underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μου άρεσε ήδη πολύ, θα φοβόμουν να ρισκάρω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

α) δεν με ενδιέφερε να κάνω "σοβαρή" σχέση [γενικώς]
β) δεν με ενδιέφερε να κάνω "σοβαρή" σχέση μαζί του [ειδικώς]
τότε... y not? Αλλά χαλαρά, χωρίς να περιμένω πολλά και χωρίς να ζορίζω καταστάσεις και... ότι βγει [μια από τις 2 κολλητές μου πάντως έτσι τα έφτιαξε με το παιδί που τά χει και σε λίγο καιρό παντρεύεται πχ!]
Αν πάλι ένιωθα ότι έχω πλέον κατασταλάξει και θέλω να κάνω κάτι "σοβαρό" και όπου βγει, γιατί πχ ήμουν καιρό μόνη μου και πλέον είχα αποφασίσει τι ήθελα, ή ήμουν "καθαρή" από άλλες σκεψεις, ή ένιωθα ότι τον είχα ερωτευτεί και τον ήθελα πολύ και δεν μπορούσα να αντέξω τη σκέψη ότι η δική του σκέψη θα ήταν αλλού [τουλάχιστον γνωρίζοντας το γιατί τι σκέφτεται κανείς δεν μπορούμε να ξέρουμε] μάλλον θα το απέφευγα αν μπορούσα να συγκρατηθώ...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τόσο απόλυτο!

θα πρέπει να είμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ λιωμα καψουρα κλπ με την πάρτη του για να κάνω ΤΟΣΟ κακό στον εαυτό μου!!!!
εγώ τον άντρα που θα είναι δίπλα μου τον θέλω ψυχή και σωμα δίπλα μου... οχι σωμα σε μενα και ψυχή αλλου

το φρεσκοχωρισμένος όμως είναι άλλη περίπτωση....
υπάρχει και περίπτωση φρεσκοχωρισμένου που δεν ειναι κολλημένος με την πρωην, που ο χωρισμος ήταν επιλογη του, που ο χωρισμος ειναι μετα απο σχεση χωρις ουσια... εκεί το βλέπουμε... το συζητάμε... μάλλον ναι

υπαρχει ομως και ο φρεσκοχωρισμένος από γάμο ή αραβωνα ή 5 χρόνια σχεση

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Klaus
Διάσημο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Επίσης δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν έβλεπα τον άλλον για σχέση... Αν ήταν μια σχέση για να περνάμε καλά, κάτι ελεύθερο και χαλαρό... Που και πάλι τον εαυτό μου κοιτάω

Αν δεν είναι κολλημένος και γενικά οκ...ε...δεν θα είχα πρόβλημα για σχέση

io-io
Διάσημο μέλος

Εγω παντως, απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι ουτε ετσι θα μπορουσα να το κανω, γιατι συνηθως δενομαι πολυ σε μια σχεση, και ειμαι και δυσαναλογα ζηλιαρα σε σχεση με τα αισθηματα μου! (δεν πα να μην κοβω και φλεβα, αν τον βαλει αλλη στο ματι την εφαγα

Επισης, ξερω οτι μπορει να το εκανα σε περιπτωση που ημουν τρελη και παλαβη, που συνηθως δεν καταλαβαινω τι κανω

Οποτε, το συμπερασμα ειναι: ΟΧΙ!

Logotupo
Νεοφερμένο μέλος

α ρε ατιμη ζωη που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα... Κύριε Πετροχείλο μου.
Υσ: πως φαινεται ο καμένος ο ανθρωπος ομως ε?
Demelene
Διάσημο μέλος

Το φρεσκοχωρισμένος σημαίνει ότι απλά δεν έχει θαφτεί αρκετά. Συνεπώς η βοηθάς το θάψιμο ή το αφήνεις στον αυτόματο. Προσωπικά θα βοήθαγα γιατί άνθρωποι είμαστε αδυναμίες έχουμε και δεν μαρέσει να προδικάζω λόγω χρονικών συγκηριών. Φυσικά δεν μιλάμε στην περίπτωση που όλο για τον πρώην της θα μιλάει και δεν θα δεχθώ και συγκρίσεις. Αλλά αυτά πάνε πακέτο και το ποιον του ανθρώπου με βάση το οποίο θα έκανα την κίνηση.
phyllis
Δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Φυσικά δεν λέω πως το να είναι κάποιος κολλημένος αλλού είναι ό,τι καλύτερο, αλλά προσωπικά άμα ερωτευτώ δεν καταλαβαίνω τίποτα! Πάω βουρ κι ό,τι βγει- άλλωστε προτιμώ να το ζήσω, παρά να μείνω με την απορία του τι θα γινόταν αν το είχα τολμήσει! Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση (μόνο εκεί όμως

Ρε σεις μήπως πρέπει να το κοιτάξω αυτό;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σχεδόν όλοι μιλάτε σαν να έχετε ένα μαγικό κουμπί που μπορεί να ελέγξει το ποιον θα ερωτευτείτε και ποιον όχι! (Αν το έχετε, έπρεπε να το ήξερα χρόνια πριν, θα είχα γλιτώσει πολλά!)
όσι ρε... αφου όλοι ειπαμε ότι ειμασταν κολλημενοι ερωτευμενοι κλπ θα προχωρουσαμε βουρ στον πατσα

travel_lover
Διάσημο μέλος

Logotupo
Νεοφερμένο μέλος

αλλα ποσο πια θα ζουμε για λιγο και οχι κατι ολοκληρομενο?
οι αντοχες λιγοστευουν.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και θεωρώ πως απ' όλα κάτι παίρνεις, όσο κι αν λες μετά πως έκανες λαλακία και δεν έπρεπε να έχεις ενδώσει εξαρχής. Άρα όλα βαίνουν καλώς

Demelene
Διάσημο μέλος

Να συμπληρώσω ότι από όλα και κάτι χάνεις. Γιατί αλλιώς δεν έχει ισορροπία. Και επειδή με το λήξη του παιχνιδιού όλοι πανεύκολα κρίνουν,για μένα παίζεις όσο το δυνατόν καλύτερα.Το αποτέλεσμα έρχεται στο τέλος.Τώρα ποια παιχνίδια θα επιλέξουμε να παίξουμε είναι άλλο θέμα.Και θεωρώ πως απ' όλα κάτι παίρνεις, όσο κι αν λες μετά πως έκανες λαλακία και δεν έπρεπε να έχεις ενδώσει εξαρχής. Άρα όλα βαίνουν καλώς![]()
kleftra
Διάσημο μέλος

Θα κάνατε σχέση με κάποιον φρεσκοχωρισμένο ή που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως κάποιον; Εντάξει, καλό το ρίσκο στα ερωτικά, αλλά ΤΟΣΟ;![]()
Πολυ πιθανο!
Θα την εκανα εγω να τον ξεπερασει...

και λεω πολυ πιθανο και οχι "σιγουρα" γιατι οσο και να την θελω, αν ειναι καθε φορα που θα βγαινω μαζι της να με ζαλιζει με τον πρωην και τις ιστοριες τους...ε!Δεν θελω και πολυ να ξενερωσω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.