Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.675 μηνύματα σε 105.882 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 249 άτομα.
μαλλον εχει αλλη εκει στην αγγλια και σε θελει για καβαντζα για οταν θα ερχεται στην ελλαδαΈχω μια σχέση στην αρχή όλα μαγικά. Αυτός λείπει όμως λόγω δουλειάς εξωτερικο Αγγλία. Τις τελευταίες εβδομάδες αργεί να απαντάει και μιλάει απότομα . Ρωταω λοιπόν κι εγώ τι γίνεται. Μου λέει τπτ όλα καλά απλά είναι η απόσταση. Μετά πάλι τα ίδια. Ξανά ρωτάω ξανά μου λέει όλα καλά. Τις τελευταίες μέρες μου μιλούσε πάλι πολύ καλά χωρίς να πω κάτι αυτή τη φορά .όχι μου λείπεις όχι το ένα όχι το άλλο.αυτά μέχρι και χθες
Από χθες ένω μιλουσαμε κανονικά πάλι, με άφησε στο διαβάστηκε. Απάντησε μετά . Σήμερα μιλήσαμε και παλι τα ίδια . Ακόμη να μου απάντησει. Ενώ είναι φουλ μεσα. Τι μπορεί να συμβαίνει τι να κάνω; Τα έχω παίξει! Με πιάνει τα βράδια αναγουλα και ταχυκαρδία δεν είμαι καλά... Και αν δεν μου ξανα απαντήσει ποτέ; όταν αργώ εγώ θορηβηται πάντως. Και αν δεν με ήθελε ... Γιατί μου μιλάει τόσο καιρό? Δεν ξέρω τι γίνεται, μα δεν θέλω να τον χάσω. Απλά φοβάμαι μην δεν μου ξανά απαντήσει. Αυτή τη στιγμή έχω ταχυκαρδία. Είμαι ερωτευμένη.
Μια σχέση είναι δύσκολο να κρατήσει από απόσταση αλλα είναι σίγουρα αδυνατον να λειτουργήσει κυρίως μέσω μηνυμάτων. Ακούγεται και χαζο στα αυτιά μου.Έχω μια σχέση στην αρχή όλα μαγικά. Αυτός λείπει όμως λόγω δουλειάς εξωτερικο Αγγλία. Τις τελευταίες εβδομάδες αργεί να απαντάει και μιλάει απότομα . Ρωταω λοιπόν κι εγώ τι γίνεται. Μου λέει τπτ όλα καλά απλά είναι η απόσταση. Μετά πάλι τα ίδια. Ξανά ρωτάω ξανά μου λέει όλα καλά. Τις τελευταίες μέρες μου μιλούσε πάλι πολύ καλά χωρίς να πω κάτι αυτή τη φορά .όχι μου λείπεις όχι το ένα όχι το άλλο.αυτά μέχρι και χθες
Από χθες ένω μιλουσαμε κανονικά πάλι, με άφησε στο διαβάστηκε. Απάντησε μετά . Σήμερα μιλήσαμε και παλι τα ίδια . Ακόμη να μου απάντησει. Ενώ είναι φουλ μεσα. Τι μπορεί να συμβαίνει τι να κάνω; Τα έχω παίξει! Με πιάνει τα βράδια αναγουλα και ταχυκαρδία δεν είμαι καλά... Και αν δεν μου ξανα απαντήσει ποτέ; όταν αργώ εγώ θορηβηται πάντως. Και αν δεν με ήθελε ... Γιατί μου μιλάει τόσο καιρό? Δεν ξέρω τι γίνεται, μα δεν θέλω να τον χάσω. Απλά φοβάμαι μην δεν μου ξανά απαντήσει. Αυτή τη στιγμή έχω ταχυκαρδία. Είμαι ερωτευμένη.