις; Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... απ όσο γνωρίζω, το λιγότερο θα είναι κάποιο τσουχτερό πρόστιμο... ας απαντήσουν όμως και οι ειδικοί επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #3 28-12-07 20:30 Εγώ δεν έχω ιδέα, αλλά πάντως σίγουρα δεν είναι καλή κίνηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:02 Η BAD MAIPH: #4 28-12-07 21:02 Καλησπερα, και παλι. Θελω μια απαντηση γιατι στο τελος θα χασω το στοιχημα!! Εγω παντως λεω πως οι κυρωσεις ειναι καποιο χρηματικο ποσο, ελπιζω να μην κανω λαθος, γιατι κλαιω απο τωρα τα 50 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:17 Η dooo έγραψε: #5 29-12-07 10:17 εμ, μπορεί να παίζει και κρατητήριο, χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η BAD MAIPH: #6 29-12-07 11:49 Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις ενα μαγαζι και στο σφραγησουν απο την νομαρχια και εσυ το ανοιξεις, τι κυρωσεις θα υποστεις; Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... απ όσο γνωρίζω, το λιγότερο θα είναι κάποιο τσουχτερό πρόστιμο... ας απαντήσουν όμως και οι ειδικοί επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #3 28-12-07 20:30 Εγώ δεν έχω ιδέα, αλλά πάντως σίγουρα δεν είναι καλή κίνηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:02 Η BAD MAIPH: #4 28-12-07 21:02 Καλησπερα, και παλι. Θελω μια απαντηση γιατι στο τελος θα χασω το στοιχημα!! Εγω παντως λεω πως οι κυρωσεις ειναι καποιο χρηματικο ποσο, ελπιζω να μην κανω λαθος, γιατι κλαιω απο τωρα τα 50 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:17 Η dooo έγραψε: #5 29-12-07 10:17 εμ, μπορεί να παίζει και κρατητήριο, χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η BAD MAIPH: #6 29-12-07 11:49 Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν έχω ιδέα, αλλά πάντως σίγουρα δεν είναι καλή κίνηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:02 Η BAD MAIPH: #4 28-12-07 21:02 Καλησπερα, και παλι. Θελω μια απαντηση γιατι στο τελος θα χασω το στοιχημα!! Εγω παντως λεω πως οι κυρωσεις ειναι καποιο χρηματικο ποσο, ελπιζω να μην κανω λαθος, γιατι κλαιω απο τωρα τα 50 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:17 Η dooo έγραψε: #5 29-12-07 10:17 εμ, μπορεί να παίζει και κρατητήριο, χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η BAD MAIPH: #6 29-12-07 11:49 Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, και παλι. Θελω μια απαντηση γιατι στο τελος θα χασω το στοιχημα!! Εγω παντως λεω πως οι κυρωσεις ειναι καποιο χρηματικο ποσο, ελπιζω να μην κανω λαθος, γιατι κλαιω απο τωρα τα 50 ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:17 Η dooo έγραψε: #5 29-12-07 10:17 εμ, μπορεί να παίζει και κρατητήριο, χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η BAD MAIPH: #6 29-12-07 11:49 Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμ, μπορεί να παίζει και κρατητήριο, χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η BAD MAIPH: #6 29-12-07 11:49 Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:51 Η dooo έγραψε: #7 29-12-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: Δηλαδη το εχασα το στοιχημα; Οχι ρε παιδια τωρα που εχω εξοδα!! Click για ανάπτυξη... εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:37 Η BAD MAIPH: #8 29-12-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: εμ τι το βάζεις κι εσύ τότενες το στοίχημα? Click για ανάπτυξη... Γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι και πιστευω πως ΕΓΩ εχω δικιο. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα; για πειτε μου καμια ιδεα για κανα κουφο στηχημα, αλλα να ξερουμε και την σωστη απαντηση, να παρω το αιμα μου πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.