Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα.

20-10-05

14:37
Για σας παίδες.Θέλω να μου προτίνετε μια καλή σύνθεση όσο καλύτερη γίνεται σε επιδόσεις αλλά συγχρονως να μην ξεπερνά 800 ευρωπουλα.Αναφέρομαι σε σύνθεση για games και εξαιρούνται τα περιφεριακά και η οθόνη.
heeeeeeeelp

heeeeeeeelp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

31-10-05

10:15
με 800 ευρω πολύ δύσκολα...
Εχεις δει κατι που σου κινησε το ενδιαφερον;
Εχεις δει κατι που σου κινησε το ενδιαφερον;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα.

31-10-05

18:15
Αργησες να μου απαντήσεις.Η δουλειά έγινε εντάξει.Βασικά το pc δεν ήταν για μένα αλλά για μια φίλη μου.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

02-11-05

15:41
Εύχομαι να βγήκε καλή επιλογή και να μην σε κυνηγάει....
Τέσπα το θέμα
δεν νομίζω να έχει νοήμα ύπαρξης 

Τέσπα το θέμα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...