Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

20-05-21

16:46
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ταξιδιωτικός προορισμός στο Αιγαίο;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

20-05-21

17:02
Μύκονος, Αντίπαρος, ΜήλοςΠοιος είναι ο αγαπημένος σας ταξιδιωτικός προορισμός στο Αιγαίο;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

20-05-21

17:02
Χμμ εξαρταται....
τι ψάχνεις;
καποιο νησί μικρο που μπορείς να γυρίσεις με λεωφορείο πχ;
καποιο νησί με κόσμο ή πιο ήσυχο;
κάποιο σχετικά οικονομικό;
σε ενδιαφέρουν κυρίως οι παραλίες, τα αξιοθέατα, η φυσική ομορφιά και οι δραστηριότητες ή απλώς οργανωμένες παραλίες και μπαράκια;
Θα έλεγα μια μέση λύση και πολύ αγαπημένη είναι η Μήλος (έχει και τις ωραιότερες παραλίες από τις κυκλαδες..μόνο δυο οργανωμένες-στα συν αυτό για μενα)
τι ψάχνεις;
καποιο νησί μικρο που μπορείς να γυρίσεις με λεωφορείο πχ;
καποιο νησί με κόσμο ή πιο ήσυχο;
κάποιο σχετικά οικονομικό;
σε ενδιαφέρουν κυρίως οι παραλίες, τα αξιοθέατα, η φυσική ομορφιά και οι δραστηριότητες ή απλώς οργανωμένες παραλίες και μπαράκια;
Θα έλεγα μια μέση λύση και πολύ αγαπημένη είναι η Μήλος (έχει και τις ωραιότερες παραλίες από τις κυκλαδες..μόνο δυο οργανωμένες-στα συν αυτό για μενα)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-05-21

17:16
Ροδος, καλυμνος, λερος, πατμος, νισυρος, αστυπαλαια, ψεριμος, κως, κυθνος, αμοργος, θασος, κρητη και ολα τα υπολοιπα που δεν εχω παει ακομαΠοιος είναι ο αγαπημένος σας ταξιδιωτικός προορισμός στο Αιγαίο;

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

21-05-21

00:46
Εγώ θα πω οτι η Αντίπαρος μαζί με την Πάρο μου άρεσαν πολύ
. Η Νάξος,ωραία επίσης αλλά μεγάλο νησάκι.Μήλος πανέμορφη αλλά είναι πιο πολύ για ζευγαράκια.Σίφνος πανέμορφο νησί και ήσυχο 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...