ATD95
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αμπεμπαμπλονης Τουκιθεμπλονης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 35 μηνύματα.

23-08-14

17:50
Ειδα προσφατα μια ταινια (Natioan Treasure του 2004)και αναρωτιεμαι αν τα ιστορικα γεγονοτα που αναφερονται στη ταινια εγιναν στη πραγματικοτητα και δε τα εφτιαξε η ταινια λογο σεναριου..
https://www.esoterica.gr/articles/history/naites/naites.htm εδω λεει πως το μυθικο θησαυρο των Ναϊτων τον κρυψανε καπου στην Ιερουσαλημ,κοντα στο ναο του Σολομωντα και η ταινια ελεγε ακριβως την ιδια ιστορια αλλα εμπλεξε και τους Ελευθεροτεκτονες και αμερικανους προεδρους και γενικα εχασα το ενδιαφερον μου σε ενα σημειο..μεχρι πιο σημειο στη ταινια τελειωνει η ιστορικη αναφορα και αρχιζει η περιπετεια; Ο George Washington ητανε στα αληθεια Ελευθεροτεκτονας; Και εκτος απτον George Washington,η ταινια λεει πως και ο Benjamin Franklin και ο Βολταιρος και αλλοι επιφανεις πολιτες της τοτε εποχης ητανε..συνωμοσια ή απλο club συναντησεων των επιφωτισμενων επιστημονων;
https://www.esoterica.gr/articles/history/naites/naites.htm εδω λεει πως το μυθικο θησαυρο των Ναϊτων τον κρυψανε καπου στην Ιερουσαλημ,κοντα στο ναο του Σολομωντα και η ταινια ελεγε ακριβως την ιδια ιστορια αλλα εμπλεξε και τους Ελευθεροτεκτονες και αμερικανους προεδρους και γενικα εχασα το ενδιαφερον μου σε ενα σημειο..μεχρι πιο σημειο στη ταινια τελειωνει η ιστορικη αναφορα και αρχιζει η περιπετεια; Ο George Washington ητανε στα αληθεια Ελευθεροτεκτονας; Και εκτος απτον George Washington,η ταινια λεει πως και ο Benjamin Franklin και ο Βολταιρος και αλλοι επιφανεις πολιτες της τοτε εποχης ητανε..συνωμοσια ή απλο club συναντησεων των επιφωτισμενων επιστημονων;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος/α και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα.

07-06-16

23:59
Μπορεί η έννοια της "Μασωνίας" να γίνεται αντιληπτή ως έχουσα διαφορετικό περιεχόμενο κατά την εποχή, στην οποία αναφέρεται η ταινία, σε σχέση με τη σημερινή εποχή(αναφέρομαι στην ερώτηση στο τέλος του κειμένου).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-09-18

01:49
Το μόνο που ξέρω είναι πως οι Ασσασίνοι τους είχαν πάρει τα σώβρακα. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στα παιχνίδια Assasin's Creed, οπότεμ δεν έχω λόγο να πιστέψω κάτι διαφορετικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...