Παιδιά, εγώ εκεί έχω την περιέργεια να πάω, αλλά ξέρω πως θα χαθώ δίχως ν΄αφήσω ίχνη. Θα με ψάχνετε....
Βλέπω ντοκυμαντέρ, όπου δημοσιογραφοι με κρυμμένες ή φανερές κάμερες πήγαν. Το πρόγραμμα ήταν πολύ αυστηρό, πήγαιναν μόνο συνοδευόμενοι, έβλεπαν μόνο συγκεκριμένα πράματα. Την πρωτη μερα επισκέφτηκαν εεκίνα τα τεραστια αγαλματα των δυο Κιμ, πατερα και γιου και τους είπαν να προσκυνησουν. Ένας απ αυτούς είπε πως πονάει η μέση του και δεν μπορεί. Του είπαν πως αν δεν προσκυνησει, θα φύγει αμεσως, το υπόλοιπο ταξίδι ματαιώνεται.
Μιλούσαν με συγκεκριμένους ανθρωπους και συγκεκριμένα πράματα.Στους άλλους, ούτε καλημέρα δεν επιτρεπόταν.
Κάπου τους έπιασαν χιόνια και καθυστερησαν και άλλαξε λίγο το πρόγραμμα και τους πήγαν σε ξενοδοχείο εκτός προγραμματος. Τους πήραν καμερες κλπ και μπήκε σπιούνος μαζί στο δωματιο. Δεν είχαν ετοιμάσει το ξενοδοχείο για ξένους και είχε τη νύχτα ...δε θυμαμαι ακριβώς, 5 βαθμούς κάτι τετοιο το δωμάτιο. Μια χαρά προστασια περιβάλλοντος.
Ήταν μεγαλο ντοκυμαντερ, δεν τα θυμαμαι όλα, αλλά καταλαβα, πως εγώ από κει δε θά βγαινα ζωντανη, τετοιος διάολος που είμαι