Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ή πειράζει αν έχουν περισσότερο χώρο - δεν θα το θεωρήσω αδικία αν έχουν, το δικαιούνται άλλωστε. Ρωτάω καθαρά και μόνο από περιέργεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Υπάρχει τρόπος να είναι πιο ευδιάκριτο όταν έχει κανείς νέο PM? Να είναι bold να αναβοσβήνει κάτι πιο χτυπητό?
Ου γαρ έρχεται μόνον...

Scandal
Διαχειριστής

Συμφωνώ πως όταν λαμβάνουμε νέα μηνύματα δεν είναι εύκολο να το διακρίνουμεΑρχική Δημοσίευση από Isiliel:Μια που το 'φερε η κουβέντα να ρωτήσω κατιτίς?
Υπάρχει τρόπος να είναι πιο ευδιάκριτο όταν έχει κανείς νέο PM? Να είναι bold να αναβοσβήνει κάτι πιο χτυπητό?
Ου γαρ έρχεται μόνον...![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Έχω την εξής απορία: Οι Administrators, οι super Moderators και οι moderators, έχουν τον ίδιο αριθμό (100) επιτρεπόμενων προσ. μυνημάτων που μπορούν να αποθηκεύσουν, όπως τα απλά μέλη ή λόγω της θέσης τους σαν διαχειριστές, έχουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο? Ευχαριστώ.![]()
Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ή πειράζει αν έχουν περισσότερο χώρο - δεν θα το θεωρήσω αδικία αν έχουν, το δικαιούνται άλλωστε. Ρωτάω καθαρά και μόνο από περιέργεια.
150 οι πράσινοι Mods. Οι αντμίν έχουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο (πολύ μεγαλύτερο).

Scandal
Διαχειριστής

Κάποια πράγματα αλλάζουν με το καιρό..Αρχική Δημοσίευση από Valder:150 οι πράσινοι Mods. Οι αντμίν έχουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο (πολύ μεγαλύτερο).![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:Κάποια πράγματα αλλάζουν με το καιρό..![]()
![]()
Το παλικάρι, έκανε μια ερώτηση και του έδωσα την απάντηση που ήθελε, με βάση όσα είδα από τότε που ήμουν Moderator στο e-steki. Αν έκανα λάθος, χαρά μου να με διορθώσεις!

Scandal
Διαχειριστής

ok, απλά να μην απαντάμε με τόση σιγουριά.Αρχική Δημοσίευση από Valder:Το παλικάρι, έκανε μια ερώτηση και του έδωσα την απάντηση που ήθελε, με βάση όσα είδα από τότε που ήμουν Moderator στο e-steki. Αν έκανα λάθος, χαρά μου να με διορθώσεις!![]()

Moderators: 200 [εκτός και αν ξανα άλλαξε

Super Moderators: 500
Administrators: Όσα θέλουν

Επίσης, απορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το site μπορείτε να τις κάνετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων στους διαχειριστές/συντονιστές.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Μα καλά, εγώ γιατί θυμάμαι 200;!;!Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Εγώ έχω 150, άρα δεν άλλαξε κάτι με τους απλούς moderators...![]()

Τεσπα, με βάση λοιπόν τις μαρτυρίες -σχεδόν- όλων, έχουμε:
Moderators: 150
Super Moderators: 500
Administrators: Όσα θέλουν.

Eαν πιστευετε οτι χρειαζεται να ξε-κλειδωθει, pm σε ενα απο τα μελη διαχειρησης.Έχω την εξής απορία: Οι Administrators, οι super Moderators και οι moderators, έχουν τον ίδιο αριθμό (100) επιτρεπόμενων προσ. μυνημάτων που μπορούν να αποθηκεύσουν, όπως τα απλά μέλη ή λόγω της θέσης τους σαν διαχειριστές, έχουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο? Ευχαριστώ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.