Σχετικά με τον αριθμό των επιτρεπόμενων private messages

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Έχω την εξής απορία: Οι Administrators, οι super Moderators και οι moderators, έχουν τον ίδιο αριθμό (100) επιτρεπόμενων προσ. μυνημάτων που μπορούν να αποθηκεύσουν, όπως τα απλά μέλη ή λόγω της θέσης τους σαν διαχειριστές, έχουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο? Ευχαριστώ. :)

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ή πειράζει αν έχουν περισσότερο χώρο - δεν θα το θεωρήσω αδικία αν έχουν, το δικαιούνται άλλωστε. Ρωτάω καθαρά και μόνο από περιέργεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Στο συγκεκριμενο forum δεν ξερω τι παιζει, παντος σε αλλα που ειμουν mod και σε ενα αλλο που ειμαι ακομα mod δεν εχουμε παραπανω. Παντος λογικο ειναι να εχουν παραπανω, και ειδικα οι admin γιατι δεχονται και πολλα παραπανω μηνιματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
μπορουν να δεχτουν παρα πανω ... αλλα δεν νομιζω να εχει νοημα ποσο παραπανω ... σωστα; ;)

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.
Μια που το 'φερε η κουβέντα να ρωτήσω κατιτίς?

Υπάρχει τρόπος να είναι πιο ευδιάκριτο όταν έχει κανείς νέο PM? Να είναι bold να αναβοσβήνει κάτι πιο χτυπητό?

Ου γαρ έρχεται μόνον...:redface:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Μια που το 'φερε η κουβέντα να ρωτήσω κατιτίς?

Υπάρχει τρόπος να είναι πιο ευδιάκριτο όταν έχει κανείς νέο PM? Να είναι bold να αναβοσβήνει κάτι πιο χτυπητό?

Ου γαρ έρχεται μόνον...:redface:
Συμφωνώ πως όταν λαμβάνουμε νέα μηνύματα δεν είναι εύκολο να το διακρίνουμε :(

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:
Έχω την εξής απορία: Οι Administrators, οι super Moderators και οι moderators, έχουν τον ίδιο αριθμό (100) επιτρεπόμενων προσ. μυνημάτων που μπορούν να αποθηκεύσουν, όπως τα απλά μέλη ή λόγω της θέσης τους σαν διαχειριστές, έχουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο? Ευχαριστώ. :)

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ή πειράζει αν έχουν περισσότερο χώρο - δεν θα το θεωρήσω αδικία αν έχουν, το δικαιούνται άλλωστε. Ρωτάω καθαρά και μόνο από περιέργεια.

150 οι πράσινοι Mods. Οι αντμίν έχουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο (πολύ μεγαλύτερο).:)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Valder:
150 οι πράσινοι Mods. Οι αντμίν έχουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο (πολύ μεγαλύτερο).:)
Κάποια πράγματα αλλάζουν με το καιρό.. :whistle: :)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Petros:
Κάποια πράγματα αλλάζουν με το καιρό.. :whistle: :)

Το παλικάρι, έκανε μια ερώτηση και του έδωσα την απάντηση που ήθελε, με βάση όσα είδα από τότε που ήμουν Moderator στο e-steki. Αν έκανα λάθος, χαρά μου να με διορθώσεις!:)

Scandal

Διαχειριστής

Αρχική Δημοσίευση από Valder:
Το παλικάρι, έκανε μια ερώτηση και του έδωσα την απάντηση που ήθελε, με βάση όσα είδα από τότε που ήμουν Moderator στο e-steki. Αν έκανα λάθος, χαρά μου να με διορθώσεις!:)
ok, απλά να μην απαντάμε με τόση σιγουριά.

Moderators: 200 [εκτός και αν ξανα άλλαξε :worry: ]
Super Moderators: 500
Administrators: Όσα θέλουν :P [ε οκ θα υπάρχει κάποιο όριο, αλλά αν θέλουν κι άλλο, πολύ απλά το αλλάζουν]

Επίσης, απορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το site μπορείτε να τις κάνετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων στους διαχειριστές/συντονιστές. ;)

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
Εγώ έχω 150, άρα δεν άλλαξε κάτι με τους απλούς moderators... :)

Scandal

Διαχειριστής

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:
Εγώ έχω 150, άρα δεν άλλαξε κάτι με τους απλούς moderators... :)
Μα καλά, εγώ γιατί θυμάμαι 200;!;! :confused:
Τεσπα, με βάση λοιπόν τις μαρτυρίες -σχεδόν- όλων, έχουμε:
Moderators: 150
Super Moderators: 500
Administrators: Όσα θέλουν.

:)

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Οποτε μετα απο την απαντηση του Μοnaxos και του Petros το παρων θεμα μπορει να κλειδωθει αφου λυθηκε η απορια του φιλου crow οf darkness.:)
Έχω την εξής απορία: Οι Administrators, οι super Moderators και οι moderators, έχουν τον ίδιο αριθμό (100) επιτρεπόμενων προσ. μυνημάτων που μπορούν να αποθηκεύσουν, όπως τα απλά μέλη ή λόγω της θέσης τους σαν διαχειριστές, έχουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο? Ευχαριστώ.
Eαν πιστευετε οτι χρειαζεται να ξε-κλειδωθει, pm σε ενα απο τα μελη διαχειρησης.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...